Harbour Village Beach Club
Op ongeveer 10 kilometer van Kralendijk ligt het moderne Delfins Beach Resort Bonaire. Er is een mooi zwembad met voldoende ligbedden en het resort ligt aan het palmenstrand waar je goed kunt snorkelen. Huur een scooter of auto om de omgeving te verkennen. Op Klein Bonaire kun je prachtig duiken.
Niet direct mogelijk bij restaurants op het park te reserveren bij boeken resort. Inflexibel ongeïnteresseerd personeel. Weken bezig met duiken regelen via Nienke Dive Friends om ter plaatse erachter te komen dat we niet op resort terechtkunnen. Taxi veel te laat ondanks dag van te voren bij receptie besteld. 24 uur cancel tijd (!) van duiken voor tiener die niet kan klaren vanwege verkoudheid. Totaal geen alternatief mogelijk terwijl we ruim van te voren dit al hadden gemeld. Met kleine 10.000 euri uitgeven zonder eten in bras boer en senang (laatste viel tegen) hadden we gehoopt ons ‘ontzorgt’ te voelen maar met weken voorbereiding, een kamer met gaten in shutters en op 1e avond al 8 muggen, geen aanvullingen als je er niet naar vraagt (vaatwastablet, toiletpapier enz) viel vakantie tegen. 2 dagen tussen vuilnis van oudejaarsfeest zitten. Stoelclaimende gasten waar niks aan wordt gedaan. Terrein is mooi en bij BB is het goed eten.
Prachtig resort gelegen aan het strand. Hotel heeft twee mooie zwembaden en privé strand. Vriendelijk personeel. Goede schoonmaak kamers. Voldoende keuze uit 3 restaurants. Vooral ontbijt is super. Wel duur maar heerlijk om de dag te beginnen.
Mooi resort wat nog veel kan verbeteren. Schoonmaken van de kamer is meestal laat in de middag wat niet altijd handig is. Ook is het teleurstellend dat je de laatste dag om 1100 uur uit de kamer moet zijn en dat er geen goede faciliteiten zijn om voor je vlucht die pas om 2200 uur vertrekt nog even te douchen. Het kan wel maar dat moet je dan maar doen achter de bar bij de wc’s. Dit verwacht je niet van zo’n resort !
In oktober en november weer naar Delfins geweest. Blijft een mooi en verzorgd resort met een goede service. Ook nadat wij een klacht hadden over de prijs van de late uitcheck. Zijn tot prima oplossing gekomen. Jammer dat in sommige (twee) persoons kamers geen airco in de woonkamer aanwezig is. Maar voor de rest weer prima naar ons zin gehad. Hoop niet dat het na de uitbreiding wie nu gaande is het te massaal gaat worden.
Mooi resort waar nog een tal van verbeterpunten zijn. Schoonmaak van de appartementen is met de franse slag, zwembad is gesloten geweest ivm het vele vuil in het water (water troebel), strandhanddoeken niet voorradig. Wil je een ligbed bemachtigen moet je toch echt voor 7 uur in de ochtend opstaan. Na 7 uur is er alleen in een uithoek nog een bedje te vinden.
Wij hebben bij Corendon geboekt met ontbijt, ons advies is om GEEN ontbijt er bij te boeken. 1 plat broodje, 1 croissant, 1 plakje kaas en de andere dag een plakje worst. Koffie automaat meer kapot dan heel. Jus de orange of appelsap altijd op. Belachelijk voor deze prijs.
Nogmaals het resort ziet er fantastisch uit maar dat is ook het enige.
Liften | Beschikbaar |
Cafe | Beschikbaar |