Waar kan ik goedkoop parkeren op Schiphol?

Redactie - 3 december 2018

Waar kan ik goedkoop parkeren op Schiphol?

Redactie - 3 december 2018

Waar kan ik goedkoop parkeren op Schiphol? Quikparking, Cheap Parking, Q-Parking, ParkFly: de goedkoopste aanbieders liggen allemaal binnen een straal van 10 minten rondom het vliegveld. Wat de allergoedkoopste is? Dat hangt af van je situatie. Oftewel: vergelijken loont. Want tja, nu je heel het internet hebt afgespeurd voor dat best geprijsde vliegticket, heb je natuurlijk geen zin om je vervolgens scheel te betalen aan parkeerkosten op het vliegveld.

Waar kan ik goedkoop parkeren op Schiphol - chuttersnap-324677-unsplash

Beeld via Unsplash – Chuttersnap

Waar kan ik goedkoop parkeren op Schiphol?

De bedrijfsterreinen rondom Schiphol zitten er vol mee: betaalbare parkeerplekken waar je jouw auto met een gerust hart kunt achterlaten. Goedkoop parkeren op Schiphol is dus zeker mogelijk. Hoe je dat regelt? Een paar tips:

  • Ga niet voor de eerste rij. Die paar minuten extra reizen met de shuttle service betalen zich dubbel en dwars terug.
  • Regel je goedkope parkeerplek vooraf online. Dit is bijna altijd goedkoper dan ter plekke een plekje regelen.
Waar kan ik goedkoop parkeren op Schiphol - neonbrand-570373-unsplash

Beeld via Unsplash – Neonbrand

Vergelijken loont

Waar kan ik goedkoop parkeren op Schiphol? Het antwoord is simpel: extra speurwerk loont. Er zijn zóveel aanbieders op de markt, dat het slim is om uit te puzzelen wat voordelig is voor jou. Ga je een weekendje weg of langer? Wil je overdekt staan of niet? Kun je de tijd nemen om de auto weg te brengen en op te halen? Op vergelijkingssites als parkago en VergelijkParkerenSchiphol kun je de beste prijs zoeken voor tijdens jouw vakantie.

Waar-kun-je-goedkoop-parkeren-op-Schiphol-noah-negishi-588658-unsplash.jpg

Beeld via Unsplash – Noah Negishi

Goedkoop parkeren op Schiphol: wat kost het?

Wat kost het eigenlijk, een weekje parkeren op Schiphol? De goedkoopste aanbieders beginnen bij zo’n 40,- euro. Dat is dan inclusief transfer van en naar het vliegveld.  Over het algemeen geldt: hoe verder weg, hoe goedkoper. Heb je wat meer vakantiebudget te besteden aan je trouwe brik, dan kun je de prijzen laten oplopen tot een euro of 120-. Waar je dan voor betaald? Je auto afleveren voor de deur van Schiphol en een grondige carwash, bijvoorbeeld.

Waar kun je tips voor goedkoop parkeren op Schiphol - anete-lusina-609863-unsplash

Beeld via Unsplash – Anete Lusina

Wat wordt jouw volgende vliegbestemming?

Nu je weet dat het wel goed komt met die goedkope parkeerplaats op Schiphol, is het tijd voor één ding: je volgende vliegvakantie boeken! Wordt het overwinteren in Zuid-Afrika of Thailand? Of toch liever ontwaken in Zoover Gold Award Hotel H10 Conquistador op Tenerife? Laat je inspireren en check ons toplijstje met winterzonbestemmingen. Heb je tips over goedkoop parkeren op Schiphol? Of móet je simpelweg een ultiem vakantieadresje delen met de wereld? Voeg jouw comment toe of schrijf een review.