3x voorjaarsvakantie op Kaapverdië

Redactie - 10 januari 2020

3x voorjaarsvakantie op Kaapverdië

Redactie - 10 januari 2020

Een voorjaarsvakantie op Kaapverdië? Het is de ultieme remedie tegen de winterblues. Want na een week languit liggen op een tropisch strand zijn die laatste wintermaanden een eitje. Benieuwd geworden? Check dan onze drie tips voor het boeken van een all-inclusive op Kaapverdië.

Riu Karamboa Kaapverdie1. Laat anderen het voorwerk doen

Een all-inclusive voorjaarsvakantie op Kaapverdië wordt steeds populairder. Het aanbod van fijne resort stijgt ondertussen gezellig mee. De zongarantie en de mooie stranden maken de Kaapverdische eilanden simpelweg top. Er is alleen een klein nadeel: het aanbod van toffe resorts en mooie appartementen is gigantisch. Gelukkig hebben wij wat voorwerk gedaan. Check bijvoorbeeld 9x de favoriete accommodaties van onze redactie.

Tip: In het geval van Riu Karamboa zijn een slordige 500 reviewers het trouwens grondig met onze redactie eens. ‘Alles was tip top verzorgd, van eten tot hygiene‘, rapporteert een reviewer.

Voorjaarsvakantie op Kaapverdie - Riu Touareg

2. Neem de tijd voor reviews

Houd je van kleinschalig? Wil je een appartement of juist een superdeluxe hotel? Lees de reviews en je komt straks niet voor verrassingen te staan. Ondertussen is het lezen over tropische zwembaden en hemelse ontbijtbuffets op Kaapverdië niet erg vervelend. Schenk jezelf alvast een cocktail in, zet een zwoel muziekje op en ga voor een avondje reviews lezen! Oftewel, may de voorpret begin! Een paar van onze favoriete reviews:

  • Reviewer Flin geeft Hotel Riu Touareg een dikke 10. Zijn review is lekker kort maar krachtig. ‘Perfecte zon-zee-strand bestemming met zeer vriendelijk personeel en een prachtig resort!’
  • Volgens reviewer Ronald is ClubHotel Riu Funana vooral top met kleine kinderen. ‘Fantastisch lief personeel voor de kids, goed eten en mooi onderhouden resort in koloniale stijl
  • Ook reviewer Gonda heeft ‘genoten van ’t mooie weer, het eten, de mooie kamer en het leuke animatie team‘ bij Hotel Melia Llana.

Sal Kaapverdie3. Check de locatie voor jouw voorjaarsvakantie op Kaapverdië

Verreweg de meeste resorts op Kaapverdië liggen op Sal, het grootste eiland van de archipel. Het eiland is volgens jullie reviews perfect voor een voorjaarsvakantie op de Kaapverdische Eilanden. Het eiland heeft mooie stranden en er zijn veel dingen te doen. Ondertussen is het ook nog eens lekker toegankelijk. Ideaal, voor een onbezorgd weekje winterzon!