Hotel Tropical Manaus
- Francis van Jette04-06-2010
LUXE HOTEL
- JK12-05-2010
Luxe hotel aan de Rio Negro
Erg mooi gelegen aan de Rio Negro rivier. Uitzicht is adembenemend zeker 's morgens vroeg als de rivier nog geheel vlak is. Je ziet de roze dolfijnen zwemmen in alle vroegte. Hotel heeft een goed ontbijt en heeft op het complex diverse restaurants. Het hotel staat op een soort resort met luxe appartementen, winkels e.d.
Bijzonder zijn de gigantische regenbuien waardoor complete rivieren ontstaan op de wegen, heel apart om dit mee te maken. Vriendelijke mensen in de bediening, ook in de winkels op het complex.
Op het complex is ook een kleine dierentuin en zijn er diverse winkels met diverse waren, ook zijn er een paar reisbureaus voor trips in de omgeving, deze zijn erg aan te bevelen.
- Eten
- Kamers
- Lida van Leenen28-02-2008
- Frank Wyers23-01-2006
- Jacky02-12-2005
Wij hebben 1 nacht doorgebracht in Hotel Tropical Manaus omdat het Tiwa resort aan de overkant met overboekingsproblemen zat. Na goed overleg hebben wij de laatste nacht in dit hotel doorgebracht en omdat wij de volgende ochtend al vroeg moesten vliegen kwam het ons eigenlijk ook wel goed uit. We konden nu nog bij licht de rivier over. Tiwa had diner en ontbijt voor ons geregeld. Prima hotel, goede service. Het eten smaakte prima, kortom een fantastisch hotel. Wel was het aan die kant van de rivier een stuk warmer en drukkender (ook 's-avonds) dan aan de andere kant waar het resort lag.
Hotel Tropical Manaus info
- TVBeschikbaar
- SaunaBeschikbaar (1)
- EntertainmentprogrammaBeschikbaar (1)
- TennisBeschikbaar (1)
- Aantal zwembadenBeschikbaar (1)
- Telefoonnummer+55 92 3658 5026
- AdresgegevensAv. Coronel Teixeira, 1320/A, 69037-000