Reviews over Völs am Schlern

 • 7

  Mooie maar prijzige camping voor alleen tentje

  TJA65, 25-9-2017

  Zoals in alle reviews al vermeld mooie camping, prachtige ligging, super sanitair. Maar voor rondtrekkende fietsers met een klein tentje is een verblijf voor 35 euro in najaar op een zeer schuin tenten veldje wel aan de erg dure kant. Als je het verschil ziet met wat de grote campers op eigen staanplaats moeten betalen (enkele euro's meer slechts) dan klopt er toch iets niet.

  Tevens gebruik gemaakt van restaurant wat luxe oogt en ook wel is maar porties zijn voor hongerige buitenmensen aan kleine kant.

  Zijn denk ik ook niet echt de doelgroep voor deze camping...

 • 9

  Mooie camping in prachtige omgeving

  R Schreuder, 20-8-2017

  Gastvrij ontvangst, met golfcar laten ze de plek even zien. Plekken zijn verschillende van grote afhankelijk van de categorie. Wij hadden een comfortplek type B, met stroom en waterpunt. De type C plekken hebben een mooier uitzicht, deze dien je vroeg te reserveren. Camping heeft aardige hoogteverschillen, indien nodig kunnen ze je caravan met een trekker naar de plek helpen. Caravan plekken zijn recht deels in de zon deels in de schaduw, tenten op het grasveld (in volle zon) is glooiend. Rustige camping, klein zwembad.

  Sanitair is luxe, gericht ook op wintercamping. Van alle gemakken voorzien, warm, goede en ruime douches. Ook tegen betaling privé sanitair mogelijk. De geur in de sanitairruimtes kan beter.

  Restaurant aanwezig, voorziet in diverse maaltijden. Campingwinkel is klein maar heeft aardig wat vooral lekkere verse broodjes in de ochtend en ook heerlijk ijs.

  Omgeving is prachtig geschikt voor wandelen en fietsen ook direct vanaf de camping, de weg er naar toe met veel bochten af en toe steil. Ook Bolzano, Ortisei of Merano zeker de moeite waard om te bezichtigen.

  Top: de ligging, de omgeving, uitzicht, sanitair, hygiëne, gastvrijheid, wifi

  Tip: houdt rekening met 15 -30 minuten wachten voor brood in de ochtend en pas het moment van douchen aan i.v.m wachttijden tussen 18.00 en 20.30 uur. Je zou kunnen zeggen dit ligt aan het hoogseizoen, echter was dit de 8e camping in Italië in augustus en we hebben bij geen enkele camping hoeven wachten voor de douche of voor broodjes.

Völs am Schlern scoort een 8,2 uit 10, op basis van 44 reviews
Advertentie
Advertentie