8.8FantastischScore uit 22 reviews

Voor deze boeking heb je de laagsteprijsgarantie

Ruimte
    Natuur

Over Resort Bonaire

Ontdek de charme van Resort Bonaire, een tropisch paradijs waar ontspanning en avontuur samenkomen. Met zijn verfrissende buitenbaden en gezellige zwembadbar/snackbar biedt het resort de perfecte mix van plezier en ontspanning. Laat je verleiden door de eindeloze mogelijkheden voor watersportliefhebbers en de levendige avonden gevuld met livemuziek. Een onvergetelijke ervaring wacht op je!

De Ligging

Resort Bonaire ligt in het prachtige Kralendijk, een locatie die zowel rust als avontuur biedt. De omgeving is perfect voor vakantiegangers die van natuur en ontspanning houden, maar ook voor degenen die het avontuur opzoeken in de watersport. Met faciliteiten zoals een autoverhuur en een eigen shuttlebus is vervoer naar verschillende bezienswaardigheden en het stadscentrum gemakkelijk geregeld. De afstand tot het dichtstbijzijnde strand en de levendige stadscentra, evenals de prachtige excursiemogelijkheden, maken dit resort de ideale uitvalsbasis om het eiland te verkennen. De afstand tot de luchthaven zorgt ervoor dat je reis naar en van Resort Bonaire soepel verloopt.

Resort Bonaire pronkt met een breed scala aan faciliteiten die garant staan voor een comfortabel en vermakelijk verblijf. Het hart van het resort wordt gevormd door het zwembadencomplex met buitenbaden, inclusief een speciale zone voor kinderen en een ontspannend bubbelbad. De zwembadbar/snackbar biedt verfrissingen voor tussendoor, terwijl je op het terras kunt genieten op de comfortabele ligstoelen. Buiten de waterpret biedt het resort een tuin voor extra ontspanning, een supermarkt voor je dagelijkse benodigdheden en een tv-ruimte voor gezamenlijke ontspanningsmomenten. Voor de actieve vakantiegangers zijn er mogelijkheden tot fietsen/mountainbiken, vissen, paardrijden, windsurfen, kanovaren, snorkelen en duiken. Het vriendelijke personeel staat klaar bij de receptie voor al je vragen, en met services zoals een bagagedepot, kluis, Wi-Fi, kinderopvang en een transferservice wordt gezorgd voor een zorgeloze vakantie.

In Resort Bonaire kun je je culinaire hart ophalen in het restaurant, het koffiehuis of aan de bar. Dagelijks wordt een voedzaam ontbijt geserveerd om de dag goed te beginnen. Voor degenen die speciale dieetwensen hebben, zijn dieetgerechten en kindermenu's op aanvraag beschikbaar. Daarnaast biedt het resort speciale menu's aan voor een gevarieerde eetervaring. Of je nu zin hebt in een snelle snack of een uitgebreide maaltijd, Resort Bonaire zorgt ervoor dat je smaakpapillen geprikkeld blijven.

Het is belangrijk om te weten dat hoewel Resort Bonaire uitstekende faciliteiten biedt, het mogelijk niet volledig geschikt is voor personen met een mobiliteitsbeperking. Voor specifieke verzoeken of meer gedetailleerde informatie over toegankelijkheidsvoorzieningen, adviseren we om direct contact op te nemen met het resort. De toeristenbelasting en eventuele klimaattoeslagen zijn nog niet inbegrepen en dien je ter plekke te voldoen. Sommige faciliteiten zijn tegen betaling en kunnen mogelijk niet het hele jaar geopend zijn vanwege het weer, het seizoen, onderhoud of bezetting.

• Rolstoel toegang

Ruimte
    Natuur

Heerlijk!
Door Anne op 10-06-2023

We hebben hier enorm genoten! Wij hadden een ruim appartement met erg groot balkon. De kinderen vonden de twee zwembaden heerlijk. Het is een mega kindvriendelijke plek, zie je niet vaak op Bonaire. Er zijn ook genoeg andere kinderen om mee te spelen. Enige minpunt dat ik kan noemen, is dat de bar niet heel goedkoop is. Maar ach, het is Bonaire en we hadden vakantie…;)

heerlijk gehad
Door natascha op 23-08-2022

We hebben hier een fijn verblijf gehad. Ruime kamers en schoon. Bedden lagen prima. Het zwembad is mooi en de service is heel netjes en vriendelijk bij de bar! wel is alles behoorlijk aan de prijs. Neem ontbijt bij je reservering dat scheelt heel veel geld. Een all in ontbijtje los kost 17,50 dollar. per persoon. Koffie 4,50 los. Ook een milkshake kost 7 dollar. Wel hele lekkere koffie gelukkig ;-) en milkshake. Auto huren is echt nodig. Alles ligt ver weg. Op het resort is een pizzeria die echt hele goede pizza's verkoopt! echt een aanrader.

Geweldig
Door Priscilla Wefer de beer op 20-04-2022

Wij hebben 2 appartementen gehuurd! Echt een heerlijk verblijf gehad! Super zwembad. Ruime schone kamers.

Resort Bonaire

Bedwantsen!! En we zijn niet behoorlijk gehoord en
Door Pamela op 01-03-2022

Vakantie met onze kinderen eindelijk na 2 jaar! Gespaard hiervoor. We hadden er zin in

Geweldig
Door Melvin op 15-06-2021

Als je echt tot rust wil komen boek je Resort Bonaire. Super mooie grote kamers goed schoon en Top personeel die altijd vriendelijk zijn!

wij komen zeker terug
Door Hans op 05-12-2019

resort is nog in de afbouwfase,we hebben er totaal geen overlast van gehad. we hadden appartement bunita gehuurd voor vier volwassenen ,appartement is lekker ruim met groot balkon op de wind.helaas is de 2de slaapkamer net iets te krap voor 2bedden met koffers voor de rest is het een mooi resort met prachtige aanplanting en 2 mooie zwembaden, jammer genoeg hadden we wat afbouwproblemen in ons appartement (afvoerriool,airco)waardoor we na 4dgn naar een ander appartement moesten verhuizen (penthouse)met gratis upgrade,het managementteam is zeer accuraat in oplossingen te bedenken.

• punten: badlakens worden éénmalig verstrekt ,wil je tussentijds schone kost je dat $3 per keer badhanddoeken en theedoek schone lakens krijg je na 4dgn,er werd verder niet schoongemaakt.
  • punten heerlijk rustig resort lekker zwembad prachtige tuin behulpzaam personeel gratis shuttle service airport dicht bij de duikplekken rolstoelvriendelijk (liften)

• Ocean Breeze

p.p. vanaf*

€ 770

Ocean Breeze

9.4
    Aparthotel
    BonaireBonaireBonaire

*Excl. SGR (€ 5,00 p.p.) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking), evt. verplichte kosten ter plaatse staan in het overzicht.

Ga naar accommodatie
  • Divi Flamingo Beach Resort