Coronavirus en jouw vakantie: bekijk de laatste ontwikkelingen.

Advertentie

Aquaparadise Nessebar

7Goed

Score uit 112 reviews


 • 6Carla02-11-2019

  Leuk voor 1 keer

  Zeer goed en schoon hotel, niet alle kamers zijn nieuw. Eten is voldoende aanwezig maar niet alles is even smakelijk. Denk aan verbrande zalm, ongare groentes. In aquapark zijn ze zo streng dat ze zelfs van een geestelijk gehandikapt kind een waterpistool afpakten en niet terug gaven. Regels zijn regels, lekker duidelijk. Onderhoud aquapark was niet geweldig, steentjes los in baden en waterbaan met vette randen. Nessebar leuk toeristisch gebeuren. Hotel ligt erg achteraf.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2019

 • 10Wil & Rob28-07-2018

  Fantastisch

  Fantastisch mooi park met vriendelijk mensen. Voor alle leeftijden is er genoeg water plezier. Goed gevarieerde eet gelegenheden met heerlijk eten. Als je de volgende dag er weer bent, herkennen ze je en ontvangen ze je wederom met een glimlach. Naast het park is nu een splinternieuw hotel gekomen AquaPark Paradise. Prachtig, Mooi, schoon en goed eten.

  Rapporteren

  juni 2018

 • 8Jolanda12-08-2016

  Leuk, schoon en veilig park

  Naar dit park geweest tijdens een vakantie in Sunny Beach en we hebben het prima naar onze zin gehad. De gratis bus ernaartoe was goed geregeld. In het park zelf was alles schoon, ik kon geen toiletruimte binnenlopen of er stond wel iemand schoon te maken.

  Het park is leuk opgezet en er waren heel veel glijbanen, van best wel hoog en eng tot gewoon leuk. Genoeg voor ons om de dag mee te vullen in ieder geval. Bij elke glijbaan staat aangegeven hoe eng hij is. Voor de kleintjes is er een apart gedeelte. Bij alle glijbanen stond een lifeguard en je mocht pas van de glijbaan als hij zei dat je mocht. De rijen waren goed te doen, maximaal half uurtje, maar meestal korter. Let goed op welke kleur band bij welke glijbaan hoort. Kom je met een gele aan terwijl je een witte bij je had moeten hebben, dan heb je pech en mag je terug.

  Kinderen op schoot meenemen van de glijbaan af is overigens niet toegestaan. Meerdere keren meegemaakt dat dit geweigerd werd door de lifeguard.

  Het eten en drinken was vrij goedkoop en er was veel keuze. Betalen doen je door geld op je polsband te zetten. Na afloop krijg je het restant aan tegoed weer netjes terug.

  Door het hele park heen maken fotografen van het park actiefoto's . Bij de entree van het park staan computers waar je deze actiefoto's kunt bekijken en eventueel kunt laten afdrukken voor weinig. Wel handig om een beetje te onthouden wanneer je waar bent geweest, want je zoekt je suf anders.

  Enig minpuntje vond ik de loeiharde muziek bij het entertainment op verschillende tijdstippen op de dag.

  Rapporteren

  juli 2016

 • 8Alexandrina15-06-2015

  Mega fun

  Er zijn vele glijbanen en anstehzeiten zijn nog niet zo lang. De bar voor de ingang is de beste, heerlijke cockteils.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in mei 2015

 • 10Nicolas 31-10-2014

  1 day off

  adventure , sunny waterfalls , sunbeds in the fresh air around the forest

  Rapporteren

  juli 2014

 • 10darek15-09-2014

  Miły

  Dobrze zorganizowane i zaplanowane dojazd gratis.

  Rapporteren

  Gereisd met partner in september 2014

 • 9tries02-09-2014

  Leuke zwembaden en glijbanen

  Lekker met een gratis busjes voor de deur opgehaald en terug gebracht , lekker een dagje vertoeven in het aqaupark

  Rapporteren

  augustus 2014

 • 9Verbinnen Lien31-08-2014

  Leuke glijbanen

  Zeer leuk en proper aquapark. Een echte aanrader! Er waren verschillende dingen te doen als je niet op de glijbanen ging.

  Rapporteren

  augustus 2014

 • 9Bours21-08-2014

  leuk voor de grotere kinderen/tieners

  genoeg glijbanen voor een hele dag lol. Er zijn ook shows, voor wie dat leuk vindt. De moeite waard

  Rapporteren

  januari 2014

 • 9Sandy18-08-2014

  Toppie!

  Leuk voor de hele familie. Dit is de mooiste van de twee aquaparken.kids van 90-130 cm mogen van de meeste glijbanen alleen onder begeleiding af.

  Rapporteren

  juli 2014


10 van de 112 reviews gezien