Lodges Puerto Viejo (Limon)
Puerto Viejo (Limon)
gezellig en mooi. pinnen kan soms niet even goed, soms alleen met creditcard. Er zijn geen pinautomaten in de buurt. Goed te reizen vanaf de hoofdstad San Jose. Deze rit duurt ongeveer 4 uur.
Door een mislukte werkafspraak heb ik een week in Limon gezeten. (Park hotel). In Limon een lokale gids leren kennen die mij bijna voor niks met de lokale bus heeft meegenomen naar zijn familie en kennissen in Cahuita en Puerto Viego. Beide stadjes zijn zeer de moeite waard. Cahuita is rustiger en minder hippies, iets oudere mensen. Puerto Viego is net Jamaica. Neem contact met mij op voor contact gegevens van de gids als je voor weinig geld het echte Costa rica wilt zien. Hij heeft mij ruim een week fantastisch geholpen!
Wij vonden het dorpje een beetje tegenvallen, maar we hadden voornamelijk regen, en dat droeg niet bij aan de sfeer.
Muy bonito, mucho ambiente y gente muy amable, al lado del lizard king, que es el hotel, precioso, donde nos alojábamos, hay una oficina de turismo donde trabaja una española que fue súper amable, nos gustó mucho! Eel nos organizó un viaje a bocas del toro desde la puerta del hotel por 35 dolares
Many don't know how cool Puerto Viejo is. It's a place that has beautiful beaches with good surf and eclectic people. Many things to do such as kayaking, snorkeling, surfing, jaguar tour, canopy, etc.. We stayed at the Lizard King Hotel and had a great time.