De 10 schoonste bungalowparken van Nederland

Redactie - 27 februari 2018

De 10 schoonste bungalowparken van Nederland

Redactie - 27 februari 2018

Een schone accommodatie zorgt ervoor dat je pas echt zorgeloos kunt genieten van je vakantie. Dat begrijp jij, dat begrijpen wij, en dat begrijpen onderstaande vakantieparken. Dit zijn absoluut de schoonste vakantieparken van Nederland.

Vakantiepark De Witte Boulevard

Vakantiepark De Witte Boulevard

10. Vakantiepark De Witte Boulevard

Op de tiende plaats in ons lijstje staat Vakantiepark De Witte Boulevard met een gemiddelde score van een 8,8. Gelegen in Zeeland met ‘Mooie chalets. Dicht bij het centrum en kwartiertje lopen naar het strand.’ Aldus een positief gestemde Wout en Truus.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/bijzondere-romantische-overnachtingen-nederland/”]

Vakantiepark Landal De Waufsberg

Vakantiepark Landal De Waufsberg

9. Vakantiepark Landal De Waufsberg *****

Dit vakantiepark ligt vlak bij Maastricht en is een goede uitvalsbasis voor mooie wandelroutes. Roedi zegt over het verblijf op dit park: ‘Landal de Waufsberg is een kleinschalig vakantiepark. De huizen zij mooi van buiten en van binnen. Zeer compleet ingericht en schoon.’ Dat klinkt als een feest, bekijk hier meer foto’s van het vakantiepark.

Vakantiepark Waterresort Bodelaeke

Vakantiepark Waterresort Bodelaeke

8. Vakantiepark Waterresort Bodelaeke *****

Lovende woorden van de Familie Meijer: ‘De huisjes zijn heel erg mooi. Ingericht met de meest moderne en comfortabele meubels. Voldoet aan alles. Heerlijke bank, luie stoelen. Zachte kussens. Leuke docoratie. Je voel je helemaal op je gemak.’ Zie jij jezelf al zitten op het terras?

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/mooiste-natuur-in-nederland/”]

Vakantiepark Villapark Eureka

Vakantiepark Villapark Eureka

7. Vakantiepark Villapark Eureka *****

Dit park ziet er direct hartstikke gezellig uit. Midden in de bossen lezen we in de reviews: ‘Echt thuiskomen. Heel fijn en net huisje, goede bedden. Verder erg schoon, heel fijn. Wij hadden een bubbelbad, vorige keer ook met sauna. Relaxte vakantie!’ Lees hier nog meer succesverhalen.

Vakantiepark Landal Waterpark Terherne

Vakantiepark Landal Waterpark Terherne

6. Vakantiepark Landal Waterpark Terherne *****

We schreven al over dit park in de top 5 beste bungalowparken van Nederland. Een prachtig schoon verblijf, direct aan het water en een hartelijk ontvangst. Dat wil je toch? Bekijk hier de adembenemende foto’s. We waarschuwen je vast: je wil direct boeken!

De Wilde Roos

De Wilde Roos

5. Vakantiepark De Wilde Roos ***

Dionne Fransen komt hier al jaren: ‘Met onze familie komen wij al diverse jaren in dit park. De wilde roos zit op een mooie locatie en het park ziet er altijd netjes uit, op het park staan mooie bungalows die altijd super schoon zijn. Kortom een fijne plek om de komen.’ Als je benieuwd bent naar meer reviews, lees je die hier. 

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/algemeen/leuke-winkelsteden/”]

Vakantiepark 't Akkertien op de Voorst

Vakantiepark ’t Akkertien op de Voorst

4. Vakantiepark ’t Akkertien op de Voorst

Een positieve verrassing voor Henrike: ‘Een vriendelijke ontvangst op een schoon en goed verzorgd park. Toen we aankwamen bij ons vissershuisje werd ik echt blij! Mooi ingericht, compleet en zelfs een sauna! De bedden waren goed en het uitzicht was prettig.’  Met een gemiddelde score van een 8,4 ben je hier in ieder geval op een fijne vakantiebestemming.

Vakantiepark Recreatiepark Duinhoeve

Vakantiepark Recreatiepark Duinhoeve

3. Vakantiepark Recreatiepark Duinhoeve ****

Deze familie heeft een fijn verblijf gehad: ‘Wij huurden een 5-persoons-stacaravan met veranda. Deze was goed onderhouden, de veranda was erg ruim. Op de camping zelf waren genoeg speelgelegenheden voor kinderen.’ En vele anderen hebben hier al een heerlijk verblijf gehad.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/eten-drinken/iets-vieren-bijzondere-restaurants-nederland/”]

Vakantiepark Qurios Egmond aan Zee

Vakantiepark Qurios Egmond aan Zee

2. Vakantiepark Qurios Egmond aan Zee *****

Dit ziet er toch te gek uit? Een geweldig vakantiepark in Egmond aan Zee met bijna de hoogste score op het gebied van hygiëne. Als we dit lezen willen we het liefst meteen boeken: ‘Lodge is groot, mooi, van alle gemakken voorzien en heel erg schoon! Een leuke speelhoek voor de kinderen, veel bedden, een fijne douche en een goede keuken met alles erop en eraan.’

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/zoover-awards/top-5-beste-bungalowparken-nederland/”]

Vakantiepark Hoeve Springendal

Vakantiepark Hoeve Springendal

1. Vakantiepark Hoeve Springendal

De winnaar op het gebied van hygiëne! Dit vakantiepark is volgens velen een heerlijke vakantieplek, met een prachtige omgeving en erg gastvrij. Gerard schrijft: ‘Voor ons familieweekend hadden we 4 appartementen gehuurd, die keurig bij elkaar lagen en die super schoon waren! Het is bij alle 4 stellen ongelofelijk goed in de smaak gevallen, de rust, ruimte en de gezelligheid!’

Heb jij bijzonder goede óf slechte ervaringen op het gebied van hygiëne in Nederlandse vakantieparken? Deel het met ons in een reactie, wij zijn benieuwd!