8.5FantastischScore uit 13 reviews

Aparthotel info

• Draadloos internet
  • Sportfaciliteiten

Omschrijving

Ben je klaar voor een onvergetelijke ervaring? Stap aan boord van de boot bij Ocean Breeze Bonaire en ontdek de adembenemende kustlijn van dit prachtige eiland. Maar dat is nog niet alles! Wist je dat Bonaire ook één van de beste duiklocaties ter wereld is? Dus trek die snorkel op en duik in de beto...

8.5FantastischScore uit 13 reviews

Een super fijn hotel!
Door Marenka op 09-09-2023

Op de avond dat we aankwamen werden we vriendelijk ontvangen. We hadden een studio en daar hebben we volop van genoten! Een goede complete keuken om zelf ons ontbijt/lunch of avondeten te kunnen maken. . Zelfs een fijn tostiapparaat!

Een auto op het eiland is een must om er lekker op uit te trekken. Als je naar Slagbaai gaat huur dan een 4x4 want die heb je daar echt nodig. Super leuk om een keer in een 4x4 te hebben gereden!

Bij de vragen die we tussendoor hadden waren de receptioniste altijd vrolijk en behulpzaam.

Het restaurant bij het hotel “The Dok” is een aanrader. Super lekkere zachte ossenhaas en ook de tonijn was zeer smaakvol!

Je kan elke dag een strandhanddoek ophalen bij de receptie. Super goed geregeld!

Je kan het verblijf verlengen met een dag zodat je nog lekker kan douchen voor dat je weg gaat. Zeker een aanrader :)

We hebben volop genoten ☀️🏝️ Wij komen hier graag weer!

Fantastische vakantie gehad dankzij Ocean Breeze
Door Simon op 22-05-2023

Prachtige locatie, mooie en schone ruime appartementen, drie keer per week wordt er schoongemaakt en is er schoon beddengoed en badlakens. Zeer vriendelijk ontvangst aan de balie en een geweldig restaurant. Volgende keer zeker weer Ocean Breeze Bonaire. Voor ontdekken van het eiland is een auto aan te bevelen....

Viel tegen
Door Sylvia op 18-03-2022

Onze kamer was vlak bij het restaurant, dus veel geluidsoverlast van 7.00 t/m 23.00 uur, kamers worden maar 3x schoon gemaakt in 2 weken. Badhanddoeken waren soms nog in de droger, dus neem eigen handdoek mee, maar het ergste vond ik, wij moesten om 22.00 uur vliegen en moesten om 10.00 uur uit onze kamer, er was nergens een gelegenheid om nog even te douchen op het eind van de dag, zelfs niet een douche bij het zwembad, dit heb ik nog nooit mee gemaakt.

Super Hotel!
Door Justin Vermunt op 22-08-2021
Alleen gereisd

Augustus 9 dagen hier verbleven, Super Hotel!

• Dichtbij het vliegveld ( 2 minuten )
  • Mooie, schone kamers
  • Mooie ligging aan de haven
  • Vriendelijk personeel
  • 2 Zwembaden
  • Restaurant ernaast waar je heerlijk kan eten

Echt een aanrader en zou zeker hier terug komen!

Schoon, nieuw, tropische stijl en goede airco!
Door Willem Helders op 29-01-2016

Genoten van ons verblijf. Super gastvrij. Flesje wijn stond koud, kaarten met places to be gekregen en verse bloemetjes op de kamer. Autohuur was om de hoek dus als we een dagje de auto nodig hadden was dit snel geregeld. Op de overige dagen huurde we een fiets bij Ocean Breeze. Tot volgend jaar!

Prachtig appartement.
Door Huub Hendriks op 21-12-2015

Als je naar Kralendijk liep moest je een stukje langs een drukke weg.

Wlan internet

Bars