parkeren is een groot probleem. je wordt door een fietsjongen naar een parkeerplaats geleid en dan per fiets taxi naar het hotel gebracht dit kosten zo'n 15 euro,dit was ons niet bekend.
Vraag een kamer aan de achterzijde van het hotel want in de auto vrije straat staat het hotel pal tegenover een sport bar dit veel overlast geeft. Personeel erg vriendelijk en gaven zonder probleem een andere kamer natuurlijk best verouderd maar dat hoort erbij.
Dit hotel ligt midden in het centrum van Camagüey. De entree doet vermoeden dat het hotel groot is, maar zoals de andere bezoekers zeggen zijn de kamers enorm klein. Onze koffers pasten amper in het kamertje. Inderdaad 3 x 3 m2 max.
Aan de andere kant is dit hotel echt van Cubaanse stijl en past het goed in de sfeer van het land. Het koloniale uiterlijk en de geur van eikenhout geven wel weer dat beetje extra dat je doet beseffen dat je in Cuba bent. Verwacht geen luxe e.d.
Wij vonden dit een van de leukste hotels om te verblijven tijdens onze rondreis. Maar dat komt omdat je er een nacht bent.
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Colon in Camaguey, maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Colon zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Colon scoort een