In deze hotels in Spanje kun je het beste eten

Redactie - 9 augustus 2018

In deze hotels in Spanje kun je het beste eten

Redactie - 9 augustus 2018

De keuken in Spanje is een van onze favorieten. Gezellig tapas eten onder het genot van een feestelijk glaasje cava en natuurlijk niet te versmaden paella, wij zijn fan. Op basis van jullie reviews hebben we de 5 hotels geselecteerd waar je het allerbeste kunt eten. Dat wordt genieten!

Hotel Grupotel Orient

Hotel Grupotel Orient

1. Hotel Grupotel Orient

Met stip op nummer 1 vinden we Hotel Grupotel Orient. Het hotel krijgt een mooie 9,5 als het gaat om het eten. Dit lezen we ook terug in de review van familie van Gelder: ‘Heel gezellig en vriendelijk personeel. Eten was uitstekend en elke dag afwisseling.’ 

Hotel Seaside Los Jameos Playa

Hotel Seaside Los Jameos Playa

2. Hotel Seaside Los Jameos Playa

Wat een romantische setting voor een goed diner! En dan is het eten ook nog eens hartstikke goed beoordeeld door vele gasten. Met een gemiddelde voor Hotel Seaside Los Jameos Playa van een 9,2 en een 9,4 voor het eten, weet je zeker dat het goed zit.

Hotel Riu Palace Meloneras

Hotel Riu Palace Meloneras

3. Hotel Riu Palace Meloneras

Zo’n flink resort zien we vaak alleen in Turkije en Egypte. Toch staat deze beauty in Spanje! We horen positieve geluiden over het eten in de reviews: ‘Het eten was goed, een zeer uitgebreid buffet, zowel bij het ontbijt als bij het diner.’

Hotel Rural Cortijo Amaya

Hotel Rural Cortijo Amaya

4. Hotel Rural Cortijo Amaya

Eerlijk is eerlijk, met het uitzicht dat we op de foto’s treffen bij Hotel Rural Cortijo Amaya, zou werkelijk alles lekker smaken. Maar ook in de beoordelingen zien we dat het eten hoog scoort.

Hotel President

Hotel President

5. Hotel President

Jack heeft in Hotel President genoten, en niet alleen van het lekkere eten: ‘Heel goed *** hotel, schoon en geweldig eten, zowel ontbijt als het diner met heel veel variatie. Wij raden daarom een ieder dit hotel aan.’ En kijk nou zelf, met zo’n ontbijtbuffet begin je de dag super!

In welke accommodatie kun je volgens jou heel lekker eten? Schrijf een review en help andere vakantiegangers.