Waterpret! 5x hotels met beste aquapark

Redactie - 24 oktober 2017

Waterpret! 5x hotels met beste aquapark

Redactie - 24 oktober 2017

Op (zomer)vakantie wil je natuurlijk ook waterpret! Voor jezelf of voor je kinderen als je met de hele familie op vakantie bent. Maar in welk hotel vind je nou eigenlijk het beste aquapark? Wij hebben de Zoover vakantie reviews doorgespit op zoek naar vijf hotels met het beste aquapark.

Laat via onze Facebook weten in welk hotel jij het beste aquapark had! Er komen al heel wat mooie hotels binnen.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/acties/maak-week-kans-op-e150-vakantiegeld-volgende-vakantie/”]

Deze vijf hotels hebben het beste aquapark

Voor deze top vijf hebben we gekeken naar het gemiddelde reviewcijfer in het afgelopen jaar. Heeft een vakantieadres meer dan 50 reviews in heel 2017 en een gemiddelde van 9 of hoger? Dan winnen ze een Gouden Zoover Award!

Verdient jouw favoriete hotel van de afgelopen vakantie een Zoover Award? Jij kunt ze daarbij helpen! Hoe? Laat snel een beoordeling achter over jouw vakantieadres.

5. Relaxia Lanzasur Club – Spanje

Op het Spaanse eiland Lanzarote vind je Relaxia Lanzasur Club. Dit hotel krijgt gemiddeld een 8, in de gemeten periode, en heeft een gaaf aquapark voor jong en oud!

4. Sherwood Breezes Resort – Turkije

Meerdere zwembaden, een waterval en heel veel glijbanen. Ja, voor waterpret moet je naar Turkije! Want het Sherwood Breezes Resort krijgt niet voor niets een 8,8 op Zoover.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/toplijstje/5x-beste-all-inclusives-turkije/”]

3. TT Hotels Pegasos World (Splashworld) – Turkije

Nog een Turks hotel in de top vijf: het TT Hotels Pegasos World. Dit hotel won eerder al een Zoover Award en de bezoekers zijn vooral te spreken over het aquapark hier.

2. SUNRISE Select Marina Resort – Egypte

Op zoek naar zon, lekker eten en een fijn aquapark? Dan is het SUNRISE Select Marina Resort in Egypte misschien wel iets voor jou.

 

1. Jaz Makadi Aquaviva (Splashworld) – Egypte

De naam zegt het eigenlijk al: voor waterpret moet je naar het Jaz Makadi Aquavivia hotel in Egypte. En met gemiddeld een 9,1 in de gemeten periode maken ze ook nog eens kans op een Gouden Zoover Award!

Ben jij het niet eens met deze lijst en vind je dat jouw hotel een beter aquapark had? Laat dan snel een beoordeling achter op Zoover en wie weet staat jouw favoriete hotel dan binnenkort in deze top 5!