10x de schoonste hotels in Nederland

Eva - 12 oktober 2020

10x de schoonste hotels in Nederland

Eva - 12 oktober 2020

Vier jij dit jaar je welverdiende vakantie in Nederland? Veel mensen kiezen voor een vakantie in het buitenland, terwijl dichtbij huis ook van alles te beleven is! Wat dacht je van een bezoek aan de vele musea in de Randstad, de bossen op de Veluwe of de mooie stranden op de Waddeneilanden? Bij Zoover begrijpen we dat je in een mooi en schoon hotel wil verblijven. Daarom hebben wij alvast 10 van de schoonste hotels in Nederland voor je op een rijtje gezet.

1. Hotel Vliegtuigsuite

We beginnen direct met een heel bijzonder hotel: Hotel Vliegtuigsuite in Gelderland. Bij dit bijzondere vijf sterren hotel ervaar je hoe het is om in een echt vliegtuig te overnachten. De reviews liegen er niet om: met een beoordeling van een 9.9 voor hygiëne behoort dit hotel zeker tot de schoonste hotels van Nederland! Reviewers geven aan dat een verblijf bij Hotel Vliegtuigsuite een echte belevenis is. Naast dat het erg schoon is, zijn de reviewers enthousiast over de luxe en de vele voorzieningen. Vooral de cockpit is een echte must-see!Hotel Vliegtuigsuite - de schoonste hotels van Nederland

2. Hotel Salden

Een andere aanrader is Hotel Salden in Limburg. Met een gemiddelde beoordeling van 9.6 voor hygiëne is dit één van de schoonste hotels van Nederland. Reviewers omschrijven niet alleen het hotel als prachtig, ook de omgeving is schitterend! Dorine en Rene zeggen hierover:

“Zeer goed hotel met een prachtige ligging. Wij hebben het prima naar onze zin gehad door een prima ontvangst en een goede gastvrijheid. Ontbijt was zeer goed met ruime keuzes. Ook het regelen van fietsen geen probleem. Wij komen hier zeker nog een keer terug.”

Hotel Salden - De schoonste hotels van Nederland

3. Boetiek Hotel BonAparte

Bij Boetiek Hotel BonAparte in Gelderland beleef je een luxe vakantie inclusief zwembad, jacuzzi en kleine sauna. Het oude gebouw is mooi gerenoveerd en in de omgeving valt er van alles te beleven. Eén van de sterkste punten van dit hotel is hoe schoon het is. Boetiek Hotel BonAparte scoort gemiddeld namelijk een 9.1 voor hygiëne! Daarnaast won dit hotel in 2019 de Zoover Silver Award. Een echte aanrader dus!

Boetiek Hotel BonAparte - de schoonste hotels van Nederland

4. Landgoed Hotel Carelshaven Delden

Heb jij altijd al vakantie willen vieren op een landgoed? Dan is Landgoed Hotel Carelshaven Delden in Overijssel de juiste keuze voor jou! Dit vier sterren hotel bevindt zich in een prachtige natuurlijke omgeving op een landgoed. Met een gemiddelde score van een 8.9 behoort het tot de schoonste hotels van Nederland. Ook over de rest van het hotel zijn de reviewers laaiend enthousiast. Annemieke zegt hierover het volgende:

“Geen minpunt te bedenken. Alleen maar lof voor deze mensen die met hard werken zo goed in staat zijn jouw als klant het gevoel te geven bijzonder te zijn, we voelden ons bevoorrecht. We hebben genoten van de prachtige omgeving. […] We komen zeker nog eens terug om de liefde te vieren. Dank jullie voor de goede zorgen en hoge kwaliteit!”

Landgoed Hotel Carelshaven Delden - de schoonste hotels van Nederland

5. Abdij De Westerburcht

Ga jij op een lekker ontspannen vakantie in Drenthe? Dan is viersterrenhotel Abdij De Westerburcht een echte aanrader! Reviewers zijn enthousiast over de schitterende ligging van het hotel in het mooie Westerbork. Ook staat het hotel bekend als schoon. Dit blijkt uit de gemiddelde score van een 9.1 voor hygiëne. Andere sterke punten zijn de gemoedelijke sfeer en de gastvrijheid van het personeel. Kortom, een echte aanrader voor een vakantie in Nederland!

Abdij de Westerburcht - de schoonste hotels van Nederland

6. Hotel De Kruishoeve

In de mooie natuurlijke omgeving van Vught in Noord-Brabant ligt Hotel De Kruishoeve. Dit mooie driesterrenhotel heeft een landelijke uitstraling. Met een score van 9.0 voor de hygiëne mag het niet ontbreken op een lijstje met de schoonste hotels van Nederland. Daarnaast zijn de reviewers enthousiast over het lekkere eten en de goede service. Een gast zei hierover:

“Er waren alleen maar plus punten. Vriendelijke eigenaar en personeel. Zeer behulpzaam. Eten was heel lekker en in overvloed. Prima kamer. Genoten van de busreis. Service perfect.”

Hotel de Kruishoeve - de schoonste hotels van Nederland

7. Hotel Hoeve De Plei

In het zuidelijke Limburg bij Mechelen vind je Hotel Hoeve De Plei. Dit tweesterrenhotel valt direct op door de authentieke uitstraling die aan een boerderij doet denken. Vanbinnen is het hotel volledig gerenoveerd. Hotel Hoeve De Plei scoort een 8.8 voor de hygiëne. Verder zijn de reviewers te spreken over de gastvrijheid en de goede prijs/kwaliteit verhouding. Kortom, een goede keuze voor een vakantie in Nederland.

Hotel Hoeve de Plei - de schoonste hotels van Nederland

8. Hotel Riche

Wauw! Het mooie Hotel Riche in Valkenburg in Limburg is prachtig om te zien. Dit driesterrenhotel ziet er schitterend verzorgd uit én is erg schoon. Reviewers beoordelen de hygiëne van het hotel gemiddeld met een 8.5. Een sterke score! Verder zijn ze te spreken over de mooie ligging en de goede service. Leo zegt hierover het volgende:

“Super leuk om hier te zijn geweest. Zeer vriendelijk en behulpzaam, goede verzorging en mooie omgeving.”

Hotel Riche - de schoonste hotels van Nederland

9. Hotel Herikerberg

Hotel Herikerberg is een mooi viersterren hotel in de prachtige omgeving van Markelo in Overijssel. Met een gemiddelde beoordeling van een 8.4 voor hygiëne is het één van de schoonste hotels van Nederland. Ook zijn reviewers enthousiast over de omgeving, waar je bijvoorbeeld mooie fietstochten kan maken. Een ander sterk punt is het gastvrije en servicegerichte personeel.

Hotel Herikerberg - de schoonste hotels van Nederland

10. Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad

In het zuidelijke Limburg bij Kerkrade vind je Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad. Dankzij de score van 8.7 voor hygiëne hoort het zeker thuis op dit lijstje met de schoonste hotels in Nederland. Daarnaast zijn de reviewers te spreken over de mooie kamers. Dit hotel won zelfs een Zoover Silver Award in 2019! Toch blijven er altijd kleine punten voor verbetering. Zo zegt een gast het volgende:

“Mooi hotel. De directe omgeving is niet echt uitnodigend maar 10 minuten verder is het prachtig.”

Fletcher Hotel-Restaurant Parkstad - de schoonste hotels van Nederland

Bewaar of deel de schoonste hotels van Nederland