Kom In De Wintersportstemming Met Deze 5 Tips

Redactie - 27 oktober 2016

Kom In De Wintersportstemming Met Deze 5 Tips

Redactie - 27 oktober 2016

Nu de dagen weer korter worden en de eerste sneeuw op de bergen valt, begint het bij de meeste wintersporters alweer te kriebelen. Maar wat moet je in die tussentijd? De vakantie is pas begin volgend jaar. Samen met de Nederlandse Ski Vereniging geven we je vijf tips om alvast in de wintersportstemming te komen terwijl je nog gewoon aan het werk bent.

Tip 1: screensaver
Stil je honger: vervang de achtergrond van je bureaublad of smartphone voor een gave wintersportfoto. Zo begin je elke werkdag met een lach als je weer die witte bergtoppen ziet tussen al je apps en bestanden.

Geen selfie of eigen wintersportfoto’s? Klik op één van de foto’s hieronder en gebruik ‘m als je nieuwe achtergrond!

Tip 2: trakteren
Trakteer je collega’s in de komende maanden af en toe eens op iets lekkers uit de bergen. Wat dacht je van apfelstrudel bij de koffie, schnitzel bij de lunch of Jägermeister voor de vrijdagmiddag borrel. Smakelijk!

Tip 3: de baan op
Nederland staat vol met indoor skihallen. Ook vlak over de grens in Duitsland zijn een aantal grote hallen te vinden, zoals in Bottrop. Hier kun je zelf, met een aantal vrienden, je hele familie of al je collega’s heen.

Snuif alvast lekker de kou op en maak je eerste afdaling van het seizoen. Het recept voor een perfecte dag!

[article href=”http://weblog.zoover.nl/toplijstje/grootste-indoor-skihallen-wereld/”]

Tip 4: trainen
Het kan geen kwaad om goed voorbereid en fit op wintersport te gaan. Dus waarom niet alvast je beenspieren trainen? Heel leuk is het misschien niet, maar je krijgt er wel nóg meer zin in wintersport van. En je doet gelijk nog iets gezonds ook.

Nog meer tips om sneeuwfit te worden lees je hier.

Freeride at it's best ... ein Traumtag im Kleinwalsertal

Tip 5: scrollen
Het Zoover Wintersport Weblog staat vol met… wintersport! Het enige wat je hoeft te doen is te scrollen en lekker te lezen, kijken en genieten.

Volg Zoover ook op Facebook voor de leukste wintersport filmpjes, foto’s en info.

Extra tip
Nu je hier toch bent, hebben we nog een extra korte tip voor je. Doe je oordopjes in, ga lekker zitten en geniet van deze video. Wedden dat je nu écht zin hebt in wintersport?

Deze tips werden mede mogelijk gemaakt door Wintersport.nl