Ben je op zoek naar goed beoordeelde bestemming voor je vakantie in Cambodja? Hieronder vind je alle bestemmingen in Cambodja.

Bekijk de beste prijzen

De meeste bezoekers vonden de beste prijs voor Cambodja bij :
Sorteer op :
Aanbevolen door Zoover
Waardering
Aantal reviews

18 Bestemmingen Cambodja

Zoeken binnen de huidige resultaten:
Ben je van plan op vakantie te gaan naar Cambodja, maar weet je nog niet welke vakantiebestemming het beste bij jou wensen past? Geen probleem, want op deze pagina vind je een overzicht van de populairste vakantiebestemmingen van Cambodja. Klik op de naam van de vakantie bestemming van jouw keuze om meer gedetailleerde informatie over deze bestemming te krijgen. Bij de meeste vakantiebestemmingen kun je ook reviews vinden van reizigers die jou reeds voorgingen. Vergeet daarnaast niet om naar de foto’s en video’s van de vakantiebestemming te kijken, deze kunnen je vaak een nog completer beeld geven van wat je te wachten staat.
Cambodja scoort een 6,8 uit 10, op basis van 120 reviews
Ga je op vakantie naar Cambodja? Op deze pagina vind je een overzicht van alle vakantiebestemmingen in Cambodja. Op Zoover vind je reviews van 3 Appartementen, 218 Hotels, 1 Aparthotel, 12 Bed and Breakfasts, 5 Bungalows, 6 Hostels, 3 Lodges, 3 Pensions en 3 Villas in Cambodja. Je kunt 356 vakantiefoto's van Cambodja bekijken op Zoover. Bovendien zijn er Cambodja van 1 video beschikbaar. Cambodia is de meest geliefde vakantie regio in Cambodja. Klik voor overige regio’s op het kaartje of in de lijst eronder. De meest beoordeelde bestemmingen van Cambodja zijn Siem Reap (Angkor), Sihanouk Ville en Kep. Populaire dagjes uit in Cambodja zijn Angkor Wat, Choeung Ek (the Killing fields) en Tuol Sleng.