Deze 5 accommodaties hebben het mooiste uitzicht

Redactie - 26 september 2018

Deze 5 accommodaties hebben het mooiste uitzicht

Redactie - 26 september 2018

Wow, wow en nog eens wow! Kijk je ogen uit tijdens je verblijf in een van deze accommodaties, want ze hebben volgens de Zoover reviews het allermooiste uitzicht.

We hebben de reviews doorgespit op de benoeming van het uitzicht. Deze vijf, in willekeurige volgorde, vakantieadressen blijken de absolute favorieten. Hier kun je urenlang vanuit de tuin of je slaapkamerraam genieten van de mooiste vergezichten.

Doe jij al mee met de Vakantiefoto van het Jaar-verkiezing? Samen met CEWE zijn we op zoek naar de mooiste foto’s. Stuur je foto in en maak kans op mooie prijzen.

Deze vakantieadressen hebben het allermooiste uitzicht

Verdient jouw favoriete hotel van de afgelopen vakantie een Zoover Award? Jij kunt ze daarbij helpen! Schrijf een review op Zoover en help jouw favoriete accommodatie.

Appartement Cabraldi (+B&B)

Appartement Cabraldi (+B&B)

Appartement & B&B Cabraldi – Italië

Dit uitzicht gaat niet vervelen! Appartement en B&B Cabraldi ligt op een prachtige locatie in de Italiaanse heuvels. Wow! De accommodatie heeft waarschijnlijk ook niet voor niets een 9,4 als gemiddeld reviewcijfer. Jan schrijft over zijn verblijf: ‘Het zwembad ligt op een spectaculaire plek, met een fenomenaal uitzicht. Cabraldi is echt een plek waar je tot rust kan komen.’

Bed and Breakfast Les Trois Collines

Bed and Breakfast Les Trois Collines

Bed & Breakfast Les Trois Collines – Frankrijk

‘Ligging perfect’, ‘eigenaar kan zeer lekker koken’ en ‘privé-terras met zeer mooi uitzicht!’ De reviews over bed & breakfast Les Trois Collines zijn lovend. En hoe kan het ook anders met zo’n uitzicht?

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/nieuws/5x-opmerkelijk-reviews-zoover-nooit-gehaald-deel-3/”]

Appartement Hoeve Stortum Terschelling

Appartement Hoeve Stortum Terschelling

Appartement Hoeve Stortum Terschelling – Nederland

Ook in Nederland kun je genieten van prachtige vergezichten. Zoals bij appartement Hoeve Stortum op Terschelling. Volgens de Zoover reviews een van de populairste!

Bed and Breakfast Quinta Verde

Bed and Breakfast Quinta Verde

Bed & Breakfast Quinta Verde – Portugal

Zwemmen en ondertussen genieten van een geweldig uitzicht? Dan moet je naar bed & breakfast Quinta Verde in Portugal! Rob schrijft over Quinta Verde: ‘Ontbijt was helemaal uit de kunst, wij zaten in het huisje wat van alle gemakken was voorzien en met een prachtig uitzicht.’

Bed and Breakfast Villa Laguna

Bed and Breakfast Villa Laguna

Bed & Breakfast Villa Laguna – Portugal

Portugal is favoriet qua uitzichten, want ook bed & breakfast Villa Laguna komt terug in de vijf beste accommodaties met het mooiste uitzicht. Je kijkt hier zelfs uit over de oceaan en zoutpannen, genieten!

Doe jij al mee met de Vakantiefoto van het Jaar-verkiezing? Stuur je foto in en maak kans op mooie prijzen.