Vakantie in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!

Redactie - 6 december 2021

Vakantie in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!

Redactie - 6 december 2021

Heb jij nog geen plannen voor de kerstvakantie of wil jij er gewoon even lekker tussenuit? Wat dacht je van een fijne vakantie of een heerlijk weekendje weg in eigen land! Nederland heeft zoveel te bieden. Of je nou met het hele gezin bent, met een vriend of vriendin of met je partner: even ontspannen is altijd een goed idee. Zoover tipt speciaal voor jou de best beoordeelde accommodaties in dit blogartikel ‘Vakantie in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!’ waar jij ongetwijfeld een geweldige tijd zult hebben. Daarnaast is Zoover hét platform met meer dan 3 miljoen reviews en dat betekent dat er altijd eerlijke beoordelingen staan van vakantiegangers zoals jij. Hierdoor maak jij ongetwijfeld de beste keus! Waar wacht je nog op?

Verblijf in een vliegtuig

Ben jij op zoek naar luxe? Dan zit je in Hotel Vliegtuigsuite zeker goed. Dit hotel ligt in Teuge in de provincie Gelderland en heeft nog steeds een volledig uitgeruste cockpit, hoe gaaf! Vanuit het terras kijk je uit op de start- en landingsbaan van luchthaven Teuge en zo zie je de vliegtuigjes één voor één opstijgen. Je verblijft in een comfortabele suite en de badkamer beschikt over een sauna, douche en een wellnessbad. Dat wordt heerlijk ontspannen!

 

Er tussenuit in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!
Hotel Vliegtuigsuite

Niet voor niks dat dit hotel in het lijstje 'Vakantie in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!' staat, want de gemiddelde score is een geweldige 9,9! Deze luxe wil je zelf ook ervaren, toch?

Lees meer

Geniet van de rust bij Vakantiepark De Wilde Roos

De tweede accommodatie uit het lijstje ‘Vakantie in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!’ is Vakantiepark De Wilde Roos. Dit ligt in Ommen in de provincie Overijssel en hier vind je een combinatie van rust en prachtige natuur. Verblijf in een van de bungalows en geniet van alle comfort, waardoor jij een heerlijke vakantie zult beleven. Er zijn verschillende accommodatie mogelijkheden, zoals een luxe bungalow of een wellness bungalow. Wat je ook kiest, een verblijf bij op vakantiepark is écht genieten!

Er tussenuit in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!
Vakantiepark De Wilde Roos

Uit 275 reviews krijgt Vakantiepark De Wilde Roos een fantastische 9,9 als gemiddelde score. Gasten die hier eerder verbleven, raden dit dus zeker aan. Op naar Ommen!

Lees meer

Uitwaaien op Terschelling doe je hier

Wat is er nou fijner dan heerlijk uitwaaien op Terschelling? Huur een fiets en geniet van alles wat dit eiland te bieden heeft. Ga wadlopen, geniet van een heerlijke lunch in een strandtent en verken de leukste dorpjes. Dit doe je natuurlijk allemaal vanaf jouw verblijfplek: Boutique B&B De Vluchtweg in Baaiduinen.

“Niet voor niets proberen we hier jaarlijks terug te keren, omdat dit echt vakantie is. De mooie kamers met heerlijke bedden zijn van alle gemakken voorzien. Het ontbijt is telkens weer een verrassend feestje. Daarnaast worden we elke dag weer getrakteerd op wandeltips of andere adviezen m.b.t. eten of drinken op het mooie eiland. Wij kunnen ons geen betere vakantie wensen!”

 

Er tussenuit in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!
Boutique B&B De Vluchtweg

Zoals andere vakantiegangers al aangeven, is het hier écht vakantie vieren. Geniet van alle comfort en faciliteiten van B&B De Vluchtweg tijdens jouw verblijf op Terschelling. Deze accommodatie krijgt een prachtige 9,9 als gemiddelde score!

Lees meer

Op naar Zuid-Limburg!

Ben jij op zoek naar een fijn verblijf in Zuid-Limburg? Ga dan naar Hotel Hulsman! Dit hotel ligt ideaal, namelijk dichtbij het historische centrum van Valkenburg. Naast deze perfecte ligging, biedt dit hotel zelf ook fijne faciliteiten. Wat dacht je van een heerlijke, comfortabele kamer en een uitgebreid en smakelijk ontbijt? Dat wordt genieten! Tijdens jouw verblijf ontdek je alles wat Valkenburg te bieden heeft en kun je zelfs een dagje naar Maastricht. Kortom, de perfecte uitvalsbasis tijdens jouw vakantie naar Zuid-Limburg!

Er tussenuit in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!
Hotel Hulsman

Met een 9,8 als gemiddelde score zit je in Hotel Hulsman zeker goed. Geniet van alle faciliteiten in het hotel zelf en van de prachtige omgeving. Zuid-Limburg heeft zoveel te bieden!

Lees meer

Verken de omgeving bij Bed and Breakfast De Beddestee

De volgende accommodatie uit het lijstje ‘Vakantie in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!’ is Bed and Breakfast De Beddestee. Deze accommodatie ligt in Ruinen, in de provincie Drenthe. Deze B&B heeft een fijne locatie. Geniet van de prachtige omgeving die je kunt verkennen per fiets en maak gebruik van de handige tips die de gastvrouw jou met liefde geeft!

“Wat een warm onthaal van de gastvrouw. Wij kregen goede tips waar we heerlijk uit eten konden gaan. Het ontbijtbuffet was zeer uitgebreid. De slaapkamers royaal en zeer schoon. De omgeving was prachtig.”

Bed and Breakfast De Beddestee

De service en gastvrijheid is hier echt geweldig. Ervaar het zelf tijdens jouw verblijf in Bed and Breakfast De Beddestee. Deze accommodatie wordt met een geweldige 9,8 beoordeeld door andere vakantiegangers!

Lees meer

Maak leuke uitstapjes in Noord-Brabant

Bij Hotel Stille Wilde geniet je niet alleen van de fijne faciliteiten die het hotel te bieden heeft, maar ook van een geweldige locatie. Dit hotel ligt in Oisterwijk in Noord-Brabant en vanuit hier kun je prachtige wandel- en fietsroutes volgen, een boottocht maken in Nationaal Park De Biesbosch en de gezellige stad Den Bosch verkennen, dit ligt op ongeveer 20 minuten rijden. Ideaal dus! Voor nog meer leuke uitstapjes ga je naar Safaripark Beekse Bergen en attractiepark De Efteling. Kortom, voor een vakantie vol leuke uitstapjes ga je naar Oisterwijk en verblijf je in Hotel Stille Wilde!

Er tussenuit in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!
Hotel Stille Wilde

Gasten die hier eerder verbleven, hebben hier een fijne tijd gehad. "Werkelijk alles was fantastisch. Zowel ontbijt, lunch als avondeten was heerlijk en het ontbrak ons aan niets. Wij komen zeker terug!" De gemiddelde score van Hotel Stille Wilde is een fantastische 9,7!

Lees meer

Ervaar rust en ruimte in Vakantiehuis De Betuwe

Op naar de volgende accommodatie uit het lijstje ‘Vakantie in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!’ Zoals de naam al zegt, ligt dit gezellige vakantiehuis in de Betuwe, net buiten het gezellige dorpje Lienden. Dit vakantiehuis is gerenoveerd en heeft oude karakteristieke elementen in een modern jasje gestopt. Geniet hier van de rust en ruimte en de prachtige natuur van de provincie Gelderland. In het vakantiehuis ligt een map met genoeg informatie voor leuke uitstapjes in de omgeving, zoals mooie fiets- en wandelroutes. Dit wordt een fijne vakantie!

Er tussenuit in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!
Vakantiehuis De Betuwe

Op zoek naar een heerlijke, ontspannen vakantie in combinatie met uitstapjes in de prachtige natuur? Dan zit je bij Vakantiehuis De Betuwe zeker goed. Met een gemiddelde score van een 9,7 is dit een echte top accommodatie!

Lees meer

Ga zeilen op het IJsselmeer!

Vakantiehuis Het Vijfde Seizoen ligt in een rustige omgeving, op het platteland van Friesland, net buiten Lemmer. In de omgeving zijn er mooie wandel- en fietsroutes en mocht je fietsen willen huren, wordt dat voor jou bij de accommodatie geregeld! Het is ook erg leuk om naar het IJsselmeer of het Tjeukemeer te gaan, wat beide op 7 minuten rijden ligt. Daar kun je bijvoorbeeld zeilen, wat gaaf!

“Of het nu de ontvangst is, het ontbijt, het meedenken rondom uitstapjes of een gezellig praatje, Peter en Machteld doen het met liefde. Enorm mooie en ruime kamers en piekfijn en ruim ontbijt. We komen zeker terug!”

Er tussenuit in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!
Vakantiehuis Het Vijfde Seizoen

Uit 131 reviews krijgt Vakantiehuis Het Vijfde Seizoen een geweldige 9,7 als gemiddelde score. Hier zit je dus zeker goed tijdens jouw vakantie naar Friesland. Op naar Lemmer!

Lees meer

Ga erop uit in de omgeving van Hotel De Eenhoorn

De volgende accommodatie uit het lijstje ‘Vakantie in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!’ is Hotel De Eenhoorn in Oostburg in de provincie Zeeland. In deze omgeving is van alles te doen. Verken de prachtige natuur van West-Zeeuws-Vlaanderen per fiets of wat dacht je van een bezoekje aan de leuke stad Brugge? Hier ben je zo! Ook golfliefhebbers kunnen zich hier uitleven, want er ligt een 18-hole golfbaan op slechts 2 kilometer van het hotel. Kortom, er zijn genoeg leuke uitstapjes mogelijk. Ook het hotel zelf beschikt over genoeg faciliteiten om er een fijn verblijf van te maken!

 

 

Hotel De Eenhoorn

Gasten die hier eerder verbleven, raden dit hotel zeker aan. "Uitstekend hotel, goede ruime kamers. Vriendelijk en behulpzaam personeel en een zeer uitgebreid ontbijt." Dit hotel heeft dan ook een prachtige 9,7 als gemiddelde score!

Lees meer

Limburgse gezelligheid in B&B Gasterij de Poort

De laatste accommodatie uit het lijstje ‘Vakantie in eigen land? Waar anders dan bij deze top accommodaties!’ is Bed and Breakfast Gasterij de Poort. Deze accommodatie ligt in Gulpen, in de provincie Limburg en hier geniet je van de warmte en gezelligheid. Na een hartelijk ontvangst, krijg je de sleutel van de prachtige kamer in een boerderij. Deze B&B beschikt niet alleen over een eigen restaurant, maar ook over een fiets- en wandelcafé. Daarnaast krijg je leuke tips over de omgeving, ideaal! Maak mooie uitstapjes en geniet van de faciliteiten van de B&B zelf. Je hebt hier een fantastische tijd!

Bed and Breakfast Gasterij de Poort

Met een 9,7 als gemiddelde score zit jij hier tijdens jouw vakantie in Limburg zeker goed. Verken de omgeving en maak gebruik van de fijne faciliteiten van de B&B. Dit wordt geweldig!

Lees meer

Meer inspiratie nodig? Ga dan snel naar het totale aanbod! Op Zoover lees je de reviews van andere vakantiegangers en zo kun jij de juiste keus maken voor een leuke accommodatie!