Deze Nederlandse campings maken kans op een Zoover Award

Redactie - 20 december 2018

Deze Nederlandse campings maken kans op een Zoover Award

Redactie - 20 december 2018

Het is weer bijna zover: de Zoover Awards! Ga jij altijd voor een gouden Zoover Award winnaar? Dat begrijpen we maar al te goed. Dit zijn de beste campings in Nederland van 11 december 2018. Deze campings maken allemaal kans op een Zoover Award. De uitslag volgt in januari 2019.

10. De Robbenjager

We beginnen onze top tien op Texel. Camping De Robbenjager heeft een gemiddeld cijfer van een 9,2 en in de eerste review die we lezen staan deze mooie woorden: ‘Geweldige ligging en accomodaties. Super schoon en zeer aardig, behulpzaam personeel.’ Je kunt hier kamperen maar ook in een van de huisjes verblijven.

9. Jelly’s Hoeve

We zakken af naar camping Jelly’s Hoeve in Drenthe. Deze voormalig Zoover Award winnaar zou zomaar nog eens in de prijzen kunnen vallen. De camping ligt nabij een natuurgebied wat de accommodatie lekker rustig maakt, ideaal voor een verblijf zonder kinderen.

8. Strandcamping Oase

Hier kun je goed terecht met kinderen. Er is een fijne speeltuin en strandcamping Oase ligt vlakbij het strand, ideaal! Het sanitair wordt netjes schoongehouden. Kortom: een goed verzorgde camping op een toplocatie.

7. Minicamping ’t Hinkel

De eerste review die we lezen is van Gerhard en hij schrijft: ‘Ruime en schone camping. Zeer vriendelijke en behulpzame leiding. Uitstekend sanitair, waar zelfs ’s avonds laat nog schone handdoeken worden neergehangen. Ze geven je een thuisgevoel.’ Dat klinkt super, toch?

6. De Reebok

Wat een heerlijk rustgevend plaatje! Op Camping De Reebok kom je vast en zeker helemaal aan je ontspanning toe. Het grasveld wordt geprezen in de reviews alsook de houten vlonders die je als ’terras’ kunt gebruiken buiten je caravan of tent. Ook een overdekte fietsenstalling, goed en schoon sanitair en de vele stroompunten voor onder andere fietsaccu’s worden genoemd in de vele lovende reviews.

5. De Norgerberg

Op Camping De Norgerberg word je begroet door het vriendelijke personeel en kun je met een gerust hart kleine kinderen meenemen. Er is animatie en speciaal kindersanitair, handig! Pluspunt: het zwembad waar het dak open kan met goed weer!

4. Den Blanken

Ben jij fan van glampen? Dan ben je op camping Den Blanken aan het goede adres. Maar ook gewoon kamperen is hier een feest. Er is animatie voor kinderen en een heerlijk zwembad. Wandelen en fietsen kan in de prachtige omgeving van Neede, Gelderland.

3. Den Molinshoeve

We kozen tussen alle positieve beoordelingen voor deze van A. de Been:Prachtige camping, ruime plaatsen, super luxe sanitair, zorgzame en altijd vriendelijke gastvrouw. Kortom een geweldige camping.’ Elders lezen we ook nog over verwarmd sanitair, dat is fijn!

2. De Watermolen

Met een gemiddelde van een 9,8 maakt Camping De Watermolen een grote kans op nog een gouden Zoover Award. Mario geeft in zijn review de camping een tien en schrijft: ‘Een camping met super mooie ruime plekken een mooie natuuromgeving en een hele mooie zwemvijver! Tevens een gezellige eetgelegenheid en nette verzorgde sanitaire voorzieningen!’

1. De Botkoel

Wat een hoge cijfers geven de bezoekers aan camping De Botkoel! Ze koppen stuk voor stuk ‘Hier moet je echt eens geweest zijn’, ‘Top!’ en ‘Echt een camping om nog eens terug te komen’. Jong en oud vermaken zich hier op de speelweide en jeu-de-boules-baan. Kortom, camping De Botkoel is een aanrader in Limburg!

Welke camping is jouw favoriet? Schrijf een review en help de camping aan een Zoover Award!