Memories Jibacoa - Adults only
*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
Bij aankomst in de kamer viel ons gelijk de afgebrokkelde vloertegels op waar een lange rij mieren richting de badkamer liepen. De badkamer bestond o.a. uit een roestig bad met een verschimmeld douchegordijn. De handdoeken zaten nog onder de haren van anderen. De airco was vies en had alleen een stand zacht of hard. De bedlakens zaten onder de vlekken. Wij zijn toen direct naar de receptie gegaan om een nieuwe kamer te vragen. Wij kregen 2 andere kamers te zien. Deze waren identiek smerig als de eerste. Zelfs de haren zaten bij alle kamers op dezelfde plekken. Het buffet was ranzig. Op de eerste avond zag ik een kakkerlak over de pizzastukken rennen. Door de lange reis toch maar besloten om op onze eigen strandlaken op het bed te slapen. De volgende dag gelukkig via de reisbegeleider een kamer kunnen krijgen bij het naast gelegen Las Morlas. Vele malen schoner!
prima hotel erg groot,het was niet onze keus hadden Tortuga geboekt waar we al jaren komen .met onze vrienden. de kamers waren schoon en ruim prima personeel(geen kakelak gezien) en het eten was goed.. alleen ver van het centrum bus stopte niet voor de deur wegens de bouw van een nieuw hotel.
Die Reiseveranstalter sollten sich mal das Hotel anschauen, dann wissen Sie auch warum viele Urlauber so eine schlechte Bewertung abgeben. Es ist mir schleierhaft wie Holidaycheck 4 Sterne vergeben kann. Bewertung hängt im Hotel
Strandhotel | Beschikbaar |
Bouwjaar | 1997 |