Golden Dreams
We hebben de beste aanbieders voor Appartement Golden Dreams voor je op een rij gezet:
- Waardering
- Ruimte
- Hygiëne
Appartement info
- Rolstoel toegankelijk
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie13 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 708
- Jansen03-09-2019
Nooit meer. Verschrikkelijk.
Slecht sprekend personeel, geen schoonmaak, vieze kamers. Wordt niet actief naar een oplossing gezocht. We hebben de verkeerde kamer gekregen die we hadden geboekt. Verschrikkelijk. Foto's zien er mooier uit dan het daadwerkelijk is. Manager wil niet in gesprek of hangt de telefoon op al we bellen. Zon schijnt alleen 1 uurtje in de ochtend op het zwembad, verder de hele dag in de schaduw. We zijn echt geen zeurpieten, maar dit was verschrikkelijk. Bespaar jezelf geld, tijd en moeite en ga hier niet heen.
- Hygiëne
- Diana19-07-2018
Nooit meer
- Timo07-08-2012
Schoon een veel ruimte
Wij verbleven hier 12 dagen lang met zijn viertjes in een gigantisch appartement. Het appartement was zeer schoon en goed onderhouden. Schoonmaaksters komen dagelijks dwijlen, bedden opmaken en afwassen. De dames spreken een paar woordjes engels, wat ze erg prettig in de omgang maakte. Het personeel aan de receptie was, op één eikel na, erg vriendelijk. Strand en centrum liggen op 10 minuten lopen. Vind je dit te ver, of ben je lui, pak dan een taxi voor een prikkie. Het appartement heeft een zwembad met ligstoelen. 's Morgens en aan het begin van de middag is er volop zon, later op de middag kan je lekker afkoelen in de schaduw.
- Andy01-08-2012
Topper!
Vooraf erg benieuwd naar het complex, maar ik ben niet teleurgesteld! De prijs-kwaliteitverhouding is echt top! Erg ruime kamers die elke dag worden schoongemaakt door erg aardige schoonmaaksters. Ze doen zelfs de afwas als je fooi neerlegt. Bedden worden 3/4 keer per week verschoond en schone handdoeken om de dag. Personeel spreekt niet enorm goed Engels op eentje na die altijd een praatje maakte voordat we gingen stappen. Afstand naar het uitgaansgebied en Flowerstreet/boulevard is zo'n 15 minuten lopen. Evenals naar het strand. Wij hadden een top vakantie!
- Mark15-07-2012
Heelijk
Heerlijk ruime kamers kregen wij (3 kamer appartementen) geboekt met touroperator met zijn 8en. Er zitten weinig jongeren in dit hotel omdat (zoals bij vele complexen) het overgrote deel verkocht is en dit onderverhuur is. Maar dat betekend wel veel ruimte in het zwembad en altijd een ligbed! Schoonmaak is 7x per week(incl afwas als je fooi neertikt) en bedlinnen/handdoeken 2/3 x per week. Airco was bij ons niet in iedere slaapkamer wat wel was aangegeven door operator. Dat was jammer maar niet hinderlijk. Ligging naar het centrum is 15 min lopen. het strand is ongeveer hetzelfde. Dat is wat aan de verre kant maar dit complex is beduidend goedkoper en mooier dan de rest. Geen wifi op dit moment overigens. Vriendelijke personeel dat niet zo heel goed engels spreekt maar je wel begrijpt en wilt helpen! supermarkt en ATM 10M aan de overkant 24/7 open! Prima vakantie gehad prima appartementen complex! een aanrader als je een kleine wandeling ervoor over hebt naar het centrum en weer terug.
- Christina17-07-2011
- VaatwasmachineNiet beschikbaar
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolNiet beschikbaar
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensSunny Beach, 8240