De 5 beste accommodaties in Zuid-Limburg

Redactie - 27 juni 2018

De 5 beste accommodaties in Zuid-Limburg

Redactie - 27 juni 2018

Ben jij van plan om Zuid-Limburg te ontdekken? Vol met natuur, historie en heerlijk eten? Dan adviseren we je een van deze 5 accommodaties. Hier wordt goed voor je gezorgd!

Hotel Groot Welsden

Hotel Groot Welsden

5. Hotel Groot Welsden

We trappen de lijst af met een prachtig hotel met klassiek interieur.  Anneleen is erg enthousiast over hun verblijf: ‘Een heerlijk, gezellig familiehotel op een prachtige plek in het Zuid-Limburgse heuvelland. Bijzonder vriendelijk en zorgzaam personeel die het je in alles naar de zin weten te maken. En het ontbijtbuffet is super! Het hotel heeft ook een fijn terras en een heerlijke tuin met gezellige zitjes.’

Hotel Hulsman

Hotel Hulsman

4. Hotel Hulsman

Hotel Hulsman staat zelfs in ons lijstje beste hotels van Nederland! Het hotel bevindt zich in het centrum van Valkenburg en is daarom de ideale uitvalsbasis voor je bezoek aan Zuid-Limburg. We lezen in de reviews over de goede service en fijne sfeer in dit hotel. Dat is uitnodigend!

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/de-mooiste-fietsroutes-in-limburg/”]

Bed and Breakfast Rene's Kerkrade

Bed and Breakfast Rene’s Kerkrade

3. B&B Rene’s Kerkrade

In de huiselijke sferen van deze B&B word je fantastisch verzorgd. De kamers zijn schoon en het ontbijt geweldig. ‘Geweldig verblijf… ontvangen alsof je in een 5 sterren hotel verblijft. Ontzettend geweldig ontbijt.. super verzorgd ook voor 1 nacht van harte welkom.’ Aldus bezoeker R. van der Loo.

Appartement Wellness Parklaan

Appartement Wellness Parklaan

2. Appartement Wellness Parklaan

Hans en Cora komen hier graag nog een keer terug en schrijven in hun review: ‘Het hele huis was in 1 woord geweldig. De ontvangst door de gastvrouw was heel hartelijk. En we kregen diverse handige tips voor het uitlaten van de honden.’ Deze Zoover Award Gold-winaar is zeker een bezoekje waard.

[article href=”https://www.zoover.nl/blog/tips/een-uniek-stukje-nederland-vind-je-in-zuid-limburg/”]

Hotel Villa Voorenburg

Hotel Villa Voorenburg

1. Hotel Villa Voorenburg

Wat een prachtig statig pand! In zo’n villa moet je een keer geslapen hebben. Ook de binnenkant van Villa Voorenburg ziet er net zo goed uit. Bezoeker Ellen schrijft over haar verblijf: ‘Fantastische plek. Rustig, mooi ingerichte kamers, heerlijk bed, goede badkamer en een heerlijk ontbijt. Met de persoonlijke benadering van gastvrouw Ria een feest om er te verblijven.’

Ben jij in Limburg op vakantie geweest? Schrijf een review over je ervaringen en help andere vakantiegangers.