Plons! 10x de allerbeste zwembaden

Redactie - 7 maart 2018

Plons! 10x de allerbeste zwembaden

Redactie - 7 maart 2018

Afgelopen jaar hebben jullie weer hartstikke veel reviews geschreven, waarvoor hulde! Een van de onderdelen waar we naar vragen is jullie zwembadscore. Aan de hand van jullie beoordelingen hebben we een lijst opgesteld met de 10 allerbeste zwembaden uit 2017. Voor de volledigheid vind je hier ook de zwembadlijsten van 2016 en 2015.

Hotel Parkim Ayaz

Hotel Parkim Ayaz

10. Parkim Ayaz – Turkije

Dit hotel in Turkije krijgt regelmatig goede beoordelingen over de drie zwembaden die allemaal keurig verzorgd zijn. Een gast schrijft: ‘Mooi strand en zwembad met genoeg ligbedden en parasollen waardoor je niet om 6 uur op hoeft te staan om een handdoek neer te leggen.‘ Dat klinkt goed!

Hotel Apollonia Beach Resort & Spa

Hotel Apollonia Beach Resort & Spa

9. Apollonia Beach Resort & Spa – Griekenland

Dit kun je gerust een zwemparadijs noemen! De accommodatie heeft ook al een gouden Zoover Award in 2017 gewonnen. Een gast zegt: ‘Voldoende ligbedjes strand/zwembad geen handdoekje leggen voor 8.00 uur.’

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/toplijstje/5x-beste-hotels-griekenland-kies-deze-hotels-voor-een-onvergetelijke-vakantie/”]

Hotel Arcanus Side Resort

Hotel Arcanus Side Resort

8. Arcanus Side Resort – Turkije

Deze – ook al – gouden Zoover Award-winnaar sleept goede reviews binnen. ‘Geweldige zwembad heerlijk om te relaxen. Niet al te druk.’ Perfect om te ontstressen dus, let’s go!

Vakantiehuis Quinta Corcunda

Vakantiehuis Quinta Corcunda

7. Quinta Corcunda – Portugal

Een ‘infinity pool’! Deze accommodatie in Portugal betreft een vakantiehuis. Je begrijpt – het zwembad is stukken minder groot dan die van giga resorts in Turkije, Griekenland of Egypte die ook in deze lijst staan. In de beoordelingen lezen we: ‘De omgeving is heel mooi en rustig. Zwembad is ook heerlijk en zeer veilig voor kleine kinderen.’ Fijn!

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/algemeen/5x-de-grootste-mythes-over-vliegen/”]

Vakantiepark De Thijmse Berg

Vakantiepark De Thijmse Berg

6. De Thijmse Berg – Nederland

In ons eigen land kun je goed terecht in De Thijmse Berg. Hier ligt een mooi verwarmd zwembad met kinderwaterpark. Genoeg vertier tijdens heerlijke Nederlandse zomerdagen.

Hotel The Three Corners Ocean View

Hotel The Three Corners Ocean View

5. The Three Corners Ocean View – Egypte

In dit ‘Adults Only’ hotel spreken de reviews voor zich. Niet alle zwembaden passen op de foto, want er zijn er twee waar je zelfs in februari heerlijk kunt zwemmen en waar altijd genoeg plaats is voor iedereen.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/shopping/shopping-10x-de-leukste-opblaas-artikelen-voor-in-het-zwembad/”]

Hotel Sherwood Breezes Resort

Hotel Sherwood Breezes Resort

4. Sherwood Breezes Resort – Turkije

Wat is dit een ongelooflijk groot zwemparadijs! Hier wil je toch direct een duik (of tien) nemen? Glijbanen, recreatiebaden, voldoende ligbedden en gratis handdoeken. Dit willen wij, nu!

Prümtal-Camping Oberweis

Prümtal-Camping Oberweis

3. Prümtal-Camping Oberweis – Duitsland

In onze top tien staan niet enkel de grote bekende zwemparadijzen, dat is mooi, want dat is ook niet altijd nodig. Hier in Duitsland beoordeelden jullie de Prümtal-Camping Oberweis hartstikke goed op het zwembad (met duikplank!).

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/best-gelezen-blogs/vakantietips-voor-de-zomer-best-gelezen/”]

Camping De Paal

Camping De Paal

2. De Paal – Nederland

Een Nederlands zwembad in de top drie! Camping De Paal krijgt het voor elkaar. Ziet het er niet zo groot uit op de foto? Vergis je niet, we zien verschillende binnen- en buitenbaden en hartstikke veel glijbanen. Super voor aankomende zomer dus!

Vakantiepark Résidence Les Belles Heures

Vakantiepark Résidence Les Belles Heures

1. Résidence Les Belles Heures – Frankrijk

Dit jaar zien we in Frankrijk het nummer 1 beste zwembad. Een chic vakantiepark waar je echt leeft als een God in Frankrijk. Een van de gasten schrijft: ‘Een oase van rust voorzien van een mooi verwarmd zwembad en een wellness voor wie het wenst.’ Wij zeggen: on y va!

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/5x-de-beste-vakantiehuizen-in-frankrijk/”]

We hebben gekeken naar jullie hoogste scores op zwembaden in 2017, we hebben niet gecategoriseerd in accommodatietype, waardoor het ene zwembad misschien beter bij je past dan de ander. Ben jij dolenthousiast over een bepaald zwembad? Laat het ons weten in een reactie of schrijf een review op Zoover