Deze hotels in Spanje maken kans op een Zoover Award

Redactie - 24 oktober 2017

Deze hotels in Spanje maken kans op een Zoover Award

Redactie - 24 oktober 2017

Krijg jij ook vakantiekriebels in je buik als je denkt aan tapas smullen, flamenco dansen en de zon in de zee zien zakken op een zinderende zomeravond? Wij wel! Laat die volgende vakantie maar weer komen. De vakantiepret begint natuurlijk stiekem al als de bestemming is gekozen en de locatie is geboekt. Dit zijn de vijf beste Spaanse hotels van dit moment.

Beste hotels Spanje - Zoover Awards - Tenerife

Gun je jouw favoriet ook een plekje in de top vijf? Lees hier hoe je daarvoor kunt zorgen. Jouw afgelopen vakantieadres nog niet beoordeeld? Doe dat dan nu hier en maak zelf ook kans op een mooie prijs!

Jullie zijn dol op deze vijf Spaanse hotels: zij maken kans op een award

Een Zoover Award winnen is niet zomaar gepiept. Vakantiefans moeten dit afgelopen jaar minimaal vijftig reviews op Zoover hebben achtergelaten. En niet zomaar reviews. Reviews met een gemiddelde score van een 9! De lat ligt hoog. Dat betekent wel dat je onderstaand alleen hotels vindt waar iedereen dol op is. Komt jouw Spaanse favoriet terug in het lijstje? Dit is de tussenstand:

Hotel 5 Spanje Zoover Awards

5. H10 Playa Meloneras Palace – Maspalomas (Gran Canaria)

‘Wij hadden een super vakantie in dit fantastische hotel schrijft familie DeSmedt. Ze geven het hotel een dikke 10. Pascal zegt in zijn review: ‘Super vriendelijk personeel, van receptie tot restaurant tot kamermeisje.’ Je begrijpt waar die mooie 9,4 als gemiddeld reviewcijfer vandaan komt.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/zoover-awards/franse-campings-maken-kans-op-zoover-award/”]

Hotel 4 Spanje Zoover Awards

4. H10 Las Palmeras – Playa de Las Américas (Tenerife)

Drie keer een H10-hotel in de top vijf. Dat kan geen toeval zijn, toch? Als je een hotel dichtbij het strand en de boulevard zoekt op Tenerife, is H10 Las Palmeras zeker wat voor jou. En met een gemiddelde score van 9,44 weet je dat er goed voor je gezorgd wordt.

Hotel 3 Spanje Zoover Awards

3. HD Beach Resort – Costa Teguise (Lanzarote)

Kijk je uit naar een familievakantie op Lanzarote? Dan zit je bij het HD Beach Resort zeker goed! Een netjes, kindvriendelijk hotel met gevarieerd eten. Wat wil je nog meer? Wie weet scoort dit hotel de komende maanden nóg hoger dan een 9,56 en stijgt hij in de lijst.

Hotel 2 Spanje Zoover Awards

2. H10 Conquistador – Playa de Las Américas (Tenerife)

Tot volgend jaar‘, schrijft menig vakantiefan bij de review. Het hotel aan Playa de Las Américas op Tenerife is zo’n accommodatie waar je graag naar terug gaat. Gewoon omdat je je niet kunt voorstellen dat het beter kan. Combineer dat met de Spaanse zon, zee en een lekker zandstrand en je hebt een heerlijke vakantie. Dit hotel scoort niet voor niets een 9,70 gemiddeld.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/zoover-awards/welk-hotel-in-turkije-gun-jij-een-zoover-award/”]

Hotel 1 Spanje Zoover Awards

1. Cala Millor Garden – Calla Millor (Mallorca)

Dit geliefde hotel voert de lijst met Spaanse hoteltoppers aan. Het grote hotel scoorde het afgelopen jaar een 9,76 gemiddeld. Een topvakantie gegarandeerd volgens velen. Dat heeft het hotel ook te danken aan het geweldige personeel volgens reviewer Jan.

Verdient jouw favoriete camping, hotel of B&B ook een Zoover Award? Laat dan snel een vakantiereview achter en help ze aan een pronkstuk voor op de schoorsteenmantel.