4x kindvriendelijke accomodaties die leuk zijn voor eenoudergezinnen

Redactie - 25 juni 2017

4x kindvriendelijke accomodaties die leuk zijn voor eenoudergezinnen

Redactie - 25 juni 2017

In je eentje op zomervakantie met je kindje(s) kan nogal een ding zijn. Je wilt in de eerste plaats dat je kinderen het naar hun zin hebben. Maar natuurlijk zoek je zelf ook een beetje ontspanning en misschien wat aanspraak? Dat kan bij deze vriendelijke accomodaties, voor de kids en voor jou!

Beeld: Pixabay

4x accomodaties voor eenoudergezinnen

Wij deden alvast het voorwerk en vonden kindvriendelijke accomodaties in Spanje, Portugal, Italië en Frankrijk die ook leuk zijn voor jou. Bekijk ze hieronder en geniet deze zomer van een relaxte vakantie én quality time met de kids.

Spanje

De Costa del Sol om de hoek, aan de rand van een natuurpark en middenin Malaga: daar vind je het knusse Nido Aguila Blanca. Dit kindvriendelijke vakantiepark wil je nooit meer verlaten. Aan alles is gedacht: kinderstoelen, -bedjes, een box en zelfs een hekje voor het zwembad. Maar ook jij kunt je hier prima vermaken! Zo wordt er regelmatig gekookt door de eigenaren en dan kun je gezellig aanschuiven. En terwijl je kind mee gaat met een ritje op de huispony, ontspan jij tijdens een massage.

Reviewer Wendy: ‘Leuke locatie met een prachtig uitzicht! Kindvriendelijk, er is speelgoed voor alle leeftijden en ook aan babybedjes, buggy’s en kinderstoelen is gedacht. Er staat een hek om de tuin, dus het is veilig.’

Portugal

Tapado do Gramacho is een kleinschalig appartementencomplex in de vallei van de Arade rivier. In een kwartiertje rijd je naar het strand en ook op het terrein zelf is genoeg te doen voor de kinderen. Heb je behoefte aan een praatje, dan kun je terecht in de gemeenschappelijke keuken of woonkamer. Of relax met een goed boek in één van de loungebanken in de tuin, terwijl de kids met elkaar spelen.

Reviewer Rogier: ‘Prettig dat het kleinschalig is, dat zorgt voor een prettige sfeer. Waren overigens allemaal Nederlanders, dat is ook leuk voor een babbeltje hier en daar.’

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/single-parent-vakanties-tips-ouders/”]

Italië

Neem je kids eens mee naar de prachtige Bloemenrivièra. Daar vind je in de bergen een groot huis met een omheinde tuin, een zwembad, een hot tub, een sauna en heel veel speelruimte. Deze accommodatie, Prati Piani, verzorgt eenoudervakanties met activiteiten voor de kinderen en genoeg aanspraak voor de ouders. Maar als je zelf wilt relaxen bij je privézwembad, dan kan dat natuurlijk ook.

Beeld: Domaine des Campeaux

Frankrijk

Vertrek je deze zomervakantie het liefst naar Frankrijk met je kinderen? Check deze toffe accommodatie dan eens. Hotel Domaine des Campeaux ligt middenin de natuur, dus het is er rustig en stil. Perfect als je op zoek bent naar ontspanning, maar ook heel erg leuk voor de kids. Er is op het terrein namelijk wel van alles te doen. Wat dacht je van een potje badminton of tafeltennis, zwemmen in het verwarmde (!) zwembad of springen op de trampolines. En ’s avonds schuif je aan voor het diner, dat de gastvrouw zelf klaarmaakt. Smullen!

Reviewer Gretieflex: ‘De kinderen hadden er de tijd van hun leven. Samen met de andere vriendjes uit de gîtes en kamers hadden ze uren te kort…’

Deel hieronder jouw tip voor (andere) alleenstaande ouders die met de kids op vakantie willen.