Psst! Het is weer bijna Valentijnsdag! Voor de a-romantische zielen onder ons: vijf ideeën om je partner lekker mee te verrassen!

shutterstock_246769642

1: Speurtocht van briefjes

Iets persoonlijks met een mooi cadeau combineren, is altijd goed. Koop iets leuks voor je geliefde en geef hints via allerlei kleine briefjes. Zet hier niet alleen ‘linksaf!’ op, maar zet er ook telkens een lief tekstje bij. Mocht het nou ’s avonds zijn: maak het dan extra gezellig en zet het cadeau in een hartje van waxinelichtjes. Zo creëer je een romantische minispeurtocht door huis naar het cadeau: weer eens wat anders!

ontbijt op bed

2: Liefdesontbijtje op bed

Oké, we geven ridderlijk toe: het is wat cliché. Maar deze klassieker is altijd goed. Beperk je niet tot een bruine boterham met kaas, maar maak er een feestje van met de whole shebang. Croissants, verse jus, scones, verse broodjes, lekker koffie of thee, fruit en natuurlijk een glaasje champagne. Vergeet niet om ergens een hartje in te maken. Bijvoorbeeld van boter op een broodje of met cacaopoeder in het schuim van de cappuccino.

3: All you need is… Amsterdam

Regel een compleet dagje uit in Amsterdam. Het Tropenmuseum viert de liefde op Valetijnsweekend. Je kunt bijvoorbeeld een liefdestour maken door het museum, een (tijdelijke) liefdestattoo laten zetten en luisteren naar romantische verhalen en poëzie. Ga tenslotte ’s avonds nog lekker uit eten in één van de gezellige restaurants in onze hoofdstad.

4: Liefdesbrief 2.0

Kwam je vroeger nog weg met een liefdesbrief, tegenwoordig moet je iets beter je best doen. Maak een tijdschrift, die helemaal in het teken staat van je lover. Leuke anekdotes, verhalen van vrienden over je partner, dingen die typisch zijn voor jullie, toekomstplannen en mooie foto’s. Als je even koekeloert op google vind je verschillende sites die hulp aanbieden bij het maken hiervan. Oké, het is wat werk. Maar geheid dat je partner enorm overrompelt is door al die liefde.

shutterstock_352691615

5: Verrassingsweekend

Gooi er echt even wat gas op en fiks een romantische get-away voor twee. Parijs is altijd een goed idee. Maar ook Maastricht, Brugge of Berlijn bieden een hoop leuks. Boek een leuk hotel in het centrum, regel vast een restaurantje voor de eerste avond en overval je lief op het werk of thuis. Geef pas onderweg wat hints over jullie bestemming, zo houd je extra spannend. Zorg dat je voor dag twee een fijn ontbijt-op-bed besteld, om jullie weekend goed mee af te toppen. Oeh la la, de romantiek vliegt jullie om de oren!

Wil je leuke adresjes om te overnachten tijdens Valentijnsweekend, kijk dan even op Zoover.

Stem op jouw favoriete reisorganisatie en maak kans op een boodschappenpakket t.w.v. €2.000! stem nu button

Uitgelichte berichten

Redactie

Redacteur

10 februari - 2016

Reacties