Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Angkor Wat

8.3Fantastisch

Score uit 30 reviews


 • 10Niki02-12-2018

  Prachtig complex midden in de natuur

  Wat een immens groot en prachtig tempel complex, zeer vermoeiend maar zeker 3 volle dagen voor inplannen! Regel een tuk tuk met chauffeur die je wat kan vertellen over de tempels, hij rijd je de gehele dag van tempel naar tempel wat echt nodig is! de eerste 2 dagen kun je de 2 standaard routes rijden, voor dag 3 hadden we wat andere tempels uitgezocht die wat verder weg lagen. Ze zijn allemaal prachtig maar voor mij was Angkor Thom en Ta Prohm toch echt de mooiste! Angkor Wat is ook prachtig maar oh wat is het daar druk! Prachtige natuur rondom de tempels, en ook wel wat wildlife gezien.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in november 2016

 • 8Mati28-11-2018

  Prachtige ervaring

  Koop voor Angkor Wat je tickets de dag op voorhand, dan kan je nog na 16 uur binnen die dag zelf. Pas goed op dat je het kaartje niet kwijtraakt want dan mag je niet meer binnen. Wij vonden 1 dag prima om alle bezienswaardigheden te zien, dus ik raad aan een tuktuk te huren en gewoon rond te gaan!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in augustus 2018

 • 9M. Zaagman07-11-2018

  Must see!

  Dit mag je écht niet missen! De gebouwen zijn onvoorstelbaar mooi en liggen in een prachtige omgeving. Het is niet te geloven dat de mensen dit destijds gebouwd hebben zonder de middelen die we nu hebben. Probeer vooral voor de grote meute uit te gaan en ook de kleinere tempels te bezoeken, zodat je ook echt iets van de rustgevende sfeer die de ingeving met zich mee kan brengen, kan ervaren.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in januari 2016

 • 9Chantal19-04-2018

  Geweldig om een keer te zien!

  Het is het grootste tempelcomplex ter wereld, wil je dus veel zien, ga dan op de fiets of met de tuk tuk! Zonsopgang en zonsondergang zijn super mooi bij Angkor, het is echter wel erg druk! De bouwstijl van de tempels is als uit een film, ook lopen er af en toe apen rond, dat maakt het plaatje helemaal compleet! Angkor is het meest bekend, maar neem ook zeker de moeite om een aantal andere tempels te bekijken want die zijn soms nog bijzonderder in de details. Neem (zoals alle tempels in Azië) een omslagdoek mee om je schouders en knieën te bedekken, want anders kan je sommige delen van de tempels niet in.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in december 2016

 • 8Wendy14-10-2016

  Indrukwekkend! Maar erg druk.

  Al de prachtige bouwwerken zijn indrukwekkend en de geschiedenis ook. Maar het is een af en aan van busjes met toeristen. Het is echt heel druk Je kunt hier dagen rondwandelen en prachtige dingen zien.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in november 2015

 • 10Jozef15-01-2015

  Eén der meest harmonieuze tempels van Angkor.

  De tempel geeft een beeld van de grootsheid van het Khem-rijk tijdens de 12e eeuw.

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in april 2014

 • 10fam_klaver24-11-2014

  Met recht een wereld wonder!

  De hele complex Angkor is prachtig gelegen in de jungle. Het hele gebied bestaat uit ruim 100 kleine en grote tempels, verspreid over 25 vierkante kilometer. De tempels zijn in de loop van jaren gebouwd door verschillende Khmer vorsten, waardoor ze qua bouwstijl enorm verschillen. De meeste indrukwekkend zijn naast de Angkor Wat, Angkor Thom met z'n majestueuze toegangspoorten en het mysterieuze Bayon complex met zijn vele enorme gezichten en overwoekerde Ta Phrom tempel. Je hebt paar dagen nodig om alles goed kunnen zien.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in oktober 2014

 • 10Mariolina10-07-2014

  najpiękniejsze miejsce a jakim byłam!

  Angkor Wat to jedno z najpiękniejszych miejsc w których byłam! Robi ogrome wrażenie! Spędziliśmy tam 3 dni i nie znudziło nas zwiedzanie wszystkich ruin. Jeden dzien wynajeliśmy tuk tuk, w drugi mieliśmy własne rowery. widzieliśmy wschód i zachód słońca w przepięknych miejscach. Całe rejon jest magiczny. Ciężko jest opisać słowami, trzeba pojechać, zobaczyć, przeżyć. Z pewnością nie pożałujecie!

  Rapporteren

  Gereisd met vrienden in januari 2014

 • 10peter23-06-2014

  super

  super gaaf we hadden een prive gids echt super .

  Rapporteren

  Gereisd met partner in november 2013

 • 10C18-05-2014

  Prachtig

  Hier kom je voor naar Siem Reap

  Rapporteren

  januari 2014


10 van de 30 reviews gezien