- Waardering
- Restaurant
- Draadloos internet
- Sportfaciliteiten
Bekijk de beschikbaarheid
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 634 Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 705 Ga naar accommodatieMeliá Sunny Beach Resort
Fantastisch307 reviewsPrachtig gelegen9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 708 Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 674
- harleman17-08-2018
jammer van onze vakantie
1 groot drama via touroperator duitsland geboekt eten slecht, bedden onder het bloed,veel vocht in de kamer ,reisleider die niet tebereiken is via touroperator duitsland ,lakens smerig 2 x een andere kamer, hotelpersoneel stug niet aardig badmeester??? snapt het echt niet steeds boos op kinderen echt red mijn vakantie de eerste 4 dagen daarna touroperator nederland via reisleider sanne die hielp ons wel andere kamers gekregen ook niet schoon maar we konden wel eindelijk vakantie vieren
- Bernadetta11-08-2018
Super miejsce
Hotel Azurro to miejsce godne polecenia.obsługa miła,jedzenie dobre(dużo dań do wyboru plus owoce),panie sprzątające dbają o czystość,basen super i z hotelu blisko wszędzie.byłam z mężem i córką 7 lat i jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu i polecamy każdemu spędzenie tam właśnie wakacji.
- andrzej02-09-2017
miejsce zasługuje na swoje gwiazdki
krótko ,siedzę w lobby tego hotelu i tam myślę jakie wymagania musi spełnić hotel żeby ich usatysfakcjonować , zakwaterowanie , pokój na parterze 105 bardzo fajny 3 łóżka + dostawka , nas 3 . jedzenie , nawet bym się nie spodziewał że tyle tego i dobre , w restauracji czysto i na bieżąco jest uzupełniane nawet 30 min przed końcem posiłku jest uzupełniane ,brudne naczynia na bieżąco odbierane owszem facet dzieli mięsem , ale znając nas polaków ( i rosjan , jak by tego nie robił to większość mięsa zostawała by na talerzach lub walała po stolach a tak gościu mowi , zjesz to wróc , dołożę . dużo jarzyn i owoców ( winogrona śliwki gruszki jabłka brzoskwinie ) naprawdę jest w czym wybierać . woda w kranie zawsze ciepła , obsługa miła , chociaż nie do przesady w pokojach czysto , co do mydełek to owszem nie ma go za dużo ale zawsze można przejść po piętrach i namierzyć wóz sanitarny tam jest tego pełno ( parkują u nas pod drzwiami ) fakt że może capić kanalizacją bo nie ma syfonów ( u nas nie mamy smrodu )
- joanna19-08-2014
Dla rodzin nie polecam
Nie polecam tego hotelu, pokoje nieciekawe o łazienkach nawet nie wspomnę bo nie spełniają żadnych europejskich standardów (bez kabiny - podłoga i kotara), czystość też pozostawiała wiele do życzenia, jedzenie może i ciepłe ale taka typowa masówka bez smaku albo często niesmaczna, czystości jadalni w trakcie posiłków nawet nie warto komentować.Jedyne zalety tego hotelu to klimatyzacja bez dodatkowej opłaty, bliskość do morza oraz basen do dyspozycji. Dla rodzin z dziećmi stanowczo odradzam, mówię to z własnego doświadczenia.
- ewa02-01-2014
godne polecenia
Jak na hotel 3* to jest super; pokoje schludne, basen czyściutki, ale najlepsze to było jedzenie: dla każdego oś dobrego, zawsze było z czego wybrać, bo były zawsze dania mięsne jak i wegetariańskie, na dodatek owoców i warzyw pełna gama. pokoje sprzątane codziennie, a ręczniki były wymieniane 3 razy na turnus 9 dniowy. Przy wykupie oferty all inklusive nie trzeba wydać na jedzenie i napoje NIC
- Kasia14-08-2013
Polecam
Witam, Czytając opinie na temat hotelu Azurro mam wrażenie, że byliśmy w zupełnie innych hotelach. Przede wszystkim hotel jest bardzo czysty i przyjemny. Panie pokojowe codziennie sprzątają pokoje. Basen jak wcześniej pisano także jest utrzymany w czystości. Poza tym obsługa bardzo miła i pomocna. Jedzenie bardzo dobre. Oczywiste jest, że Polacy mają inne smaki niż Bułgarzy, mimo to uważam, że było w czym wybierać. Obsługa cały czas coś donosiła i na bieżąco sprzątała po gościach. Mieliśmy kilka przygód w drodze do Bułgarii i w drodze powrotnej, ale niestety sa to sytuacje wyjątkowe. Wychodząc z hotelu mamy blisko zarówno do centrum jak i na plażę. otoczenie hotelu to bary i restauracje więc komuś może przeszkadzać, że jest głośno, jednak myślę, że wszystko można przeżyć. Osobiście polecam.
Hotel Azurro info
- SaunaNiet beschikbaar
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- TennisNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Telefoonnummer+359 55 422 274
- E-mailadres[email protected]