Parkeren op Schiphol: een zorgeloos begin van je vakantie

Redactie - 13 november 2018

Parkeren op Schiphol: een zorgeloos begin van je vakantie

Redactie - 13 november 2018

Ga je op vakantie en vlieg je vanaf Schiphol? Wil je snel en makkelijk kort parkeren of liever voordelig lang parkeren? Op Schiphol vind je altijd een parkeerplek die bij je past. Parkeren op Schiphol is een zorgeloos begin van je vakantie!

Kort Parkeren en Holiday Parking op P1

Of je nu iemand wegbrengt, ophaalt of zelf een weekendje weg gaat: als je binnen 48 uur weer bij je auto bent, is Kort Parkeren op P1 ideaal voor jou. Ga je langer dan twee dagen op vakantie en wil je vanaf je parkeerplaats zo naar de vertrek- en aankomsthal lopen? Parkeer jouw auto dan ook op P1. Met een exclusieve reservering kun je op P1 Holiday Parking bepaalde periodes langer dan 48 uur parkeren. Check wel even of Holiday Parking tijdens jouw vakantie kan worden geboekt en reserveer op tijd online.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/voorbereiding/dit-gebeurt-er-met-je-bagage-als-het-op-een-vlucht-zit-zonder-jou/”]

Parkeren Schiphol op P3

Langer dan drie dagen op reis? Parkeer je auto op het onoverdekte parkeerterrein of maak gebruik van de overdekte garage. Maak gebruik van het handige in- en uitlaatpunt voor bagage. Zo hoef je niet te sjouwen met zware koffers als je je auto hebt geparkeerd. De gratis snelbus – die elke tien minuten vertrekt vanaf de ingang bij P3 – brengt je in zo’n vijf minuten naar de vertrekhal. Reserveren kan tot één dag voor vertrek. Handig als je een last-minute Spanje hebt geboekt.

Basic Parking op P4

Wil je tegen een heel scherp tarief op Schiphol parkeren en is minder service geen probleem voor je? Parkeer dan je auto op P4. De gratis snelbus rijdt om het kwartier en de rit naar de terminal duurt tien minuten. Het tarief dat je betaalt, is afhankelijk van de periode en het aantal dagen. Kom je onverwacht veel later uit modemekka Milaan terug dan gepland, dan wordt 10 euro extra per dag doorberekend. Wil je profiteren van de voordelige tarieven van P4? Reserveer dan je parkeerplek online. Let op: P4 Basic Parking is van april tot en met oktober beschikbaar.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/top-tips-snel-sneller-snelst-naar-de-gate-op-schiphol/”]

Overnachten op Schiphol

Kies je voor gemak en snelheid, dan is parkeren op Schiphol echt iets voor jou. Wil je helemaal uitgerust aan je vakantie beginnen? Boek dan ook een hotel op Schiphol. Reviewer Fenna verbleef in Hotel Mercure Amsterdam Schiphol Terminal (Zoover score 8,4) en laat weten: ‘Perfect als je erg vroeg moet vliegen en toch een beetje een normale nachtrust wil krijgen. Je staat op en loopt naar de gate. Binnen een klein uurtje zit je in je vliegtuig en begin je uitgerust aan je vakantie.’ 

Op Schiphol vind je altijd een parkeerplek die bij je past. Vind hier de beste parkeerplek voor jou.