Divi Flamingo Beach Resort
Bon Bini bij Resort Bonaire! Hier hoef je je geen moment te vervelen. Neem een verfrissende duik in het zwembad, geniet van een cocktail aan de poolbar en deel jaloersmakende foto's met je vrienden via gratis WiFi. Met je voeten in het zand kun je eindelijk dat boek uitlezen op een ligbed. 's Avonds...
We hebben hier enorm genoten! Wij hadden een ruim appartement met erg groot balkon. De kinderen vonden de twee zwembaden heerlijk. Het is een mega kindvriendelijke plek, zie je niet vaak op Bonaire. Er zijn ook genoeg andere kinderen om mee te spelen. Enige minpunt dat ik kan noemen, is dat de bar niet heel goedkoop is. Maar ach, het is Bonaire en we hadden vakantie…;)
We hebben hier een fijn verblijf gehad. Ruime kamers en schoon. Bedden lagen prima. Het zwembad is mooi en de service is heel netjes en vriendelijk bij de bar! wel is alles behoorlijk aan de prijs. Neem ontbijt bij je reservering dat scheelt heel veel geld. Een all in ontbijtje los kost 17,50 dollar. per persoon. Koffie 4,50 los. Ook een milkshake kost 7 dollar. Wel hele lekkere koffie gelukkig ;-) en milkshake. Auto huren is echt nodig. Alles ligt ver weg. Op het resort is een pizzeria die echt hele goede pizza's verkoopt! echt een aanrader.
Wij hebben 2 appartementen gehuurd! Echt een heerlijk verblijf gehad! Super zwembad. Ruime schone kamers.
Vakantie met onze kinderen eindelijk na 2 jaar! Gespaard hiervoor. We hadden er zin in
Als je echt tot rust wil komen boek je Resort Bonaire. Super mooie grote kamers goed schoon en Top personeel die altijd vriendelijk zijn!
resort is nog in de afbouwfase,we hebben er totaal geen overlast van gehad. we hadden appartement bunita gehuurd voor vier volwassenen ,appartement is lekker ruim met groot balkon op de wind.helaas is de 2de slaapkamer net iets te krap voor 2bedden met koffers voor de rest is het een mooi resort met prachtige aanplanting en 2 mooie zwembaden, jammer genoeg hadden we wat afbouwproblemen in ons appartement (afvoerriool,airco)waardoor we na 4dgn naar een ander appartement moesten verhuizen (penthouse)met gratis upgrade,het managementteam is zeer accuraat in oplossingen te bedenken. - punten: badlakens worden éénmalig verstrekt ,wil je tussentijds schone kost je dat $3 per keer badhanddoeken en theedoek schone lakens krijg je na 4dgn,er werd verder niet schoongemaakt. + punten heerlijk rustig resort lekker zwembad prachtige tuin behulpzaam personeel gratis shuttle service airport dicht bij de duikplekken rolstoelvriendelijk (liften)
Workation | Beschikbaar |
Huisdieren | Beschikbaar |