Weekend weg in het najaar in Nederland? In deze vakantieparken moet je zijn

Redactie - 2 oktober 2018

Weekend weg in het najaar in Nederland? In deze vakantieparken moet je zijn

Redactie - 2 oktober 2018

De herfst is een geweldig seizoen om er met je familie, vrienden of liefje opuit te gaan. En dat hoeft helemaal niet ver van huis: het najaar in Nederland is top. Na een wandeling of fietstocht opwarmen in je knusse vakantiehuisje doe je in deze vakantieparken!

najaar in Nederland - vakantiepark de wilde roos

De Wilde Roos

De Wilde Roos ‘met een gouden randje’

Vakantiepark De Wilde Roos in Ommen in zo’n park waar je heerlijk tot rust komt in de natuur. Op Zoover niets dan lof over het vakantiepark, zo zegt Carla:

Je voelt je thuis in de De Wilde Roos. Mooie bungalow met heerlijke sauna, vriendelijk en gezellig ontvangst met koffie, het ontbrak ons aan niets! Wij zijn hier vaker geweest en komen zeker weer terug. Het is altijd een week met een gouden randje.’

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/7-redenen-om-vakantie-in-nederland-te-vieren/”]

najaar in Nederland - vakantiepark hof van salland

Hof van Salland

Hot shower in Hof van Salland

Ook in het mooie Overijssel ligt vakantiepark Hof van Salland. In de omgeving van de Lemelerberg maak je de mooiste herfstwandelingen. Hou je van een beetje luxe? Ga dan voor een luxe villa met badkamer voorzien van sauna, hot shower douche én bubbelbad. 

‘Schitterende villa’s voorzien van alle denkbare luxe, super schoon, vriendelijke ontvangst, mooie omgeving voor wandel- en fietsactiviteiten en ook nog een uitstekend restaurant ‘de Hazelaer’ met heerlijke gerechten en top bediening.’ (Reviewer Jaap)

najaar in Nederland

Waterpark Terherne

Met de boot naar Landal Waterpark Terherne

Ga je in plaats van wandelen of fietsen liever varen of zeilen? Dan zit je in goed in Landal Waterpark Terherne in Friesland. De huisjes liggen aan het water en je kunt er een boot bij huren óf je eigen boot meenemen.

Tonny: ‘Een mooi kleinschalig park gelegen in het prachtige watergebied aan de rand van het Sneekermeer. Bijna alle villa’s zijn gelegen aan water en inclusief ligplaats voor sloep of zeilboot. Je kunt er ook goede fitsen en e-bikes tegen zeer gunstige prijzen huren.’

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/top-5-vakantieparken_in_belgie/”]

najaar in Nederland - vakantiepark stee aan zee

Stee aan Zee

Stee Aan Zee in Walcheren

Met de hele familie of met kleine kinderen op pad? Dan is Stee aan Zee in Walcheren een goede optie. De vakantiehuisjes variëren van groot tot klein, maar liggen allemaal direct aan de autovrije speelweide.

We waren met zeven volwassenen en zeven kinderen in de leeftijd van twee tot en met tien jaar en hebben een geweldige tijd gehad. Het huis is van alle gemakken voorzien en ingericht voor grote groepen. Verder is er in het kleinschalige park een heerlijke speelweide voor de kinderen. Maar ook voor uitstapjes ligt het ideaal, dicht bij Middelburg én bij het strand!’ (Tamara op Zoover)

Op Zoover vind je meer vakantieparken waar je het najaar in Nederland kunt vieren!