Tijdelijk geen boekingskosten
9FenomenaalScore uit 1 review
Geen afbeelding beschikbaar

9Fenomenaal

Score uit 1 review

Ruimte

Vakantiehuis info

Birdsong Residence

9FenomenaalScore uit 1 review

Paradijs met een fantastische look op de Arenal
Door Harry en Wil op 15-03-2009

In alle opzichten bijzonder. Uitstekende prijs/kwaliteit verhouding. Nicole (Nederlands sprekend) en haar partner Giovanni zijn, samen met hun team, super klantgericht. De ontvangst was uitermate hartelijk. Het ontbijt is grandioos en diners kunnen, voor een zeer acceptabele prijs, in je vakantiehuis verzorgt worden (Chorly is een uitstekende kokkin). Wanneer je de verharde weg verlaat (vanaf Fortuna richting Nuevo Arenal de afslag Observatori Lodge en Sky tram nemen) dien je een flink stuk over een behoorlijk geaccidenteerde weg te gaan. Vanuit je comfortabele fauteuil, je jacuzzi of je bed, het maakt niet uit, heb je een fantastisch panoramisch uitzicht op het lake Arenal en de vulkaan. In tegenstelling tot wat wij bij eerdere reacties over de Arenal omgeving hebben gelezen, biedt de omgeving een verscheidenheid aan mogelijkheden. Nicoline en Giovanni hebben ons veel bruikbare tips gegeven. Kortom, een absolute aanrader. Wij hebben er in ieder geval vijf fantastische overnachtingen gehad.

Casa Pura Vida

9.1
    Costa RicaCosta RicaPozo Azul

El Jardin de Playa Negra

Vakantiehuis
    Costa RicaCosta RicaPuerto Viejo (Limon)

Cabina Bella Fortuna

Costa RicaCosta RicaLa Fortuna de San Carlos
  • Casa Barbara

Vakantiehuis
    Costa RicaCosta RicaPuerto Viejo (Limon)
  • Bahia Rica

Costa RicaCosta RicaNicoya Penisula