We hebben de beste aanbieders voor Hotel Cantilena voor je op een rij gezet:
- Speeltuin
- Sportfaciliteiten
- Huisdieren toegestaan
We hebben de beste aanbieders voor Hotel Cantilena voor je op een rij gezet:
Misschien vind je deze accommodaties ook leuk?
Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 634 Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 705 Ga naar accommodatieMeliá Sunny Beach Resort
Fantastisch307 reviewsPrachtig gelegen9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf BrusselIncl. transferAll inclusivep.p. vanaf€ 708 Ga naar accommodatie9 mei (8 dagen)Incl. vlucht vanaf DüsseldorfIncl. ruimbagageAll inclusivep.p. vanaf€ 801
- Piotr12-07-2014
Fantastyczne miejsce
To były bardzo udane wakacje, hotel Cantilena położony jest w bardzo atrakcyjnym miejscu dokładnie pomiędzy Nessebarem a Ravdą, do plaży zaledwie kilka kroków, wystarczy przejść przez ulicę. Obsługa bardzo miła, pokoje sprzątane każdego dnia, klima działa bez zarzutu, w pokoju jest sejf telewizor (TV Polonia). Cena do jakości rewelacja. Wyżywienie śniadania w cenie nie są może rewelacją codziennie to samo ale nie wyjdziesz głodny, dania szefa kuchni z karty są bardzo dobre. Basen czysty otoczenie wokół hotelu bardzo elegancko urządzone. Miła rodzinna atmosfera. Idealne miejsce wypadowe do zwiedzania Nessebaru i okolic. Blisko przystanki autobusowe praktycznie 50 kroków od hotelu. Jeżeli w następnym roku wybierzemy Bułgarię to z pewnością tylko w Cantilena. Obsługa bardzo dobrze mówi po angielsku i jest bardzo pomocna. Ceny w barze bardzo dobre. Mieliśmy wielkie szczęście, że byliśmy w tym hotelu
- Przemek01-08-2013
Gdyby nie wyżywienie...
Hotel naprawdę zadbany, ładnie urządzony i bardzo blisko plaży. Obsługa jest miła i pomocna, niestety kiepsko u nich ze znajomością angielskiego. Wyżywienie tragiczne. Bardzo ubogie, jednostajne, mało smaczne śniadania, natomiast serwowane obiadokolacje bywają smaczne a można natrafić na paskudztwa, ze składnikami ze śniadania. Dodatkowo podczas śniadań obsługa nie nadąża i wielu rzeczy brakuje. Pokoje ładne, nieźle wyposażone, niestety sprzątanie pozostawis wiele do życzenia. Odradzam też wybór biura podróży - organizacja powrotu była tragiczna, autokar nieprzystosowany do dalekich podróży, pilot nie miał pojęcia o żadnych ważnych informacjach dotyczących powrotów do konkretnych miast. Nawet wybór filmów w autokarze sprawiał temu Panu problem - o 23 puszczona została bajka, a o 13 przestępczy film z De Niro.
- Krystian28-07-2013
SUPER!!
Właśnie wróciliśmy z rodziną z wakacji w tym hotelu. Według nas wszystko było super. Śniadania super i do woli. Czasami trzeba było czekać na doniesienie jedzenia lub napojów oraz naczyń na bufet, co nie powinno się zdarzać. Ale to mały szczegół i nie psuje ogólnej opinii. Pokoje sprzątane codziennie, ale bez łazienki co uznajemy jako minus. Obsługa hotelowa dobra. Basen fajny . W trakcie naszego pobytu wymieniono wodę. Do plaży spacerkiem ok. 3 minut ( ok. 100 m.). Plaża mała ale bez wielkiego tłoku. Miejsce oddalone od centrum Rawdy i Nesebaru - czyli spokój i brak tłoku. Do centrum Rawdy ok. 30 minut spacerkiem. Do Nesebaru też można na piechotę, ale tam ceny już wyższe. Ogólnie pobyt oceniamy na 5+ i chyba znowu zawitamy w Bułgarii w przyszłości.
- andrzej irena21-07-2013
Miejsce do polecenia super.
W tym roku byliśmy w tym hotelu po raz drugi. Jesteśmy bardzo zadowoleni z pobytu.Hotel nie jest dóży ,ale urządzony ze smakiem,jak i teren wokół hotelu.Obsługa bardzo miła ,pokoje czyste codziennie sprzątane,śniadanie w formie bufetu wystarczające i smaczne.Hotel położony od centrum cisza i relaks.Do plaży 5/10 minut drogi,przystanki autobusowe nie daleko hotelu.Polecamy.
- Patrycja10-07-2013
Bardzo polecam
Jestem bardzo zadowolona z pobytu w tym hotelu: świetnie urządzony, obsługa jest miła i pomocna aczkolwiek może być trudno porozumiewać się z nimi w języku angielskim, otoczenie hotelu jest urządzone ze smakiem i gustem. Miałam wykupione tylko śniadania, raz na 10 dni podano niezbyt świeżą wędlinę, poza tym codziennie jest podawany ten sam zestaw, ale jest on obfity i bogaty. Do centrum trzeba iść ok. pół godziny, dla mnie stanowiło to atut ze względu na bardziej spokojną okolicę. Do morza jest raptem 5 minut.
Zaznaczę tylko, że do hotelu Cantilena zostaliśmy przeniesieni z hotelu Stefanii, ponieważ nie był on jeszcze przygotowany. Bardzo się cieszę z tego rozwiązania, ponieważ hotel Stefanii znajdował się na drugim końcu Rawdy, przy gorzej utrzymanej plaży, a także nie posiadał basenu.
- jagna02-07-2013
- Monika09-04-2013
hotel Cantilena
Hotel Cantilena jest świetnym miejscem dla rodzin, znajduje się w spokojnej okolicy o Nessebaru jest bardzo blisko. Wysoki standard w przystępnej cenie. Jeśli chodzi o wyżywienie to lepiej zorganizować we własnym zakresie. Moja ocena ogólna to 8/10
- Marek 21-11-2012
Fantastyczny hotel
Świetny hotel , bardzo ładny i zadbany. Pokoje czyściutkie, sprzątane bardzo solidnie. Cały hotel wykończony jest bardzo ładnie i z gustem widać że właściciele nie oszczędzają na niczym. Dobre jedzenie - ja korzystałam tylko z oferty ze śniadaniami , które były bardzo urozmaicone i smaczne - znowu widać że nie oszczędzają w tym hotelu na niczym, bo naprawdę wybór był bardzo duży i z nie najtańszych produktów jak to często bywa w hotelach. Przywiązuje dużą wagę do wyżywienia i ten hotel pod tym względem mogę w 100% polecić. Zresztą pod innymi względami również hotel jest godny polecania.
Hotel Cantilena info
- KluisBeschikbaar
- TVBeschikbaar
- SportschoolBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaNiet beschikbaar
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- AdresgegevensKokalu Area, 8230