We hebben een aantal aanbieders voor Laguna Park voor je op een rij gezet:
Elke dag koud eten en bijna altijd hetzelfde.
Ontbijt Spek is licht opgewarmd ( niet gebakken ) het roerei is koud idem de lunch en het diner.
In België wordt dit niet geduld . Warm eten moet op echt warm gehouden worden qua hygiëne. De kamers zijn zeer klein en de badkamer is een douche met ingebouwde wc en lavabo geen stopcontact. Brandveiligheid 0 . Het personeel is niet vriendelijk uitgezonderd de poetsvrouwen en 1 barmabarman.
De 3 zwembaden zijn prima ware het niet dat het water ijskoud was ... nee voor ons nooit meer .
We hebben een aantal aanbieders voor Laguna Park voor je op een rij gezet:
Persoonlijk vinden wij het een geslaagde vakantie
Het eten mag meer variatie in komen, dit is persoonlijk omdat iedereen zijn smaak anders is qua eten
Animatie is top!
Proper hotel, kuispersoneel is de hele dag aan het kuisen omdat sommige toeristen alles maar laten rondslingeren
Personeel is vriendelijk
De ligging is goed, de kamers ruim onze kinderen vermaken zich prima
Alleen de douche is koud en de kraan is warm.
Ook is het erg smerig in de douche/ wc overal schimmel plekken
Ook het eten doen we buiten de deur de salades zijn nl warm en t eten taai en slap
We hebben een aantal aanbieders voor Laguna Park voor je op een rij gezet:
Overweeg je om een verblijf te boeken in Hotel Laguna Park in Zonnestrand (Sunny Beach), maar ben je benieuwd hoe het er van binnen uitziet, wat je er kunt doen en wat andere vakantiegangers ervan vonden, dan zit je hier goed. Onder de diverse tabbladen op deze pagina vind je een grote hoeveelheid informatie over Hotel Laguna Park zoals informatie over de voorzieningen, de ligging, en natuurlijk hoe de andere bezoekers de accommodatie hebben gewaardeerd.
Hotel Laguna Park scoort een