Redactie - 24 januari 2022
Heb jij je volgende vakantie al uitgezocht? Tijdens de Zoover Zomer Zon Vroegboekweken boek je jouw volgende vakantie extra voordelig! Kies bijvoorbeeld voor een vakantie naar Griekenland. Met ruim 13.000 kilometer aan kust en heerlijke zomerse temperaturen is het een geliefde bestemming voor een zonvakantie. En dan hebben we het nog niet eens gehad over de pittoreske dorpjes, culturele bezienswaardigheden en heerlijke kruidige keuken! Maar hoe kies je de juiste accommodatie voor jouw vakantie? Speciaal voor de Zoover Zomer Zon Vroegboekweken zetten we een paar tophotels in Griekenland in het zonnetje! ☀️
Op vakantie naar Kreta? Neem dan zeker een kijkje bij Hotel Lyttos Beach! Dit vijfsterrenhotel ligt in Analipsi en heeft alles wat je zoekt voor een fijne zonvakantievakantie. Hotel Lyttos Beach ligt in een rustige omgeving, direct aan het strand van Analipsi. Daarnaast zijn er vijf zwembaden, een spa, sportmogelijkheden en volop entertainment voor jong en oud. Dankzij de all inclusive verzorging hoef je je nergens druk om te maken. Tot slot zijn er ook nog eens kamers met een privézwembad voor wie flink wil uitpakken!
Connell heeft een fijne vakantie gehad bij Lyttos Beach en zegt:
“We verbleven eind juli 2021 met een gezin van 5. Prima hotel en verzorging. Het eten is goed en gevarieerd. Het personeel is aardig en behulpzaam. Diverse zwembaden en eetgelegenheden. Het hotel ligt op 10 min rijafstand van Chersonissos en is 10 euro met de taxi.”
Bij Hotel Lyttos Beach vind je alle ingrediënten voor een fijne vakantie naar Kreta. Het hotel scoort zelfs een 9.1!
Bekijk hotelVoor het volgende accommodatie uit het lijstje met tophotels in Griekenland gaan we naar het eiland Kos. Hotel The Aeolos Beach ligt bij Kos Stad. Je geniet er volop van het grote zwembad, maar dankzij de ligging aan het strand duik je ook zó de zee in voor wat verkoeling. Het viersterrenhotel is ruim opgezet en heeft een authentieke Griekse uitstraling dankzij de wit met blauwe gebouwen omgeven door een groene tuin. Je verblijft in een bungalow of een hotelkamer in het hoofdgebouw. Verder zijn er volop sportmogelijkheden. Kortom, alle ingrediënten voor een fijne vakantie op Kos!
Priscilla is enthousiast over dit hotel en zegt:
“Wij hebben hier een topvakantie gehad. Zijn door de hotelmanager met golfkarretje naar onze premium bungalows gebracht. Echt heel mooi en luxe. Hadden een bungalow direct aan het stilte zwembad met eigen bedjes die op nummer van de huisjes stonden. Geen handdoekje leggen dus, ideaal. Het eten was heel goed en het buffet lag achter een glazen vitrine zodat je aan”het personeel kon aanwijzen wat je wilde hebben. Dit was wegens de coronaregels. Personeel echt overal heel vriendelijk en niets was teveel gevraagd. Het enige minpuntje is dat het hotel wat verder afgelegen is, geen 1 winkeltje in de nabije omgeving dus fiets of auto is echt wel een must. Bus is voor 2,- ook goed te doen maar komt standaard een half uur te laat. Hotel ligt direct aan zee maar helaas geen zandstrandje erbij. Zee wel heel goed toegankelijk zonder stenen onder je voeten. Wij konden tegen een kleine bijbetaling de bungalow tot einde van de middag houden.”
Met een gemiddelde score van een 8.7 ga je een fijne vakantie tegemoet bij dit hotel.
Bekijk hotelGa jij liever op vakantie naar Rhodos? Kies dan dan voor Aparthotel Avra Beach Resort in Ixia! Deze badplaats staat bekend om de luxe hotels en dit aparthotel is daar geen uitzondering op. Het behoort niet voor niets tot onze tophotels in Griekenland! Dit viersterrenhotel is een goede keuze voor jong en oud. Er is een ruim zwembad en een jacuzzi, maar ook een kinderbad en een speeltuin voor de jongste vakantiegangers. Verder ligt Aparthotel Avra Beach Resort aan zee en is er een fijne all inclusive formule. Wat wil je nog meer?
Een anonieme gast vind Aparthotel Avra Beach Resort een echte aanrader en zegt:
“Voor de 4e keer zijn we naar Avra Beach geweest. Voor ons voelt het als thuiskomen. De sfeer is goed, de accommodatie is klein en compact, dat vinden wij fijn. De ligging op het strand is prachtig, wij kunnen er niet genoeg van krijgen. Het eten is prima, veel variatie en het personeel doet enorm zijn/haar best om het ons naar het zin te maken. Wij komen in 2022 zeker weer terug!”
Ontdek zelf waarom andere vakantiegangers Aparthotel Avra Beach Resort beoordelen met een 8.9!
Bekijk hotelOok Hotel Silva Beach mag niet ontbreken tussen de tophotels op Griekenland. Dit viersterrenhotel ligt in Chersonissos op het Griekse eiland aan Kreta. Je geniet er van een fijne balans tussen rust en Griekse gezelligheid. Ondanks dat het hotel aan de rand van het levendige centrum van Chersonissos ligt, hangt er een rustige sfeer bij het hotel. Overdag geniet je heerlijk van de zon aan het zwembad, of bij het strand wat om de hoek ligt. Daarna duik je het bruisende Chersonissos in!
Een anonieme gast is heel enthousiast en zegt:
“Mooi hotel, hotelkamers zijn prima, bedden tja je slaapt nu eenmaal niet thuis, het geheel lijkt op een klein sfeervol dorpje. Vriendelijk personeel. Je stapt de deur uit en zit middenin de gezellige winkelstraat. Eten echt voor elk wat wils, mensen die klagen heb je altijd, geen avond gehad dat er niets bij zat van je gading, ontbijt perfect. Doekjes leggen cultuur, is er zeker ook hier aan de orde, dat is een kwestie van mentaliteit. Heerlijke bedden rondom en nabij het strand. Kortom een absolute aanrader!!”
Opzoek naar een fijn hotel op Kreta? Met een gemiddelde score van een 8.4 zit je helemaal goed bij dit hotel.
Bekijk hotelVoor een zonnige vakantie op Kos zit je goed bij Hotel Mitsis Ramira Beach. Dit viersterrenhotel heeft een gunstige ligging aan zee, maar heeft ook twee ruime zwembaden. Het hotel staat bekend als een kindvriendelijke keuze. Zo is er een apart zwembad met spannende waterglijbanen. Daarnaast is er een miniclub voor de kleinste vakantiegangers, maar ook een club voor oudere kinderen en volop entertainment voor volwassenen. Tel daar de uitgebreide all inclusive formule bij op en je vakantie is compleet!
Ben heeft een fijne vakantie gehad bij dit hotel en zegt:
“Een superheerlijke vakantie gehad in dit hotel waar het aan niets ontbrak. Buitengewoon vriendelijk en attent personeel en lekkere diners met genoeg variatie. Lekkere cocktails en overal bediening, op terrassen en strand. Een aanwinst is het theehuis met heerlijke crêpes en wafels. Ze houden zich opmerkelijk genoeg aan het Coronabeleid. Klasse!”
Hotel Mitsis Ramira Beach is een goede keuze voor een vakantie op Kos. Het hotel scoort zelfs een 8.2!
Bekijk hotelEr even lekker met zijn tweeën tussenuit? Dan is een vakantie naar Hotel Casa Cabana in Faliraki op Rhodos een goed idee! Bij dit adults only hotel kom je volledig tot rust. Werk aan je zomerkleurtje op het zonneterras en zoek af en toe verkoeling in het zwembad! In de omgeving zijn verschillende restaurants en winkeltjes. Daarnaast loop je zó naar het strand. Tot slot hebben de luxere kamers zelfs een jacuzzi of privézwembad. Het is duidelijk waarom Hotel Casa Cabana tot de tophotels in Griekenland behoort!
Janny is heel enthousiast over Hotel Casa Cabana en zegt:
“Alleen maar pluspunten. Echt fantastisch en heel vriendelijk, behulpzaam en het restaurant is grandioos. Nergens zo lekker gegeten als daar. Alle lof voor Elsa, Antonius en de kok. Een echte aanrader.”
Met een topscore van een 9.7 is het prima vertoeven bij Hotel Casa Cabana!
Bekijk hotelDe laatste maar zeker niet de minste van dit lijstje met tophotels in Griekenland is Hotel Stella Village. Dit viersterrenhotel ligt in Analipsi op het Griekse eiland Kreta. Het staat bekend als een kindvriendelijk hotel dankzij het leuke aquapark en het animatieteam. Geen zorgen, er is ook gedacht aan de volwassen gasten. Neem bijvoorbeeld een verfrissende duik in het zwembad of dineer uitgebreid in het restaurant. En hadden we al gezegd dat het hotel op loopafstand van het strand ligt?
Francisca heeft een fijne vakantie gehad en zegt:
“Top-hotel! Analipsi is niet heel bijzonder, maar de stranden zijn mooi. Het hotel is mooi, de service is heel goed, het eten heerlijk en afwisselend, de zwembaden mooi en het gebruik van het Waterpark is een leuk extraatje.”
Ontdek zelfs waarom andere vakantiegangers Hotel Stella Village beoordelen met een 7.1!
Bekijk hotelWil jij nog even verder kijken voor je je vakantie naar Griekenland boekt? De Zoover Zomer Zon Vroegboekweken zijn in volle gang, dus neem zeker een kijkje bij het aanbod naar Griekenland!