Redactie - 14 september 2018
Zin in een vakantie zonder rondrennende kinderen om je heen? Gelukkig bestaan er Adult Only hotels! Wij hebben een selectie gemaakt van de 10 populairste Adult Only hotels op dit moment. Enjoy!
Hotel The Island
Inhoudsopgave
We starten de lijst in Griekenland. Het Adult Only Hotel The Island wordt daar bijzonder goed beoordeeld met een gemiddelde van een 9,2 en ook nog eens een Gouden Zoover Award. We lezen over de gastvrijheid en de goede uitvoering van het Adult Only-concept. Top dus!
Hotel Commodore Elite Suites & Spa
Roy heeft hier een heerlijk verblijf gehad en schrijft in zijn beoordeling: ‘Dit hotel heeft een goeie service en staat voor kwaliteit. Personeel heel erg vriendelijk en behulpzaam. Het eten vonden wij heel erg lekker. Genoeg bedjes bij het zwembad.’ Een aanrader in Turkije dus!
Hotel Sandos Caracol Eco Resort
Wat een gaaf resort! De foto’s zien er echt schitterend uit en ook de gasten zijn enthousiast. ‘Personeel is zeer vriendelijk en behulpzaam en qua voorzieningen is alles verder goed en netjes: diverse soorten zwembaden verdeeld over het resort, een wildwaterpark, mogelijkheden om te snorkelen óp het park in de Cenote, voldoende ligbedjes, prachtig strand, etc. Upgrade naar adult-only gedeelte is een aanrader!’ Op naar Mexico, dus!
Hotel Melia Las Antillas
Dit plaatje vinden we op Cuba. Met een gemiddeld cijfer van een 9,6 wordt dat vast en zeker een topverblijf. Ook dit hotel heeft gekozen voor een aparte Adult Only sectie waar je kunt genieten van een kinderloze vakantie. Jolanda schrijft: ‘adults only was wel lekker. Strand is schitterend met lekkere ligbedden. En heerlijke coctails bij de prijs in!’
Hotel Riu Nautilus
Rustig hotel in Andalusië, Spanje. Hotel Riu Nautilus krijgt gemiddeld een 8,9 en is daarmee een Orange Zoover Award-winnaar. Het personeel is vriendelijk en adequaat en heeft een perfecte locatie.
Hotel Cala Millor Garden
Op Mallorca hebben San en Beau genoten van hun verblijf in Hotel Cala Millor Garden. Ze geven een 10 en schrijven: ‘Geweldig hotel, zeer schoon, goed eten, alles straalt rust uit. Een super hotel voor als je rust en ruimte zoekt. Geen gevecht om een bedje bij het zwembad, geen harde muziek, geen rijen bij het eten.’
Hotel Riu Touareg
Voor de beste najaarszon ga je naar Kaapverdië. Daar vinden we ook Hotel Riu Touareg, een van de populairste Adult Only hotels. Er is zelfs een speciale sectie waar de leeftijd 16+ is. We zien fantastisch mooie zwembaden, dat wordt genieten!
Hotel Premier Le Reve & Spa Adult Only
Een Gouden Zoover Award-winnaar, dat belooft wat! Carla schrijft over haar verblijf in augustus: ‘Een prachtig only-adults resort voor rustzoekers. Geen harde muziek, heerlijk eten en veel luxe service.’ De foto’s zien er ook hier indrukwekkend uit. Op naar Egypte!
Hotel The Three Corners Ocean View
We blijven nog even in Egypte met Hotel The Three Corners Ocean View. Ook hier lezen we lovende woorden en zien we prachtige plaatjes. Het resort lijkt op een soort dorp waardoor je niet het gevoel hebt in een massaal hotel te zitten. Heerlijk!
Hotel SUNRISE Holidays Resort
De reviews liegen er niet om, de eerste pagina staat vol met negens en tienen. Jack en Truus beoordelen hun verblijf met een 9 en schrijven: ‘Hotel en personeel fantastisch. Eten slapen zwemmen en entertainment allemaal goed. Erg behulpzaam, goede kamer, vriendelijk personeel. Echt een aanrader voor een fijne vakantie.’ Een aanrader dus, en ook nog eens gelegen in het heerlijke Egypte.
Kies jij graag voor een Adult Only hotel? Laat het ons weten in een reactie.