Dit zijn de top 10 schoonste vakantiehuizen van Nederland

Redactie - 2 november 2020

Dit zijn de top 10 schoonste vakantiehuizen van Nederland

Redactie - 2 november 2020

Wil je dit jaar op vakantie in Nederland? Dan zit je helemaal goed in een van deze mooie en schone vakantiehuizen. Zeker in deze tijden is een hygiënisch vakantiehuis belangrijk, gelukkig scoren deze vakantiehuizen gemiddeld een 9 of hoger op hygiëne. Zo kan je met een gerust hart genieten van jouw welverdiende vakantie. Lees snel verder om de top 10 schoonste vakantiehuizen van Nederland te ontdekken.

 

1. Vakantiehuis Alkenrode

Het vakantiehuis Alkenrode ligt in een mooie, groene omgeving in Limburg. Dit is de ideale uitvalsbasis voor natuurliefhebbers die in de omgeving willen wandelen, fietsen of mountainbiken. Daarbij liggen er ook verschillende gezellige steden op minder dan een uurtje rijden zoals Maastricht, Aken en Luik. In dit mooie vakantiehuis ben je van alle gemakken voorzien en verzekerd van goede hygiëne. Zo scoren de gasten dit vakantiehuis een 9,9 met betrekking tot hygiëne. Geen wonder dat vakantiehuis Alkenrode tot de top van de schoonste vakantiehuizen in Nederland behoort. Gasten zijn erg enthousiast over vakantiehuis Alkenrode, zo schrijft Maud:

Wij zijn voor de vierde keer in Alkenrode geweest! Dat zegt genoeg! Heerlijk huis met alle comfort en in elk jaargetijde is het genieten. Prachtige omgeving en ideale ligging voor allerlei uitstapjes. ”

Schoonste vakantiehuizen - Alkenrode

2. Buitenhuis AlbaNera

Buitenhuis AlbaNera is een andere topper gelegen in Limburg. Dit gezellige vakantiehuis is van alle gemakken voorzien. Zo geniet je hier van een zonnig terras, een ruime tuin met speeltuin voor de kinderen en een bar met onder andere tafeltennis en een pooltafel. Daarbij beschikt Buitenhuis AlbaNera ook nog eens over een kleine filmzaal, een tennisbaan, een jacuzzi en een sauna. Je zult je geen moment vervelen in dit mooie vakantiehuis. Daarbij staat Buitenhuis AlbaNera ook nog eens bekend om de schone faciliteiten. Wat wil je nog meer? Marleen is erg lovend over dit mooie vakantiehuis en schrijft:

Echt een heerlijk huis om in te verblijven! Goede bedden en sanitair. Alles is aanwezig en goed verzorgd!

Schoonste vakantiehuizen - buitenhuis AlbaNera

3. Borkehof

Het vakantiehuis Borkehof ligt in een mooie bosrijke omgeving waar je helemaal tot rust komt. De gezellige inrichting zorgt ervoor dat je je meteen thuis voelt. Met lekker weer kan je op het terras ontbijten met bezoek van eekhoorntjes. Daarbij zijn de gasten erg positief over hoe schoon dit vakantiehuis is. Zo kan je met een gerust gevoel genieten van je vakantie in deze mooie omgeving. Een van de gasten van Borkehof schrijft:

Geweldig mooie woning in een prachtige omgeving. Echt overal is aan gedacht! Super vriendelijke ontvangst, je voelt je meteen thuis. Als je terug thuis bent, overvalt je een soort heimwee gevoel. Ik kan deze woning echt aan iedereen aanraden die gaat voor rust en ontspanning!

Schoonste vakantiehuizen - Borkehof

4. Pinkers

Het vakantiehuis Pinkers is een eigenlijk een klein vakantiedorpje met een paar huisjes. De gemoedelijke sfeer en de mooie tuin maken Pinkers tot een heerlijke vakantiebestemming.  Dankzij de rustige, groene omgeving kom je hier helemaal tot rust. Daarbij geniet je bij vakantiehuis Pinkers ook nog eens van een aangenaam schoon verblijf. Ook Marijke is erg enthousiast over vakantiehuis Pinkers en schrijft het volgende:

Als je van rust en ruimte houdt én een mooie omgeving is dit echt een aanrader. Alles is tot in de puntjes verzorgd, netjes, schoon….niet alleen het huisje, maar ook de prachtig aangelegde tuin/ speelweide. Voor kinderen die zich prima zelf kunnen vermaken is het heerlijk vertoeven. Fam Pinkers (en Dorus, de hond) is erg vriendelijk en gezellig. Voor ons voelt het altijd weer een beetje “thuiskomen.

Schoonste vakantiehuizen - Pinkers

5. Easterwood

Rustzoekers opgelet! Het vakantiehuis Easterwood ligt in een rustige omgeving omringd door natuur. Vanuit de huisjes wandel je zo het bos in. Dit is een geweldige plek voor wandelaars die samen met hun hond de omgeving willen verkennen. Want bij vakantiehuis Easterwood zijn ze dol op honden. Zo is er een behendigheidsveld , zwemvijver en speelveld voor de honden aanwezig. Daarbij behoort Easterwood ook nog eens tot de schoonste vakantiehuizen van Nederland.  Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke vakantie in ons eigen landje. Een van de gasten schrijft:

“Een fantastische plek om met je hond op vakantie te gaan. Gastvrije ontvangst, schoon huisje en een paradijs voor je hond. Wij hebben 14 dagen mogen vertoeven in het landhuis en zowel onze golden retriever Lente als wij hebben genoten van de geweldige locatie en omgeving.”

Schoonste vakantiehuizen - Easterwood

6. ´t Boshuisje

Zoals de naam al doet vermoeden ligt vakantiehuis ´t Boshuisje in een prachtige, bosrijke omgeving. Hier vind je dan ook een tal van mooie wandel- en fietsroutes in de buurt.  Je verblijft een goed uitgerust en schoon huisje waar je heerlijk kunt ontspannen.  Ook Wil was erg onder de indruk van ´t Boshuisje en schrijft:

In één woord fantástisch! Het was echt fenomenaal. Er waren absoluut geen minpunten te noemen. Het huisje zag er van buiten aantrekkelijk uit, is zeer compleet ingericht, schoon en gezellig. ”

Schoonste vakantiehuizen - ´t Boshuisje

7. De Koolmees

In Drenthe ligt het geliefde vakantiehuis De Koolmees. Gasten scoren het algehele verblijf maar liefst een 9,5 en de hygiëne krijgt zelfs een 9,6. Geen wonder dus dat De Koolmees in de lijst van de top 10 schoonste vakantiehuizen staat. Dit mooie vakantiehuis ligt midden in de natuur op een rustige locatie. Gasten komen elk jaar weer terug om bij De Koolmees te verblijven. Zo schrijft Carlijn:

De Koolmees is ons favoriete vakantiehuis waar we in de herfst al 20 jaar met ons gezin THUIS komen! Ook in de zomer is het daar heerlijk! Heerlijke gelegen in de bossen met een enorme tuin er omheen met volledige privacy. De huiskamer heeft heel veel ramen waardoor het huis lekker licht is en je alleen maar groen van de natuur ziet. Het huis is groot, van alle gemakken voorzien en goede bedden. Er staan twee fietsen op je te wachten om de prachtige omgeving te kunnen bewonderen. Kort om: een aanrader!

Schoonste vakantiehuizen - De Koolmees

8. Hoeve Endepoel

Bij aankomst in Hoeve Endepoel krijg je meteen het vakantiegevoel. Het vriendelijke ontvangst en de charmante uitstraling maken Hoeve Endepoel tot een fijne vakantiebestemming. Het vakantiehuis is van alle gemakken voorzien en omgeven door weilanden en heuvellandschap. Daarbij is Hoeve Endepoel ook nog eens een van de schoonste vakantiehuizen van Nederland. Gasten zijn positief over Hoeve Endepoel, zo schrijft Ezra:

Een mooi schoon huisje, gelegen op een prachtige plek waarbij zowel de Voerstreek als het Heuvelland direct aan de deur grenzen. Je wordt er hartelijk welkom geheten en geholpen ook tijdens het verblijf (waar nodig).”

Schoonste vakantiehuizen - Hoeve Endepoel

9. Hoeve A Gen Water

Het charmante Hoeve A Gen Water heeft een sfeervolle uitstraling. Rondom het vakantiehuis ligt een weide met verschillende dieren. In Hoeve A Gen Water geniet je van de Limburgse gastvrijheid, zo krijg je bij aankomst een lekker stukje vlaai. Een goed begin van een heerlijke vakantie in Limburg. Daarbij scoort Hoeve A Gen Water ook nog eens een dikke 9,6 op hygiëne. Ook de gasten zijn enthousiast over dit vakantiehuisje, zo schrijft een van onze reviewers:

We zijn hier al meerdere malen geweest, maar nog steeds een fijn huis met alle gemakken voorzien. Hele lieve en behulpzame eigenaren. Het huis staat in een schitterde omgeving. Vanuit het huisje loop je zo de mooie natuur in. Vanuit Slenaken ben je met de auto zo in Valkenburg, Roermond, Duitsland. Voor oudere kinderen is een uitstapje naar Phantasialand dan ook echt een aanrader. Kortom je hoeft je niet te vervelen en als je in de avond uitgeput bent kun je heerlijk in de whirlpool stappen, want deze heeft het huis ook.

Schoonste vakantiehuizen - Hoeve A Gen Water

10. Schooteindhoeve

Bij vakantiehuis Schooteindhoeve verblijf je in unieke woonwagens die van alle gemakken zijn voorzien. De verschillende wagens hebben elk een eigen unieke stijl en vormen een fijne uitvalsbasis. Tijdens de warme dagen kan je een verkoelende duik nemen in het zwembad of kies je toch liever voor lekker ontspannen in de jacuzzi? Ook voor gezinnen met kinderen is dit schone vakantiehuisje een aanrader. Zo schrijft de familie Bakker:

Wat een mooi plekje om even samen te genieten. Ondanks het weer (regen) toch nog veel buiten kunnen genieten. Zelfs een kampvuur met knakworstjes, broodjes bakken en marshmallows roosteren. De kinderen konden zich lekker uitleven op de boerderij met de kalfjes in de maïsbak, het hooi, op het speelveldje of op de trampoline en schommels.”

Schoonste vakantiehuizen - Schooteindhoeve

Dit waren de top 10 schoonste vakantiehuizen van Nederland. Met een verblijf in een van deze aantrekkelijke accommodaties ga je een schoon en ontspannen verblijf tegemoet. Ga je voor het charmante Hoeve A Gen Water, de groene omgeving van ´t Boshuisje of toch liever een van de andere toppers? Voor welk vakantiehuisje je ook kiest, met deze top 10 ben je verzekerd van een schoon verblijf.