De 5 populairste campings in Beieren

Redactie - 20 februari 2019

De 5 populairste campings in Beieren

Redactie - 20 februari 2019

Dat er in Duitsland nog zoveel is om te ontdekken bewijst de regio Beieren. Wat een geweldige natuur vind je hier. Glooiende groene heuvels, bossen, bergen, meren en in de winter stap je op de lange latten. Benieuwd naar de populairste campings in Beieren? Lees snel verder!

Camping Main Spessart Park populairste campings in Beieren

5. Camping Main Spessart Park

We trappen dit toplijstje af met een doorreiscamping nabij de Main. Al kamperen de meesten van jullie hier maar een nacht, zelfs dan hoef je je niet te vervelen. Langs de Main loopt een mooi fietspad vanaf de camping. Eenmaal terug stil je je honger in het goede restaurant. Het personeel bij de receptie spreekt Nederlands en dat is wel zo handig. Jullie schrijven dat dit een geschikte plek is om te verblijven met je partner of wat oudere kinderen. Camping Main Spessart Park ontvangt een 8,4.

Camping Lindau am See populairste campings in Beieren

4. Camping Lindau am See

Camping Lindau am See ligt aan de Bodensee. Dit is een ideale plek voor actievelingen, want naast zwemmen in het meer kun je hier goed fietsen of wandelen. Buurland Oostenrijk bereik je gewoon te voet, hoe bijzonder is dat! Jullie schrijven dat het in het hoogseizoen druk is op de camping, maar het sanitair alsnog brandschoon is. Gemiddeld beoordelen jullie deze camping in Lindau met een 8,7.

Camping Knaus Campingpark Lackenhäuser populairste campings in Beieren

3. Camping Knaus Campingpark Lackenhäuser

Vlakbij het drielandenpunt ligt Camping Knaus Campingpark Lackenhäuser. Een geschikte vakantiebestemming voor rustzoekers. Jullie omschrijven deze camping als een familiecamping voor gezinnen met kinderen tot een jaar of tien. Voor hen is er een zwembad, natuurspeelplaats en een speeltuin. Deze camping ontvangt een 8,7.

Camping Allweglehen populairste campings in Beieren

2. Camping Allweglehen

Camping Allweglehen (9,4) is een terrassencamping met uitzicht. Heb je kinderen die geen animatie nodig hebben en zichzelf uren kunnen vermaken in de speeltuin of het zwembad? Dan zit je hier goed! Verder zijn er geen to do’s voor de kinderen, maar je kunt er wel op uit in de omgeving van Berchtesgaden. Op de camping zelf kun je naar de wellness om even lekker te ontspannen.

Camping Holmernhof populairste campings in Beieren

1. Holmernhof

Met een 9,6 is Holmernhof  de meest populaire camping van de regio Beieren. Hier zit je goed als 50 plusser. Reviewer Peter schrijft: Bad füssing is de moeite waard als je van sauna en thermen houdt.’ Holmernhof is dan ook een kuuroord. Gezinnen met kinderen verblijven er wel, maar dat is in de meeste gevallen voor een overnachting. Op de camping heerst totale rust en de voorzieningen bij je staanplaats en het sanitair zijn volgens jullie heerlijk.