5x lekker eten in Spanje

Redactie - 5 juli 2018

5x lekker eten in Spanje

Redactie - 5 juli 2018

Tapas met een frisse sangria, verse vis of een heerlijke pan paella. Lekker eten in Spanje spreekt voor zich. In dit prachtige land is dan ook altijd een feestje als je weer aan tafel mag. Wij hebben vijf van de lekkerste Spaanse gerechten voor je op een rijtje gezet.

1. Beste tapas van Gran Canaria

Calamares, patatas bravas, manchego, chorizo en zo kunnen we nog wel even doorgaan. Tapas, wie houdt er niet van? Ga jij binnenkort naar het Canarische eiland Gran Canaria en zoek je nog een lekker restaurant? Dit zijn de lekkerste plekjes waar je tapas kunt scoren op het eiland.

Beeld: The Skinny Kitchen

2. Goedkoop en lekker eten op Ibiza

Op Ibiza kun je niet alleen heel goed zonnen of feesten, je kunt er natuurlijk ook heerlijk eten! En dat hoeft niet eens zo heel duur te zijn, want er zijn genoeg restaurants waar je goedkoop én lekker kunt smullen.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/aanrader-ibiza-kinderen/”]

3. Lekkerste plekjes van Mallorca

Local Astrid woont al ruim 19 jaar op Mallorca en kent het eiland zo goed als haar broekzak. Ze weet dus ook heel goed waar je lekker kunt eten. Bekijk de video met haar tips hierboven!

4. Vers van de markt

Houd je er meer van om je eigen Spaanse maaltijd te maken? Dan kun je altijd nog naar de markt! In Valencia vind je meerdere prachtige markten. Hier kijk je je ogen uit terwijl je sappige tomaten koopt of een lekker stukje vlees.

5. Vis op de Canarische eilanden

Op vakantie naar Tenerife, Lanzarote of Gran Canaria? Dan zal de verse vis je smaken! Wat dacht je van de Canarische kreeft of een smakelijk gegrild sardientje? Tip: zoek een restaurantje in een van de vele haventjes en kies een lokale vis. Dan is versheid gegarandeerd. Buen provecho!

Ben jij op de Canarische Eilanden of ergens anders in Spanje geweest? Schrijf een review en help andere vakantiegangers!