8.1FantastischScore uit 22 reviews

• Sportfaciliteiten

8.1FantastischScore uit 24 reviews

Geweldige ervaring
Door Rita op 13-08-2018

We verbleven in een 4 sterren resort Los Cactus in Varadero, de kamers waren redelijk schoon, het eten was goed. Voldoende keus en elke dag variatie. In de winkels zijn niet alle producten zijn te koop. Het strand is prachtig wit en een mooie helder blauwe zee. Het is een prachtig groen eiland en de Cubanen zijn zeer vriendelijk, je hebt heel snel contact met iedereen. Wij hebben gekozen voor georganiseerde excursies vanuit Varadero, deze waren heel goed verzorgd, hierdoor hebben we heel veel gezien van West Cuba. Vooraf hebben we nog overwogen om zelf een auto te huren, maar de wegen zijn niet zo goed onderhouden, geen verlichting en ook de wegaanduidingen zijn niet altijd goed. Op de snelwegen wordt meestal op de linkerbaan gereden. De overige baan/banen zijn voor voetgangers, fietsers, paard en wagen e.d. Langs de kant van de weg lopen koeien en paarden, dus oppassen ! Ondanks het regenseizoen hebben we weinig regen gehad.

Geweldig, gaan beslist terug.
Door Ron Polet op 09-10-2017

Dit hotel heeft ons zeer verrast, wij waren wat terughoudend. Ook door de informatie betreffende een trap naar het strand van ruim 40 treden. deze trap hebben wij uiteindelijk gevonden. er is 1 gebouw met 3 etages, als je boven zit moet je inderdaad die trap nemen. Verder is alles laag bouw parterre en 1 hoog. Ruime suite met een extra kamer.Zijn wat gedateerd, maar daar wordt aangewerkt. wel netjes en schoon. Eten was uitstekend. Zeer veelzijdig. Mijn vrouw is moeilijk met eten maar heeft elke avond kunnen eten. Personeel is bijzonder vriendelijk. Strand en water zijn waanzinnig. Zo mooi. Bij het strand zit een bar en een gril. Daar is s'middags altijd een hamburger of hotdog en regelmatig verrassing lunches, (o.a. Paella, barbecue etc). Na 8 dagen kwam orkaan Irma er aan. dat was wat minder, maar hadden wij maar niet in het orkaan seizoen moeten gaan.Het personeel was super tijdens de orkaan. Ze stelden iedereen gerust en zelfs toen de orkaan aan het aanwakkeren was kwamen ze in de stortregen eten en drinken brengen naar de gasten. Wij mochten onze kamers niet meer af. Verder is Cuba schitterend, Havana was geweldig. Kortom een aanrader.

Bonne Hotel propre et dimension résonnable .
Door Mario op 08-12-2016

J'ai visiter cette hotel 2 fois octobre 2014 et octobre 2015 et je prévoie y retourner, première fois j'avais une suite junior très grande et propre et deuxième fois chambre près de la piscine et près de tout, tr`s bon service.

Super
Door E spierings op 15-11-2016

Wij zijn voor het eerst zonder kinderen op vakantie gegaan en hebben 9 dagen bij breezes vertoefd. Het hotel is simpel maar mooi aangelegd en ze zijn deuk bezig met opknappen van de gebouwen etc . De kamer was groot en de badkamer had een ligbad met douche tenminste een ligbad als je niet groter bent dan 1m60 .haha

Her eten is ook goed te doen best veel variatie ze staan iedere ochtend verse omeletten te bakken en savonds vlees en vis gerechten we hebben zelfs een keer sushi gehad

Het personeel is super vriendelijk staan meteen voor je klaar ! En dan als laatste het strand wauw ! Blauw blauw blauw is de zee super

Als laatste nog een tip wil je een trip maken naar havana ga dan ipv met de reisorganisatie naar de lifeguard op het strand wij hebben bij hem een trip naar havana gehad met een klassieke auto inclusief engels sprekende gids voor 35 eur per persoon ipv 170 eur bij de reisorganisatie

Bonne Hotel a Varadero
Door Mario op 07-10-2015
Onbekend reisgezelschap

Très bonne Hotel de belle dimension, chambre propre, très bon service, nourriture bonne et la plage et près du centre de Varadero de tres bon restaurant Varadero 60, et aux Parc Jones 3 restaurants et pleins d'autres. Je retourne en octobre a cette hotel je me suit senti bien toute la semaine

Goed hotel dat waar biedt voor het geld
Door W&J op 25-10-2010

Groot hotelcomplex met prachtige tuin en mooi strand. Uitstekende all-inclusive service. Specialiteiten restaurants vielen wat tegen. Vriendelijk personeel. 's Middags luidruchtige en soms opdringerige animatie bij het zwembad. Aardig avondvertier. Leuke wandeling naar Varadero (uurtje wandelen). Hop-on hop-of bus stopt vlak bij het hotel en maakt een rondje (2 uur) over de hele landtong. Moeite waard 1: Ambrosio-grot met vleermuizen en muurschilderingen. Moeite waard 2: trip naar Havanna, dagexcursie gemaakt met Nederlands sprekende Felipe Gonzalez als privé gids (via Ecotur)

Soort hotel
Clubresort