Sorobon Beach Resort
Voor deze boeking heb je de laagste prijsgarantie
Over Sorobon Beach Resort
Ontdek het paradijselijke Sorobon Beach Resort in Bonaire, waar de kristalheldere zee en het sprankelende zwembad het decor vormen voor een onvergetelijke vakantie. Met directe ligging aan een prachtig strand en een scala aan faciliteiten, belooft dit resort ontspanning en avontuur in een. Waar wacht je nog op? Duik in het ultieme vakantiegevoel!
De Ligging
Sorobon Beach Resort geniet van een benijdenswaardige positie direct aan een hoofdstraat in Bonaire, slechts een steenworp afstand van het azuurblauwe water en zandstranden die dit eiland tot een ware droombestemming maken. Het resort is perfect gesitueerd voor vakantiegangers die zowel de rust en schoonheid van de natuur willen ervaren als gemakkelijk toegang willen hebben tot lokale attracties en activiteiten. Of je nu komt voor het snorkelen, duiken of simpelweg om te genieten van de zon, alles ligt binnen handbereik. De afstand tot de luchthaven maakt het bovendien gemakkelijk om dit paradijs te bereiken en te verlaten.
Sorobon Beach Resort biedt een scala aan faciliteiten en diensten die zijn ontworpen om elke vakantieganger een comfortabel en plezierig verblijf te bieden. Met 30 kamers, omgeven door een aantrekkelijke ambiance, staat het vriendelijke personeel altijd klaar om te helpen. Het resort beschikt over Wi-Fi, een bagagedepot, kluis, en wisselkantoor. Voor de avontuurlijke vakantieganger is er een fietsverhuur en een tourdesk voor het boeken van excursies. Een prachtige tuin, speelplaats, en een tv-ruimte zijn beschikbaar voor ontspanning. Een 24-uurs beveiligingsdienst, medische dienst, en wasservice zorgen voor een zorgeloos verblijf. Het zwembadcomplex in de openlucht is de kroonjuweel van het resort, perfect voor verkwikkend zwemplezier, compleet met ligstoelen, parasols en een snack-bar.
Bij Sorobon Beach Resort is eten en drinken een ware belevenis. Het horecagedeelte beschikt over een niet-rokers restaurant en een bar, waar verfrissende drankjes aan de strandbar zorgen voor onvergetelijke momenten. Vakantiegangers kunnen kiezen uit verschillende boekingsmogelijkheden zoals overnachting incl. ontbijt, halfpension, en volpension. Begin de dag met een uitgebreid ontbijtbuffet en geniet 's middags en 's avonds van à la carte of menu opties. Dieetgerechten en kindermenu's zijn beschikbaar op aanvraag, samen met een assortiment van alcoholische en alcoholvrije dranken.
Houd er rekening mee dat het Sorobon Beach Resort, hoewel toegankelijk, mogelijk niet volledig geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Raadpleeg de productbeschrijving voor gedetailleerde informatie. Het resort accepteert de volgende creditcards: American Express, Visa, en MasterCard. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.
Airconditioning
E-mailadres | |
Adresgegevens | 10 Sorobon 10, 00000 |
Website |
Sorobon Beach Resort
Wij verbleven een week in dit resort. Ligging is perfect, aan een mooie baai en in een rustige omgeving. Huisjes zijn erg leuk. Wij verbleven in nr 29 en 30, dat is het uiterste puntje van het resort waar heerlijk veel privacy en wind staat. Personeel frontdesk en beachbar is geweldig. Eten (2x diner, diverse andere hapjes) was voortreffelijk! De schoonmaak is belabberd, helaas! Vuile handdoeken werden opgevouwen weer terug gelegd, vieze glazen in de kast. Alles werd na melding aan de frontdesk snel hersteld, maar deze schoonmaakploeg is geen goede reclame. Speciaal voor de mogelijkheid om te watersporten hadden we ook voor deze locatie gekozen. De dame van de surfschool straalde uit dat ze klanten voor surfles liever zag gaan dan komen. En niets is echt af, zoals een half verwijderde en een half ingestorte steiger. Maak eerst iets af of herstel zaken voordat je iets nieuws bouwt (beachbar). Kortom, dubbel gevoel bij deze accommodatie.
Wij hebben op deze prachtige plek genoten van een heerlijke surfvakantie. De huisjes zijn eenvoudig maar bijna alle huisjes hebben een prachtige ligging. Ook goede bedden en een fijne douche en een koude koelkast. Ook fijn is de gezellige ronde tafel om een spelletje aan te spelen. Het personeel was ook erg vriendelijk, behulpzaam en belangstellend. Dit was zo bij de receptie maar ook in het restaurant en in de beachbar bij de lunch. De kaart voor de lunch vonden we geweldig. De kaart in het restaurant redelijk maar dat kan een smaak dingetje zijn. Het Dunkerbeck pro center vonden wij ook erg fijn. We hebben er materiaal gehuurd en lessen genomen. Ze leggen alle materialen keurig voor je klaar en ruimen het ook voor je op! Mijn dochter leerde heel snel via een oortje tijdens de priveles! Zeker je snokelmasker niet vergeten want je kunt er ook nog prachtig snorkelen. Wij gaan er zeker nog eens terug!
De locatie aan Lac Bay is fantastisch, maar daar is dan ook alles mee gezegd.
Aan ons huisje mankeerde van alles. Vier keer heb ik gevraagd of ik de manager kon spreken. De gaslek is gerepareerd maar verder was de manager te druk met nieuw te openen appartementen en waarschijnlijk met het herschikken van de vele vele aanwezige nepbloemen. Ook op mijn mail bij thuiskomst nul reactie gekregen.
Dat niets perfect is, is logisch. Maar dat ze niet openstonden en openstaan voor een gesprek vind ik zo mogelijk nog erger.
Het dak lekte, lampen werkten niet, wc pot met een gore ineffectieve kitrand, beschimmeld douchegordijn, pannen krom en zo'n dunne bodem dat een blikje olijven er dik bij is. Kastdeuren die niet openen of sluiten. Een koelkast die niet onder het aanrecht past maar ervoor staat (dus middenin je kamer). De buitendouche was defect. Het ontbijt is zeer karig (tenzij je bijbetaalt). Etc etc etc. En daar vragen ze wel veel geld voor. Schandalig!
Bonaire is een aanrader maar Sorobon (Sorobad!) niet!!!!!!
Sorobon Beach Resort
Wij hebben in het huisje een fantastische week gehad. Alles was fijn. Het onderkomen, zoals de stoelen, bedden , de verstrekkingen van de dagelijkse schone handdoeken en de schoonmaak door het personeel. Vervolgens het gevarieerde ontbijt was toppie. Het park ziet er verzorgd uit. Al met al hebben wij als 80 jarigen met onze dochters een onvergetelijke week gehad. Heel veel dank aan het zeer vriendelijke en behulpzame team.
Wij (2 volwassenen en 2 jongens van 16 en 18 jaar) kwamen naar Bonaire om een dikke week te windsurfen op Lac Bay met haar lichtblauwe, warme water. De helft van de baai is niet dieper dan je heup dus daar kan je windsurfen maar ook staan, ideaal. Ons huisje lag 20 stappen verwijderd van de zee en direct tegen windsurfverhuurbedrijf Jibe City aan ('s avonds gesloten dus geen geluidsoverlast).
Ons 2 onder één kap huisje (geen buren, het was lekker rustig) was eenvoudig maar gezellig ingericht. De slaapkamer had 's avonds airco maar de woonkamer waar we ook 2 bedden hadden staan, kreeg wat koeling door een ventilator. Overdag was het op het strand door de permanente wind van ca 20 knopen heerlijk aangenaam.
Doordat je op Bonaire alleen met USD kan betalen is alles wel duur gezien de huidige wisselkoers met de EUR maar ook doordat al het eten ingevlogen moet worden. Daarom gingen we òf uit lunchen bij de Hang Out Bar (vriendelijk personeel, lekker eten, naast surfverhuurbedrijf Jibe City èn redelijke prijzen) òf uit eten in Kralendijk of op het resort. De ander maaltijd maakten we dan in ons huisje. We hadden voor het hele gezin voor USD 17,50 per dag ontbijt buffet bijgekocht wat goed en compleet was. Avond eten was op het Resort was goed, niet goedkoop maar wel met een prima prijs kwaliteit verhouding.
Samengevat, we hadden een TOP vakantie en hopen weer snel terug te kunnen gaan naar dit mooie plekje op Bonaire!
Wij wonen op Bonaire en kennen het eiland als geen ander. Ons verblijf op Sorobon Beach Resort was een lang gekoesterde droom om met de kinderen te doen.
Het is ideaal voor kinderen omdat het veilig is, direct aan een prachtig strand ligt met een ondiepe baai. Er is van alles te doen. Ik heb zelf de yoga en TRX workout gedaan met Ladina.
Er zijn voor de kinderen speeltoestellen en tafeltennis en het hele resort heeft gratis WIFI.
Het restaurant Courses had verse vis en gezonde salades en speciale kindermeu's.
Onze bungalow stond direct op het strand, had 2 slaapkamers met airco en prima bedden, 2 badkamers met een heerlijke hete douche, een keuken met een mooie grote tafel en een ruime koelkast en het beste van alles, de hammock op het terras.
Dit resort is echt een aanrader, heerlijk rustig en midden in de natuur, binnen 10 minuten ben je bij een grote supermarkt, het vliegveld, Kralendijk en de mooiste snorkelplekken.
- € 1276
TIME TO SMILE Chogogo Dive & Beach Resort Bonaire
HotelGa naar accommodatie*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.
- € 1950
Harbour Village Beach Club