Deze Franse campings maken kans op een Zoover Award

Redactie - 16 november 2018

Deze Franse campings maken kans op een Zoover Award

Redactie - 16 november 2018

Frankrijk, een grote favoriet onder de vakantielanden. Ben jij op zoek naar de best beoordeelde campings van dit moment? Dan is dit jouw lijstje.

In januari 2019 vinden de Zoover Awards voor accommodaties weer plaats. Dan ontvangen de populairste campingshotelsbed & breakfasts en andere accommodaties op Zoover een felbegeerde Zoover Award.

Heel 2018 kun je jouw favoriete accommodatie aan zo’n Award helpen door een review achter te laten op Zoover. Hieronder de tien beste campings in Frankrijk van dit moment. Dit is de tussenstand van dinsdag 13 november 2018.

10. Les Fontaines

We combineren dit lijstje met kanshebbers voor een Silver en Golden Award. Camping Les Fontaines is op dit moment in de running voor een Silver Zoover Award. Met een gemiddelde van een 8,3 is dit een fijne camping in een prachtige omgeving.

Camping Les Fontaines

Camping Les Fontaines

9. Le Coin Tranquille

Eric vindt camping Le Coin Tranquille een waar paradijsje en schrijft in zijn review: ‘In september in de ‘grijze golf’ een heerlijke week gehad op deze topcamping. Een rustige, grote plek met uitzicht (even naar zoeken, op het ‘kale veld’ de beste kans), een geweldig zwembad met zonneterras (alles nieuw, kunstgras onder de bedjes), een prima restaurant, gratis en goede wifi op het gezellige terras (zonder verplichting iets te moeten ‘gebruiken’) en schoon gepoetst sanitair.’ Deze camping kan dan ook niet ontbreken in onze top 10.

Camping Le Coin Tranquille

Camping Le Coin Tranquille

8. Le Tedey

Een nog echt onontdekte camping volgens Richard Bouma. Hij schrijft over zijn verblijf: ‘Een klein stukje paradijs op aarde wat nog niet en waarschijnlijk nooit een commercieel park gaat worden. Wij behoren inmiddels tot de vaste gasten met velen. Geweldig!’ Dat klinkt top! Met een gemiddelde van een 8,7 is het hier vast heerlijk vakantie vieren.

Camping Le Tedey

Camping Le Tedey

7. La Roubine

Een kleinschalige camping waar we veel positieve reviews lezen over de hangmatten aan het privéstrandje. Ilse schrijft in haar review: ‘De camping heeft een plezierige sfeer en goede mix gevonden tussen camping- en stacaravangasten. Er is voor iedereen wat wils. Het priv strand aan de Ardche met ligbedden, parasols, schommelstoelen en hangmatten is fenomenaal.’ Wij begrijpen het gemiddelde cijfer van een 8,8 wel!

Camping La Roubine

Camping La Roubine

6. Le Paradis

Een fijne groene camping met een lekker zwembad. De plekken zijn ruim opgezet en er hangt een relaxte sfeer op de camping. Natuur wordt hier keurig onderhouden. Deze camping heeft vorig jaar zelfs een Gouden Zoover Award gewonnen.

Camping Le Paradis

Camping Le Paradis

5. Nature Parc L’Ardéchois

Op de foto’s zien we stuk voor stuk prachtige kampeerplekjes. Geen wonder dat deze camping ‘nature parc’ in haar naam heeft. En zeg nou zeg, hier zou jij toch ook wel lekker willen relaxen?

Camping Nature Parc L'Ardéchois

Camping Nature Parc L’Ardéchois

4. Les Coudoulets

Wederom een voormalig Gouden Zoover Award winnaar met een gemiddelde van een 9. Fam. Martens geeft Camping Les Coudoulets een 9 en schrijft: ‘Voor de vierde keer op deze camping geweest. Het is er netjes en het sanitair word netjes bijgehouden. Het restaurant met afhaal mogelijkheden is goed en voor een normale prijs. Zwembad voor jong en oud en bij winderig of slecht weer overdekbaar (gedeelte).’

Camping Les Coudoulets

Camping Les Coudoulets

3. Porte des Vosges

We lezen veel positieve reviews over de betere ‘doorreiscamping’. De reviews zijn kort, maar liegen er niet om. Goede frites, geweldig sanitair en een leuk zwembad. Op naar Camping Porte des Vosges.

Camping Porte des Vosges

Camping Porte des Vosges

2. Longchamp

Op loopafstand van het strand, dat is fijn! Verder een lekker zwembad en goed onderhouden sanitair. Deze camping bezoek je juist voor de ligging in de Bretagne. Camping Longchamp scoort met al deze pluspunten een gemiddelde van een 9,1.

Camping Longchamp

Camping Longchamp

1. Le Castelet

Camping Le Castelet is een voormalig Gouden Zoover Award winnaar en scoort nu ook een gemiddelde van een 9,1. Veel bezoekers geven een 10 voor hun verblijf en dat belooft wat. Een lekker zwembad, leuke animatie en terrasje maken deze camping reuze gezellig én geschikt voor kinderen.

Camping Le Castelet

Camping Le Castelet

Heb jij een fijne accommodatie gevonden in Frankrijk? Schrijf een review en tip andere vakantiegangers!