Wat doe je aan op wintersport?

Redactie - 5 november 2018

Wat doe je aan op wintersport?

Redactie - 5 november 2018

De wintersportvakantie is geboekt, tijd om over belangrijke zaken na te denken. Je wilt er natuurlijk wel een beetje trendy bij lopen op de piste! Wij gingen op zoek naar het antwoord op de vraag: Wat doe je aan op wintersport?

wintersport kleding

Wintersport: de trends voor 2018/2019

Dress to impress! Met deze tips ben jij de hipste sporter op de lange latten:

  • Felle kleuren mogen nog steeds! Liever niet meer een volledig paars of groen pak, ga voor een subtiel accent. Bijvoorbeeld een knalblauwe voering in je jas of een haarband in neonkleuren.
  • Streetwear is hot. En dat is terug te zien in wintersport kleding. Een kraag van (nep)bont of een oversized capuchon, dit seizoen kan het allemaal.
  • Duurzaam eten en reizen is de trend. En dat geldt ook voor je outfit. Materialen die goed zijn voor mens en milieu zijn bij de betere sportzaken te verkrijgen.
  • Ga voor handige gadgets: een shirt met ingebouwde verwarming of een skibril die niet kan beslaan.
  • Niet alleen super hip, maar ook nog eens heel functioneel. Sla dit jaar lichtgewicht kleding in en je scheurt nog harder van de piste.

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/shopping/shopping-10x-toffe-schaatsgadgets/”]

wintersport kleding

Veiligheid voorop op wintersport

Een outfit volgens de laatste mode is belangrijk, maar je wil natuurlijk het liefste zonder kleerscheuren weer thuiskomen:

  • Met een goede helm ben je niet alleen veilig bezig, een hoofddeksel op wintersport is ook weer helemaal hip. Wat dacht je bijvoorbeeld van een helm met ingebouwde speakers?
  • Op verkleumde handen en vingers zit je nooit te wachten. Ga voor handschoenen die je vooraf kunt opwarmen. Ze werken op een accu en gaan een hele tijd mee. Je sport zo gemakkelijk twee uur met heerlijk warme knuistjes.
  • Een goede bril zorgt niet alleen voor perfect zicht, maar ook voor een stoere look. Voor een paar euro extra heb je een bril die niet alleen UV-licht weert, maar waarbij je de glazen in verschillende kleuren kunt wisselen. Matcht altijd!

[article href=”http://www.zoover.nl/blog/tips/winter-is-coming-dit-zijn-de-wintersport-trends-2018/”]

wintersport

Moderne accommodaties op wintersport

Bij een trendy outfit hoort een top accommodatie! Dit zijn jullie tips:

Hotel Fliana in Oostenrijk. Reviewer Monica schrijft: ‘Heel mooi, warm, modern, rustig hotel. Ruime kamers zijn perfect afgewerkt. Vriendelijk en behulpzaam personeel. Het eten verdient hier zeker een ster!

Hotel Valentin in Oostenrijk: Volgens de familie Drenth ‘een perfect hotel. De kamers in het hotel zijn net gerenoveerd, onze kamer rook gewoon nog nieuw. Bij ontvangst is het inchecken soepel verlopen en kregen we een lekker glaasje prosecco!

Appartement Alcazar in Zwitserland. Nico Geels en Anna Zwart waren heel enthousiast: ‘Het huis is vrij modern en goed ingericht. Er is voldoende ruimte en de kamers zijn schoon en mooi. Aangezien het huis vrij nieuw is, is alles piekfijn in orde!

Weet jij al wat je outfit deze wintersport gaat worden? Deel je trendy tips in de reacties!