/Cambodja

Vakantie in Cambodja

Het prachtige land Cambodja is een bijzondere vakantiebestemming vol met natuur, cultuur en mooie stranden.

0 accommodaties

Geen resultaten gevonden. Pas je zoekopdracht aan.

Over Cambodja

Een vakantie plannen naar Cambodja? Of je nou gaat reizen door Zuidoost-Azië of Cambodja als enige bestemming aandoet: dit land moet op je bucketlist staan. Jarenlang hebben er oorlogen gewoed die flink wat sporen hebben nagelaten en het land is arm. Maar wat je er ook vindt is een prachtige natuur, supervriendelijke mensen, goedkope accommodaties en de mooiste tempels. Deze parel in Azië is het ontdekken waard!

De mooiste tempels

Cambodja kent het Boeddhisme als belangrijkste godsdienst en er zijn dan ook vele tempels te bezichtigen. De ruïnes van bijvoorbeeld de Preah Vihear in het grensgebied van Cambodja met Laos is een prachtige bezienswaardigheid. De ruïne is 800 meter lang, ligt op ruim 500 meter hoogte en het uitzicht is ongekend. Een andere indrukwekkende bezienswaardigheid is Killing Fields, oftewel de velden des doods. Dit gebied werd gebruikt om executies te voltooien tijdens de vele oorlogen en is nu een monument waar slachtoffers worden herdacht.

Wegdromen in een paradijs

Als je in Cambodja op vakantie bent, ontdek dan ook het aantrekkelijke binnenland met haar laagvlaktes, tropische regenwoud en het Tonlé Sapmeer dat midden in het land ligt. Ook de kustlijn is een gebied om te verkennen; het leent zich perfect als duiklocatie, maar ook als plek waar je weg kunt dromen in een hangmat op een parelwit strand. In Cambodja reizen is niet duur en ook zijn er goedkope vliegtickets en last minutes te vinden. Kijk voor accommodaties, beoordelingen, foto’s en video’s op Zoover!

Boek met garantie
  • ANVR
  • Calamiteitenfonds
  • SGR
Veilig betalen
  • iDeal Logo
  • BanContact
  • Mastercard
  • Visa

Fijn dat je hier bent!

Zoover.nl plaatst cookies zodat je beter kunt vinden wat je zoekt.

We bewaren je voorkeuren. Zo vind je makkelijk jouw droomvakantie en krijg je alleen relevante advertenties te zien.