Dit zijn de 7 populairste accommodaties in Kusadasi met de beste score

Redactie - 21 maart 2019

Dit zijn de 7 populairste accommodaties in Kusadasi met de beste score

Redactie - 21 maart 2019

Aan de Egeïsche kust vind je de toeristische badplaats Kusadasi. Zoals je gewend bent van Turkije beleef je ook hier een heerlijke zon, zee en strand vakantie. Aan het strand geniet je van een lekker verkoelend drankje of ontdek je de onderwaterwereld tijdens het snorkelen. Lees mee en ontdek de populairste accommodaties in Kusadasi.

Hotel Ramada Resort Kusadasi & Golf populairste accommodaties in Kusadasi met de beste score

7. Hotel Ramada Resort Kusadasi & Golf

Bij Hotel Ramada Resort Kusadasi & Golf (7,5) kom je helemaal tot rust. Terwijl de kids roetsjen van de glijbanen geniet jij in de silent pool. Zoek je toch liever de gezelligheid op? Dan zijn de shows in de avond een echte aanrader. Het animatieteam organiseert elke avond cabaret, live muziek of andere shows. Nog wat leuke uitstapjes volgens Harry: ‘Bezoek ook eens het Griekse eiland Samos, Efeze en Pammukale. In één woord geweldig.’

Hotel Ephesia Holiday Beach Club populairste accommodaties in Kusadasi met de beste score

6. Hotel Ephesia Holiday Beach Club

Entertainmentzoekers zitten helemaal goed bij Hotel Ephesia Holiday Beach Club. Zo schrijft Carolien: ‘Voor kinderen heel veel mogelijkheden (kermis, binnenspeeltuin, buitenspeeltuin, miniclub, minidisco, zwembaden en glijbanen, waterspeelpark). Vervelen is onmogelijk! ‘ Ook het strand ligt om de hoek. Hier is altijd wel een ligbedje vrij om te genieten van het lekkere weer. Dit hotel krijgt een 7,6 van jullie.

Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa populairste accommodaties in Kusadasi met de beste score

5. Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa

Waterpret is gegarandeerd bij Hotel Korumar Ephesus Beach & Spa. Met zoveel glijbanen zijn de kids hier niet meer weg te slaan. De echte waaghalzen vermaken zich op het strand, waar je de meest uiteenlopende watersporten kunt doen. Leer bijvoorbeeld surfen of ga zeilen. Een bezoekje aan het centrum van Kusadasi is ook zeker de moeite waard. Met een 8,1 hoort dit hotel zeker thuis in dit toplijstje.Hotel Ephesia Resort populairste accommodaties in Kusadasi met de beste score

4. Hotel Ephesia Resort

Hotel Ephesia Resort is een wat kleinschaliger hotel. Waarom dit hotel een 8,1 heeft? Volgens jullie komt dat door de perfecte service. De ervaring van Nihal: ‘Een airco die het niet doet, gelijk geregeld. Heb je een gluten en/of een lactose intolerantie dan houden ze ook rekening met jou!’ Wanneer je kiest voor een luxe suite geniet je van je eigen jacuzzi op het balkon. Lekker bubbelen dus maar!Hotel TUI Family Life Ephesus populairste accommodaties in Kusadasi met de beste score

3. Hotel TUI Family Life Ephesus (vh. Aqua Fantasy)

Het nummer één waterpark van Turkije vind je bij Hotel TUI Family Life Ephesus (vh. Aqua Fantasy) (8,3). Joella schrijft: ‘Het AquaPark was super, we hebben ons geen moment verveeld. Mega veel glijbanen, leuk voor jong en oud.’ ’s Avonds geniet je van de vele shows of ga je los tijdens de beachparty van het hotel. Volgens jullie is een bezoekje aan Selcuk een aanrader. Vooral op zaterdag tijdens de markt.

Hotel Charisma De Luxe populairste accommodaties in Kusadasi met de beste score

2. Hotel Charisma De Luxe

Waar Hotel Charisma De Luxe die 8,5 mee binnen sleept? Volgens jullie door het vriendelijke personeel. Hier word je helemaal in de watten gelegd. De ervaring van Inge: ’s Avonds is er een aardige kok buiten die heerlijke pasta of spaghetti voor je roerbakt. Al het personeel is overigens bijzonder vriendelijk en hulpvaardig. Je wordt echt in de watten gelegd.’ Loop ook zeker naar het centrum van Kusadasi waar je een mooi tochtje naar de kalkterrassen van Pamukkale maakt. Een echt natuurwonder.

Hotel Korumar Hotel De Luxe populairste accommodaties in Kusadasi met de beste score

1. Hotel Korumar Hotel De Luxe

Zie jij jezelf al liggen op een bedje met dit uitzicht? Bij Hotel Korumar Hotel De Luxe (8,8) is er altijd wel een ligbedje vrij aan het zwembad of op het strand. Maar er is ook gedacht aan de sportievelingen. Sla bijvoorbeeld een balletje op de tennisbaan of doe mee met een van de vele watersporten. Volgens jullie is de baai perfect om te snorkelen.