8.6FantastischScore uit 45 reviews

Melia Las Americas

8.6FantastischScore uit 47 reviews

Super Urlaub im Hotel Melias Las Americas
Door Kerstin Weitz op 16-08-2015

an diesem Hotel gibt es nichts auszusetzen, das Personal ist super freundlich, das Essen hervorragend, die Zimmer toll, alles sauber und vom Feinsten, einfach perfekt! Jederzeit würden wir hier wieder buchen. Auch das Unterhaltungsprogramm ist sensationell. Sehr weiterzuempfehlen.

Prima Hotel
Door Maurice op 19-06-2015

Na onze rondreis hebben wij nog een week verlenging gehad in Melia Las America (07-06-2015). Het is een ruim opgezet hotel / bungalow complex. Het hotel ligt aan een mooi breed strand en het personeel is vriendelijk. Het hotel is net en verzorgd net zoals de kamers en de zwembaden. Ruim balkon met mooi uitzicht op de zee en het golfterrein. Op verschillende locaties bevinden zich barretjes en snack bars. Het animatie team is de gehele dag bezig en het hotel bevat 5 restaurants.

Het buffet restaurant is met onze ervaringen beperkt, maar wel goed. Over het restaurant La Arcade kunnen wij niet zoveel zeggen, deze zat de gehele week al vol geboekt bij onze aankomst. Sakura (Japans restaurant) was gezellig met andere gasten aan een bakplaat zitten. La Robleza mag zich geen vis restaurant waardig noemen, je heb hier geen keuze mogelijkheden uit verschillende visgerechten. Bij Il Limoncello zijn wij niet geweest.

Heerlijk hotel, eten en service oke
Door menno op 03-04-2015

Heerlijke vakantie in Melia las Americas gehad. Het strand en de zwembaden zijn super. Tevens voldoende restaurants en barretjes zodat je niet steeds naar hetzelfde toe hoeft. Kwaliteit van het eten laat te wensen over, maar dat wisten we op voorhand van Cuba. Niet dat het vies is, maar in andere vijf sterren hotels in de caribean ligt het niveau een stuk hoger. Cocktails en aanbod van dranken is prima in orde, keuze in overvloed. De kamers zijn saai en de kwaliteit van douche en meubels is niet up to date. Tevens ziet niet alles er meer even fris uit (lees schimmel op plafonds en in het bad). Maar al met al een super vakantie gehad. Houdt er wel rekening mee dat het Melia las Americas met name een golf resort is en het publiek grijs is. Daarnaast zijn de excursies en derglijke prijzig. Cuba is geen budget bestemming!

Melia Las Americas

Heerlijk strandhotel
Door TravelAgent1987 op 12-05-2014

Na afloop van onze rondreis door Cuba hebben wij 5 nachten overnacht in Hotel Melia Las Americas. Het hotel heeft een prachtige ligging direct aan het mooie, witte zandstrand van Varadero. Het centrum ligt echter toch op een ruime 5 km afstand. Het hotel is daarentegen wel zo ingericht dat je in pricipe het resort niet af hoeft. Wij vinden het alleen wel fijn om 's avonds nog even een stadje of een dorpje in te lopen.

Het hotel beschikt over 5 restaurants (waaronder Japans, Frans en Italiaans) waarvoor je, naast het buffet restaurant, altijd moet reserveren. De kwaliteit van het eten in het buffet restaurant was middelmatig. Wat er 's middags werd geserveerd stond er vaak 's avonds ook weer. De specialiteiten restaurants daarentegen waren van betere kwaliteit.

Bij het zwembad zijn altijd voldoende bedjes beschikbaar en het activiteitenprogramma was leuk en gevarieerd.

Prima hotel
Door Jannetje op 03-12-2013

Uitgebreid hotel. Wij zaten in een hotelkamer in het hoofdgebouw. Kamer gedateerd en klein, maar schoon. De bungalowkamers in de bijgebouwen zijn erg mooi en ruim, een groot verschil. Hotel laat geen kinderen toe, dus ideaal voor stellen. Direct aan het strand en naast het winkelcentrumpje Las Palmas gelegen. Goede koffies, cocktails en lekkere (Chileense) wijn. Buffet is oke, met voldoende keuze. Voor echt lekker eten moet je nu eenmaal niet op Cuba zijn. Vaak wel even zoeken naar een tafel, afruimen en opnieuw opdekken duurde lang. Mooie zwembaden, gezellig terras. Kortom: niets mis mee.

Prima all inclusive hotel
Door Marcel op 13-10-2013

Goed hotel, prima sfeer,prima & gevarieerd eten, zeer goed entertainment, uiterst kleurrijk. Alleen begint het hotel een beetje gedateerd te raken wat we zien bij veel hotels in Varadero.

Soort hotel
Clubresort