Kroatië: dit zijn de 5 beste accommodaties 

Redactie - 20 juni 2018

Kroatië: dit zijn de 5 beste accommodaties 

Redactie - 20 juni 2018

We selecteerden op basis van jullie reviews de allerbeste accommodaties. Ga je naar Kroatië? Dan heb je hier een topverblijf.  

Bed and Breakfast Kuća Bajlo

Bed and Breakfast Kuća Bajlo

1. Bed and Breakfast Kuća Bajlo

In deze Bed & Breakfast maken de eigenaren het helemaal naar je zin en is je verblijf een culinair feest. Ook helpen de eigenaren met de beste tripjes om de regio goed te verkennen. We lezen in de reviews de prachtige slotzin: ‘Kortom, een unieke plek gerund door unieke mensen.’

Camping Polidor

Camping Polidor

2. Camping Polidor

De eerste review op de pagina van Camping Polidor zegt: ‘Fijne gemoedelijke relaxte camping en niet te ver van het strand, met een heerlijk zwembad, een goed restaurant en een perfecte bediening. Hier heb je nog het gevoel dat je een gast bent.’ We zien op de foto’s goed verzorgde en nieuwe glamping tenten en een lekker zwembad.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/op-pad-in-vrsar-onze-doetips/”]

Camping Val Saline

Camping Val Saline

3. Camping Val Saline

Camping Val Saline heeft alles om jouw verblijf tot een topverblijf te maken. Van tennisbaan tot zwembaden, van midgetgolf tot tafeltennis. Hier valt genoeg te beleven. Een flinke, goed verzorgde camping met meer dan 200 plekken!

Camping Krk

Camping Krk

4. Camping Krk

Het stadje Krk is op wandelafstand van camping Krk, je loopt via zee naar de boulevard. Deze camping bevindt zich in een mooie omgeving waar je heerlijk kunt wandelen. Ook deze camping is erg groot opgezet met ruim 200 plekken.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/toplijstje/5-x-eilandhoppen-in-kroatie/”]

Camping Stobrec-Split

Camping Stobrec-Split

5. Camping Stobrec-Split

Jacoline heeft een heerlijk verblijf gehad op Camping Strobec-Split: ‘Leuke camping, genoeg te doen, water loopt van ondiep naar dieper en goed overzichtelijk. Mooi schoon sanitair lekkere douches en vriendelijk personeel bij de receptie en winkel aan de poort van de camping en leuke boulevard om effe een ijsje te halen of te eten.’ Dat klinkt als een fijne vakantie!

Ben jij in Kroatië geweestLaat een review achter en help andere vakantiegangers!