/https%3A%2F%2Fstorage.googleapis.com%2Fimages_trvl-portfolio-prod%2Fzoover_legacy%2Fimages%2Fentities%2Foriginal%2F03210000-03219999%2FE3214231.jpg)
Harbour Village Beach Club
*Excl. SGR (€ 5,00pp) en Calamiteitenfonds (€ 2,50 per boeking). Evt. kosten ter plaatse staan in het overzicht.
We hebben de beste aanbieders voor Courtyard Mariott Bonaire voor je op een rij gezet:
Courtyard by Marriott Bonaire Dive Resort is een kleurrijk resort in Bonaire. Het is centraal gelegen, op slechts enkele minuten van het centrum, toeristische attracties en de luchthaven. Dit resort is perfect voor stellen, gezinnen en zakenreizigers. Het resort staat bekend om zijn vriendelijke per...
Voor het eerst alleen met mijn dochter op vakantie gegaan, en de bestemming was Bonaire. De vlucht duurde ongeveer 11 uurtjes. We verbleven in het Courtyard, wat een prachtig hotel, erg kleurrijk en vlakbij de luchthaven, strand en stad. Overal ben je binnen een paar minuten. Mocht je slecht ter been zijn, dan moet je dit wel aangeven bij het boeken. Dan kunnen ze er rekening mee houden, ze hebben geen liften. Wat een prachtig eiland is Bonaire. We hebben een auto gehuurd en zijn met z'n tweeën het hele eiland af geweest. We zijn elke dag wezen snorkelen. En hebben ook heerlijk gegeten. De natuur is er prachtig en bovendien erg veilig. Daarnaast spreken ze overal Nederlands, wat ook erg handig is. Het hotel heeft ook een zwembad. Daar hebben we ook elke dag wel even gebruik van gemaakt. Er valt genoeg te beleven op Bonaire, ik zou het iedereen aanraden. Zon, zee, strand, natuur en lekker eten. Tip; zorg voor snorkelgear en waterschoenen
Wij hebben gekozen voor dit hotel omdat het een van de weinige hotels op Bonaire was met een jacuzzi. En dat was echt heerlijk!Wij waren vriendelijk verwelkomd bij de check-in en ondanks onze vroege aankomst was onze kamer direct beschikbaar, dat was heel fijn!De kamer was heel mooi, schoon en modern ingericht.Het dagelijks ontbijt was HEERLIJK! Croissant, zalm, ei, vers fruit, heerlijke koffie en alles wat je normaal zou verwachten bij een 5 sterren hotel.Het restaurant en de bar was altijd beschikbaar en de service was erg vriendelijk.Het allerlekkerst was gewoon chillen bij de infinity pool met een mooi uitzicht van de zee en de gekleurde gebouwen van het hotel.
Het hotel ligt dichtbij het vliegveld (hier verneem je weinig van). de kamers zijn schoon en worden elke dag schoongemaakt. Het ontbijt viel ons erg tegen weinig variatie , elke dag hetzelfde. enige wat af en toe veranderd zijn de gebakjes/cake. de diepte van het zwembad is maximaal 1 meter. Rondom het zwembad wordt slecht schoongemaakt de uitwerpsels van de leguanen liggen soms de hele dag rondom de bedjes en op de rand van het zwembad. Het personeel is vriendelijk en willen je een fijne vakantie geven.
Adults only | Beschikbaar |
Huisdieren | Niet beschikbaar |