Riu Helios Paradise
Minibar
Entertainmentprogramma
Adresgegevens | Sunny Beach , 43893 |
Riu Helios Paradise
Mooi hotel mooie locatie, niks op aan te merken. Alleen 24 uur all inclusief is het absoluut niet 23:00 alles dicht . Klant vriendelijk kennen ze niet. Schoonmaak ver onder de maat. Schoonmakers lopen wc in teken af en gaan weer. Eten iedere dag hetzelfde
Wat een ongelofelijk slecht hotel is dit zeg..
We hadden hoge verwachtingen omdat hey een Riu hotel was maar kwamen van een koude kermis thuis.
Het eten is koud en heel erg slecht.
Drankjes zijn niet te drinken en de airco op de kamers werkt alleen in de main room...dus niet in de slaapkamer.
Ik kan nog wel een uurtje door schrijven maar ik raad niemand aan hier ooit heen te gaan.
Er word bijna niet schoongemaakt in het hotel en de medewerkers zijn heel onvriendelijk.
Ik snap werkelijk niet dat Tui dit in het assortiment heeft.. en dat er een RIU logo op het hotel staat..
Voor ons nooit meer.
Het hotel zelf is mooi, maar er kolossaal, waardoor het eten in de eetzalen een grote chaos werd. Mits je reserveerde bij een restaurant (wat 2 dagen van te voren moet en dan heb je geen garantie dat je daar kan eten). Eten was niet gevarieerd en vaak koud en taai en smakeloos. We waren met 4 volwassen en 4 kinderen van 6 tot 12. Een van de kinderen ging een non alcoholische cocktail halen en kreeg een cocktail met alcohol. Dit direct gemeld bij de manager en de bar en daar werden schouders opgehaald. Mijn man is door het rooster van het zwembad gezakt. Lifeguard zag het gebeuren en hem creperen van de pijn en liep weg. Personeel chagrijnig en vroegen om fooi. Kamers werden niet goed schoongemaakt en niet dagelijks. Animatie team was super vriendelijk en leuk. Ligging hotel is perfect.
Top hotel . Lekker eten , elke avond kinderdisco en een show of quiz,… buiten opZondag . grote zwembaden , schuifaffen , voldoende eetgelegenheid, goede all in ook op het strand . Een wandelweg naar sunny Beach centrum , of met het treintje wat bij de kinderen in de smaak viel . Het enige nadeel vonden wij de personeelsverdeling . Op momenten dat ze personeel nodig hadden was er geen en andersom . De poolpartys is heel leuk om in het water te zitten maar stond bijna nooit personeel achter ( door de Corona omdat het hotel niet volzet was denken wij ) gratis handoekkenservice en voldoende plaats aan het zwembad en strand en in het restaurant. 2 keer regen gehad maar als de bui weg was was het direct terug goed weer . Voor ons voor herhaling vatbaar
Een heel mooi en leuk hotel, wel soms het eten naar de lauwere kant toe. Het meeste personeel was vriendelijk behalve de kleinste kaalkop aan de bar aan het zwembad, die was niet echt vriendelijk en zeer onbeleefd. Hij is tegen ons beginnen roepen omdat we met 6 mensen waren en elk een cocktail hadden gevraagd. Hij vroeg steeds naar een tip maar op zo een manier wouden wij dit zeker niet geven. Het eten was wel zeer lekker. Er staat op de site dat dit een hotel is 24/24 all in dit is niet het geval. Je kan iets drinken van 10 uur tot 02:00. Ook de snacks is niet echt veel iedereen krijgt 1 boterham met beleg op. Je moest al redelijk snel zijn of je had geen snack meer, dit vinden wij wel wat jammer. Het hotel was echt heel proper en er liepen constant mensen rond voor alles netjes te houden. De Toiletten aan het zwembad was ook zeer proper. Dit is top. Het is zeker een aanrader voor naar toe te komen!!
Wij zijn net terug van 2 weken riu helios paradise. Het is een schitterend hotel met vriendelijke mensen die er werken, alleen de schoonmaaksters in het restaurant zijn niet zo vriendelijk.De kamers en beden zijn goed verder is echt alles heel schoon.ze staan altijd wel schoon te maken of buiten het terras te dweilen met een hele groep. Het eten was goed maar als je 2 weken er bent dan krijg je weer hetzelfde als de eerste week dus meer variatie zou wel fijn zijn.De animatie vond ik slecht de eerste week toen wij er waren werd er weinig gedaan en de 2e week kwam pas alles tot leven.Het is een rustig afgelegen hotel maar binnen 5 minuten loop je de leuke boulevard op waar het wel druk is en ook een treintje rijd die jou aan de andere kant van de boulevard afzet voor een paar lev. Ook een aanrader is om naar nessebar te gaan is echt heel mooi en dan met een taxi vanuit het hotel en daar lekker gaan eten voor heel weinig. Top vakantie!!