/Costa Rica/Costa Rica/Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park

Vakantie Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park

Populair
Costa Rica
Costa Rica
Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park

Wat zeggen bezoekers over

Rincón de la Vieja Volcano Nat. Park

21 reviews

8
Een heel mooi park!!
Door Anoniem op 17-02-2017
Gereisd met partner

Hoewel we helaas niet de vulkaan op konden vanwege activiteit (dit is overigens al langer niet mogelijk) was dit park meer dan de moeite waard! De natuur, de uitzichten en de vulkanische activiteit welke je in dit park kunt bekijken zijn erg mooi en bijzonder. De hike naar de waterval en de wandeling over een verhard pad (erg gemakkelijk te doen) langs de vulkanische activiteit zijn zeer aan te raden. Rincon de la vieja beschikt ook over natural hotsprings, waar je heerlijk kunt gaan relaxen. Dit kun je bijvoorbeeld op de dag van aankomst doen. Je hoeft hier namelijk niet een hele dag voor uit te trekken. Tegen 16.00 uur wordt het hier wat drukker, dus als je de mogelijkheid hebt kun je het best wat vroeger in de middag gaan.

5
Kijk een vulkaan......
Door Jeroen Looijkens op 05-06-2015
Gereisd met vrienden

De vulkaan tour bij nacht die zo mooi wordt aangeprezen in de brochures is in werkelijkheid een krater vol grind, de vulkaan is al jaren niet meer actief en de lokale gidsen balen ervan dat het niet eerlijk wordt gecommuniceerd want zij krijgen de klachten.

Costa Rica is ook zwaar overprijsd voor wat ze je bieden, soms betaalde je 1,5 x NL en kreeg je nog steeds oploskoffie met korrels erin. Als je alles wil doen neem dan maar een heel dik pak dollars mee want het laagseizoen kennen ze niet in trip land.

9
prachtige natuur ruw en puur
Door pilami op 12-01-2014
Gereisd met partner

uitmuntende bestemming om te hiken

10
fantastisch park
Door marsenjo op 04-01-2014
Gereisd met jonge kinderen

Je hebt hier echt het idee dat je midden in de jungle loopt en dat je niet de juiste weg bewandeld. De kinderen vroegen regelmatig of we niet verdwaald waren. Dit kwam omdat de looppaden bestonden uit stenen en boomtakken en door het vele hoogte verschil was het flink klimmen en klauteren. echt leuk! Ook veel apen vlinders enz. gezien

7
Zeker de watervallen en het modderbad bezoeken.
Door Babs op 19-09-2012
Gereisd met oudere kinderen

Het eten in het restaurant is niet super. Eten buiten het NP is alleen mogelijk in Liberia. vergeet niet dat om 22.00uur je niet meer op het terrein kunt.

9
Een fantastische plek. Voor herhaling vatbaar
Door Avion op 14-09-2012
Gereisd met vrienden

Eigenlijk is heel Costa Rica één groot nationaal park. Hier is het ook geweldig mooi. Ben je een natuur - vogel - liefhebber. Dan moet je hier zijn.

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.