Waterparken op Kos: hier scoor je die adrenaline-shot

Redactie - 16 augustus 2017

Waterparken op Kos: hier scoor je die adrenaline-shot

Redactie - 16 augustus 2017

Met de kinderen naar Kos? Je maakt ze vast blij met een bezoek aan een aquapark. Zijn het echte waterratten? Dan worden ze nóg gelukkiger van een hotel met eigen waterpark. Wij tippen de leukste.

Waterparken op Kos

Waterparken op Kos

Verblijf je in een hotel zonder aquapark? Slaap je aan de noordkust van Kos, dan is een bezoek aan Lido Water Park een echte aanrader. Het waterpark ligt vlakbij het kleine vissersplaatsje Mastichari. Naast spannende glijbanen en twaalf zwembaden kun je er ook terecht voor een potje beach- of volleybal, een massage of fish-spa.

Lido Water Park

Foto: Lido Water Park

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/zomer/top-zes-kinderen-op-mallorca/”]

Vier je vakantie aan de zuidkust van Kos? Dan is Aquatica Waterpark the place to be voor een dagje adrenaline. Glijbanen met namen als Hydrotub, Waveride en Free Fall zijn leuk voor de grotere onder ons, terwijl de kleinsten kunnen spelen in de Aqua Playground. Wil je elke dag los? Boek dan een hotel in de buurt, zoals Atlantica Porto Bello Beach.

Hotels met eigen waterpark

Reviewer Wendy is enthousiast over Kipriotis Aqualand. ‘Geweldig hotel voor kinderen. Er is genoeg vermaak en animatie en het aquapark is geweldig voor ze! Bij de glijbanen goed toezicht door badmeesters.’

Dit familiehotel in Psalidi beschikt over ruime familiekamers, Nederlandstalige kinderanimatie en een waterpark met zes glijbanen. Daarnaast heeft het hotel ook nog gewone zwembaden met ligbedjes en parasols en twee kinderbaden. Daarnaast is er een kidsclub en een teenlounge met tv en spelcomputers.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/nieuws-onderzoek/kos-is-volgens-mooiste-griekse-eiland/”]

Reviewer Jolien verbleef in Hotel Labranda Marine Aquapark Resort‘Wat een geweldig resort als je met kinderen op vakantie gaat! Het zwembad is echt fantastisch. Onze zoon van vier heeft zich er hele dagen vermaakt. De badmeester is erg leuk met kinderen. Extra feest: onbeperkt schepijs en de lekkere cocktails.’

Dit all-inclusive, kindvriendelijke vakantieresort ligt direct aan het strand in het plaatsje Tigaki. Marine Aquapark Resort is omgeven door een mooie groene tuin. Er is een golfslagbad en zwembad met waterspeeltoestellen en glijbanen.

Meer tips en voor een te gekke vakantie op Kos vind je hier.